Bachmann Voitot maininnat Vaikka Paavali sulkee on Gingrich

Suvi Leppänen Elokuu 12, 2016 Miscellany 1 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Onko Gingrich aalto jo alkanut myttyyn?

Entinen puhemies House on tehnyt rakettimainen nousu gallupit, erityisesti Iowa, koska Herman Cain kampanja luhistumisen. Mutta hän huippunsa liian pian?

Minnesota kongressiedustaja Michele Bachmann voi olla prosessissa kerätä jopa uskonnolliset konservatiivinen johtajat, jotka ovat toistaiseksi kieltäytyneet lujittaa ja sitoutua yhtään ehdokasta. Juuri ajoissa käynnistää hänen "barnstorming Iowa" kampanja kiertueella, jossa hän aikoo vierailla jokaisessa yhteisössä valtion, useita korkea powered Iowa uskonnolliset luvut ovat tarjonneet hyväksyttäväksi.

Mukaan Radio Iowa, "entinen valtion edustaja Danny Carroll Grinnell liittyi ryhmään pastorit tänä aamuna statehouse julkisesti hyväksymään Bachmann. "Me tulemme tänne tänä aamuna kysyä kristittyjä Iowa tukea Michele Bachmann," Carroll sanoi. "... Olemme päättäneet, että Michele Bachmann on raamatullisesti pätevä olla presidentti, olla johtaja. Hän pystyy. Hän on luotettava. Hän pelkää Jumalaa ja hän vihaa väärää voittoa. '"

Iowa Christian konservatiivit ovat olleet haluttomia ennen nyt hyväksyä mitään erityistä republikaanien huolimatta sanomalla, että he tarvitsevat lopulta yhdistää. Mutta haamu Gingrich voittaa näköpiirissä, useampi heistä näyttävät valmis ottamaan kantaa.

Vaikka Bachmann voidaan poimien sosiaalinen konservatiivinen vauhtia valtion, se on oikeastaan ​​kongressiedustaja Ron Paul, joka näyttää aiheuttavan suurempi uhka Gingrich tällä hetkellä. Ehkä siksi hänen tappaja hyökkäys mainoksia myöhään, Paul on nähty dramaattisesti kiivetä gallupit Iowassa, ja on lähes sidottu entinen puhemies.

Public Policy Polling raportteja, "Gingrich on laskenut 5 pistettä viime viikolla ja hän on myös nähnyt merkittävä väheneminen hänen favorability numeroita. Viime viikolla hän oli +31 (62/31) ja nyt hän putosi 19 pistettä ja +12. Hyökkäykset häntä näyttävät ottavan raskas toll- hänen tukea teekutsut äänestäjiä on laskenut 35%: sta 24%. Paul puolestaan ​​on nähnyt suuri kasvu hänen suosionsa 14-30. "

Kolme viikkoa on pitkä aika vaaleissa kalenteriin. Kuka tietää, mitä voi tapahtua Iowa seuraavaksi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Lokakuu 10, 2017 | 18:58:23 | myöhemmin 1 vuosi
Olli Laukkanen
  Like 2   Dislike 2

Samaan aikaan, että abortti kysymys nousi osana hyvinvoinnin uudistus, ainakin yksi republikaanit Gingrich tukee ja kampanjoinut teki hyväksyn osittainen syntymän aborttia. Gingrich oli tietoinen tästä tuolloin. Bachmann oli asiallisesti oikein hänen maksutta. Gingrich viittaus hänen äänestystulokset ollut merkitystä MB erityisiä, konkreettisia maksu, joka oli tarkka. Hän ei viittaa hänen "äänestyskäyttäytyminen."  MB on on ollut rohkeutta ja päättäväisyyttä kiinni ulos Newt useaan aineellisen valheita, erityisesti noin lobbaus Freddie Mac. Vaikka Newt ei ollut rekisteröity lobbaaja, hän teki aulassa Freddie Mac. En luota häntä kertomaan totuuden, mutta luotan Michele Bachmann. Hän on niin fiksu kuin ruoska ja kovempi kuin teräs - pikkuneiti kanssa selkärangan titaania.

Lokakuu 10, 2017 | 22:10:21 | myöhemmin 1 vuosi
Voitto Parviainen
  Like 1   Dislike 1

Ron Paul ei saa suurten yritysten rahat muita ehdokkaita saada. Hän tarvitsee apuamme tänään !! Vaikka $ 5 on kaikki sinulla on varaa, ajatella auttaa häntä ulos hänen rahaa pommi tänään, vuoksi vapauden :-).

Lokakuu 11, 2017 | 01:25:15 | myöhemmin 1 vuosi
Natanael Koskela
  Like 0   Dislike 2

Mitä hän tuntee on parasta maamme, ei ole. Hän on inhottavaa kiihkoilija, hän ei voi puhua, ja hän saa migreeni ja voi ajatella. Hän olisi pidätetty vihaa, lietsovan. Hän on luuseri.

Lokakuu 11, 2017 | 09:42:36 | myöhemmin 1 vuosi
Vellamo Salonen
  Like 5   Dislike 2

"Shan:", koska hänen miehensä saa hänet? "Et saanut pointtini kokonaan." - Diane O. - En usko tein. Et korostaa, että hän mitä hän teki, se oli "miehen maailma." Niin että täytyy tarkoittaa hänen miehensä saa hänet tekemään sen, koska hänen uskontonsa sanoo on tehdä mitä hän kertoo hänen tehdä. Vai hän tehdä kaikki nämä "harppauksia" ennen kuin hän meni naimisiin? Tällöin todellinen luotto on mentävä hänen isänsä - koska omin sanoin, Diane, se on "miesten maailma." Toivoisin oli nikkelin kuinka monta kertaa Minulle kerrottiin, että minun nuorempana. Olin aivopesty siihen pisteeseen, että se kesti paljon vaivaa tulla ulos tästä "ihminen on aina oikeassa" ohjelmointi perheeni ja yhteiskunta drummed minuun kun olin lapsi. Se harmittaa uskomatonta nähdä muita naisia ​​todella * edistämällä * niin paska!

Lokakuu 11, 2017 | 17:49:36 | myöhemmin 1 vuosi
Yrjänä Paasilinna
  Like 5   Dislike 0

En voi uskoa kuinka monet ihmiset ovat toistaa samaa valheita kertonut media ruokkii noin Ron Paul tai asiayhteydestään. Ihmiset tarvitsevat tehdä omaa tutkimusta ja aloittaa Ron itsensä ja mitä hän sanoo ei media. Hän ei osallistumme tuottoisa etuja taattua kansanedustajalle. Miksi Obama?

Lokakuu 12, 2017 | 20:43:26 | myöhemmin 1 vuosi
Saara Aho
  Like 3   Dislike 2

GOP toiveikas Paavali sanoo ei Medicare Constitution Peterborough, N.H. - Republikaanien presidenttiehdokas Ron Paul haluaa liittohallitus pois terveydenhuollon liiketoimintaa. Paul tunnetaan libertaariselle näkemyksiä, ja hän on piirustus paljon ihmisiä tämän viikon keinu kautta New Hampshire. Hän kertoi ylivuoto väkeä noin 500 tilaisuudessa tiistai-iltana, että ei ole säännöstä perustuslaissa Medicare ja Medicaid, liittovaltion ohjelmia, jotka kattavat miljoonia vanhuksille ja lapsille. Kongressiedustaja Teksasista sanoo yksittäisten valtioiden olisi jätettävä tarjota mitä terveydenhuoltoon he haluavat. Paavali sanoo, ettei hän halua heittää eläkeläiset ja lapset pois liittovaltion terveydenhuolto-ohjelmia. Mutta hän sanoo vapaa yhteiskunta ei pidä antaa valtion sekaantua tärkeitä palveluja, kuten terveydenhuolto.

Lokakuu 13, 2017 | 00:14:55 | myöhemmin 1 vuosi
Kaapo Leino
  Like 0   Dislike 0

Eddie, oletteko todella sitä mieltä Paul haluaa antaa "puoliautomaattinen aseita tai suuren kapasiteetin ammuksia ruokinta laitteet" kouluissa. Mikä naurettava lausunto selkeä aikomus pelotella mommies. Ja koska kun vetäytyy tuhansittain meidän troupes monista paikoista, jotka eivät halua meidän olevan "lisääntyvissä negatiivisen kuvan Yhdysvaltain muiden kansakuntien keskuudessa". Taas lisää paska. Haluatko sotaa Iranin? Haluatko Isreal imeä meidät vielä uuteen sotaan? Paavali sanoo selvästi vastustavansa sitä. Vai luulet $ 1 miljardi tukea Isreal ja millitary tukea olisi jatkettava ja laajennettava. Paavali sanoo me on "parhaat ystävät", mutta selvästi hän lopettaa loputon sotia. Voin tuskin nähdä kuriin sota kannattajaa tulee "lisääntyä negatiivisen kuvan". Paavalin leikkausten säästää valtavasti rahaa ja pysäyttää Yhdysvaltain asettamasta se tahto muista valtioista. Mitä tukea annetaan, voi olla selkeä kansalais- ja ihmisoikeudet kiinnitetty ota tai ei lähestymistapaa. Ja jos hänellä on "un-luonnollinen pakkomielle aseet" ... miksi en näe että näkyy hänen verkkosivuilla?

Lokakuu 13, 2017 | 02:51:40 | myöhemmin 1 vuosi
Erkki Aakula
  Like 0   Dislike 1

Kiitos linkkiä Eddie. Minä tutkia sitä ja antaa perusteltu vastaus. Oletko katsella Jack Abramoff haastattelu 60 minuuttia, jossa hän puhui loading laskut alas piilotettu kamaa ... ehkä sinun pitäisi, koska käytäntö on levinnyt niin laajalle, että ei voi olla varma lasku on "puhdas" ja tarkoittaa vain sitä, mitä nimi tai yhteenveto sanoo. Esimerkiksi kun palkkaveron extention Bill saa Presidients vastaanotto ja hän veto IT, minun pitäisi olettaa että hän haluaa nostaa minun veroja $ 1,500 / vuosi tai minun pitäisi myös harkita myrkkypillerin tacked lopussa. Jos minä vatvoa nostaa veroja, sitten piirrän yksi johtopäätös, mutta jos minä laajentaa näköni sisällyttää huomattavaa pilaantumista lähteestä pohjaveteen, minä vedän johtopäätös täysin erilainen. Jos haluan todistaa hän, Obama, nostaa veroja köyhien ja keski, minun keskustelu ei sisällä XL putki lieventävänä kysymys. Selvästi tekijä on tarkoitus vain keskitytään siihen, mitä osoittaa hänen olevan. Hän sanoo; "En kannata Ron Paul tahansa ja pidän". Joten kirjailija alkaa selittämällä, että hän on harhaa ja jatkuu, ei edusta mitään lieventäviä seikkoja tai taustoista kantoja. Uskotteko todella tämän BS että kirjoittaja tuo esiin;  "Hän kannattaa kyseessä olisi mitään rajoituksia henkilökohtaista omistusta puoliautomaattisten aseita tai suuren kapasiteetin ammuksia ruokinta laitteet, kumottaisiin Gun-Free koulualueista Act (koska me kaikki tiedämme, meidän koulut ovat vain m

Lokakuu 13, 2017 | 08:57:33 | myöhemmin 1 vuosi
Soile Hollo
  Like 4   Dislike 0

Shan: "koska hänen miehensä saa hänet?" Menetit pointtini kokonaan.

Lokakuu 13, 2017 | 10:43:21 | myöhemmin 1 vuosi
Joonatan Ahola
  Like 4   Dislike 0

"En ole päätellen Michele Bachmann" sisältö "hänen puheita." - Diane O. - Miksi helvetissä ei? Oletko myöntää, että ei ole mitään sisältöä siellä kannattaa kuunnella? Mitä päätellen hänet? On hänen kehon kieli yhtenevä hänen sanoja? Se on yksi tärkeimmistä tavoista minä tuomitsen poliittisten puolueiden ehdokkaita. Ja henkilö voi olla suuri kehon kieli, mutta jos mitä he sanovat on retoriikkaa, niin he todella ei kannata kuunnella. "JaneB, se on surullista, että et voi erottaa visiot maamme nainen hän on. Hän ei ole haastatelluista hyvin ja ei presidenttiehdokas. Et selvästikään jäänyt minun kohta, että minä kunnioitan häntä keskittynyt nainen ottaa mitä hän tuntee on paras maamme eteenpäin. Vaikka emme ole samaa mieltä hänen poliittisista näkemyksistään Luulisin, että voisimme tunnustaa hänen naisena, joka on tehnyt suuria harppauksia miesten maailma. " - Diane O. - Etkö tarkoita hän teki "suuria harppauksia", koska hänen miehensä salli hänen?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha