Avustajakoira Reppu

Maaria Savolainen Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 16 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kelly RoperDog kasvattaja ja Exhibitor

Avustajakoira reppu ansiosta tukea kulmahampaat kuljettaa kohteita niiden henkilöä voidaan joutua auttaa heitä läpi heidän päivä. Erilaisia ​​kohteita kuljettaa pakkaus voisi vaihdella lääkintätarvikkeita henkilökohtaisiin tukiin pienempiin pelastus työkaluja ja koiran oma vesipullo. Se kaikki riippuu koiran miehitys. Kuitenkin, reppu saa painaa enintään 18 kiloa, kun täydessä lastissa. Tämä yläraja pitää koiran väsyttävää nopeammin kuin tarvetta on, ja myös estää liiallisen kulumisen hänen selkärangan, hartioiden ja muiden nivelten.

Värit

Jos me vain etsivät muodikas reppu, sitten värivaihtoehtoa olisi makuasia. Kuitenkin väri palvelun koiran reppu yleensä tarkoittaa mitä työtä hän on koulutettu tekemään. Perinteiset väri nimitykset:

 • Vihreä: työkoiria
 • Oranssi: Sight / kuulo avustajakoirat, ja pelastus koiria
 • Punainen: Huolto / hoito koiria
 • Sininen: Huolto / hoito koiria

Ei ole vaikea sääntöä, jonka mukaan palveluntarjoaja koira on käyttää tiettyä väriä, mutta on mukava tietää, jos haluat noudattaa perinteitä.

Merkit

Koska julkinen voi olla tietoinen mitkä yksittäiset reppu värit merkitsevät, laastarit lisätään yleensä Pack auttaa ihmisiä ymmärtämään, että koira ei ole keskimäärin lemmikki. Merkit voivat olla:

 • Avustajakoira
 • Apu Koira
 • Terapiakoira
 • Kuulokoira
 • Etsi Koira
 • In Training
 • Älä lemmikki, olen töissä!
 • Kysy ennen hyväily

Merkit auttaa varmistamaan, että ihmiset eivät lähestyä koira ja häiritä hänen keskittyminen työ käsillä. Monissa tapauksissa tämä voi johtaa onnettomuuteen. Esimerkiksi, näky apu koira tarvitsee hänen täyden keskittymisen ohjata hänen henkilö kadun. Hän ei voi vastata henkilökohtaisia ​​kiintymystä tai hän voi vahingossa johtaa osaksi vastaantulevaa liikennettä. Haku koira toimii pääasiassa tuoksu, joten hajuisia käsi hyvää tarkoittavan kävijä voi heittää hänet ulos radalta.

Useimmat ihmiset ymmärrä noin säilyttäen etäisyys, kun he ymmärtävät koira on tärkeä tehtävä. Reppu vetää kaksinkertainen velvollisuus tässä suhteessa.

Mallit

Avustajakoira reput tulevat monissa tyylejä. Tässä pieni näyte siitä, mitä on käytettävissä.

 • Satulapussi ™: Wolf Packs® tekee tästä kevyt reppu palvelun koiria, jotka eivät tarvitse kuljettaa paljon pyydyksiä, ja koirat, jotka toimivat ahtaissa tiloissa. Se vähittäismyyntihinta on $ 45.00.
 • Heijastin ™ Dog Pack: Myös Wolf Packs®, tämä Jykevä satulalaukku reppu on valmistettu erittäin kova nylon kangas, ja tarjolla heijastinnauhaa tehdä koirasi näkyvämpiä aikana yötyötä. Se vähittäismyyntihinta on $ 64.00.
 • Banzai ™: Tämä on Wolf Packs® huippumalli. Se on tehty kestävin nylon, ja tarjolla heijastavat raidat ja puristus hihnat, jotka pitävät painon kuormitus jakautuu koiran shoulders- vahvin osa takaisin.
 • 0 työkoira Vest: Myydään ActiveDogs.com, tämä reppu on oma LED taskulamppu, irrotettava vetoketjullinen laukku ja vinyyli tunnistaminen tasku. Se vähittäismyyntihinta on $ 148.99.
 • 0 hakutulosta ja pelastus Vest: Myöskään ActiveDogs.com, tämä yhdistelmä avustajakoira reppu ja valjaat mukana taskulamppu, heijastinnauhat, kääntyvä lyijy kiinnitys ja kantokahva selässä. Se vähittäismyyntihinta on $ 89.99.

Mittausta Reppu

On tärkeää, että palvelun koiran reppu sopii oikein niin ei tule mitään hankausta aiheuttaa kipeä paikkoja. Onhan hän todennäköisesti viettää hyvä osa hänen päivä päällään, joten haluat pitää hänet niin mukava kuin possible.The paras tapa mittaus on ajamalla kangas tai vinyyli mittanauha ympärillä koiran vartalon noin 1/2 2/3 palannut etujalat. Tämä on siitä, missä Vyötäröhihna lepää. Varmista voit sopivaksi sormi välillä nauhan ja koiran elin niin sovi ei päätteeksi liian tiukka.

Jos sinulla ei ole mittanauha voit korvata narunpätkä, leikkaa se missä Endin ja mitata sitä hallitsija. Mittanauha on yleensä tarkempi, koska se ei jousta tapa merkkijono tekee.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha