Baby Girl Seimi Tarvikkeet

Teuvo Lakomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Susie McGeeTeacher, M.Ed

Tyttövauva pinnasängyn tarvikkeet voi kääntyä tavallinen vauvan sänky osaksi ylellinen paikka vauvan uneen. Olitpa tehdä omia lisävarusteita tai ostaa niitä tiili ja laasti tallentaa tai verkossa, tarvikkeet valitset parantavat lapsen makuuhuone monin tavoin. Lisäksi monet vauvan tarvikkeet voivat toimia viihdettä pienimmille.

Tyypit Baby Girl Seimi Tarvikkeet

Tarvikkeet valitsemasi vauva tyttö sänkyyn voi vaihdella seimi asettaa vetää alas leluja. Lista voi olla melko pitkä, mutta seuraavat lisävarusteet on helppo löytää ja suosittu valintoja nykypäivän vanhemmat.

Seimi sarjaa

Useimmat seimi Sarjat sisältävät levyt ja lohduttaja, ja monet myös ominaisuus sänky hame ja puskurin tyynyt. On tärkeää huomata, että jos et ostaa plagiaatti asetettu puskurin tyynyt, American Academy of Pediatrics suosittelee poistamalla tyynyt kun vauva alkaa seisomaan, jotta hän voi käyttää niitä askeleena, joka auttaa häntä kiivetä ulos plagiaatti. Lisäksi jotkut lapsilukko kannattaa varoittaa käyttäen puskurin tyynyt pikkulasten koska ne voivat aiheuttaa tukehtumisen riskiä. Kun valitset plagiaatti joukko, pitää mielessä, että jotkut sarjat ovat todella, joka kasvaa vauvan hän liikkuu hänen vauva sänky lapsi nukkumaan. Monet vanhemmat suunnitella lastentarha ympäri plagiaatti joukko he ostavat, joten harkitse seimi asettaa valitset lähtökohtana maalaukseen taimitarha seinät ja valitsemalla Lastenhuoneen kalusteet ja tarvikkeet.

Seimi lelut

Mobiles-Todennäköisesti yleisin seimi lisävaruste on vauva mobiili. Mobiles on käytetty sukupolvien, ja nykypäivän kännykkää ovat melko korkean teknologian. Esimerkiksi monet kännykkää on suunniteltu kiinnittymään seimi säleet ja roikkua keskellä vauvan sänky. Nämä puhelimissa ovat tyypillisesti paristokäyttöinen ja ominaisuus valot ja äänet. Uudempia malleja voi tulla kauko, jotta vanhemmat voivat kytkeä mobiili päälle ja pois ilman lähestyy vauvan sänky. Tiny Rakkaus Tiny prinsessa puhelimissa on hyvä valinta tyttövauva pinnasängyn tarvikkeet. Löydät nämä Amazon.

Musiikkilelut-Toinen suosittu lelu monissa taimitarhoilla tänään on musiikin seimi lelu. Nämä lelut tyypillisesti liittää kaiteeseen vauvan sänky. Leluja usein ominaisuus avattavasta pala, joka värisee ja alkaa melodia vedettäessä. Baby Einstein tarjoaa useita plagiaatti leluja, joka viihdyttää ja edistää oman tyttövauva aistit. Suosittu Baby Einstein Neptune Soother tarjolla tosielämässä valtameri kohtauksia yhdistettynä valot ja rauhoittavia ääniä. Etsi tämän tuotteen Amazon.

Seimi kuntosalit-Vanhemmille vauvoille, pinnasänky kuntosaleja tarjoavat vauva mahdollisuus olla hauskaa, kun hän piilee sängyssään. Nämä kuntosaleja usein ominaisuus peilit ja muuta hauskaa toimintaa. Fisher Price tekee ihastuttava vaaleanpunainen toimintakeskus hihnoilla kiinnittimet pinnasänky ja kahvat kuljettaa pitkin peleistään. Lisäksi, Little Tikes Peekin "Pals Seimi Toy on pehmeä, muhkea ja täydellinen utelias pienet kädet tutkia. Eläinhahmojen pop ulos alkuun pelata Peek-a-boo vauvan kanssa, ja lelu myös peili ja vedä renkaat. Etsi näistä kumpikin Amazon.

Seimi Turvallisuus

Lopuksi pitää muistaa, että varusteet laitat lapsesi seimi ei pitäisi vaarantaa turvallisuutta. Hanging lelut on pidettävä poissa lapsen ulottuvilta. Hihnat olisi turvattava, ja jouset tai köydet olisi poistettava. Luo turvasatama vauvalle, joka kannustaa häntä odotan onnellinen uni.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Seuraa Impulse menot kehottaa
Seuraava artikkeli Väri Therapy: Johdanto
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha