Auttaa ihoa taistella ikääntymistä

Irina Ruutu Elokuu 7, 2016 Kauneus 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Auttaa ihoa taistella ikääntymistä

On joitakin erinomaisia ​​näkökohtia erääntyvät: saada viisautta, hyväksyvät paremmin itseämme, laajempi elämänkokemusta - toiset eivät ole niin kuuma. Jotkut saattavat harkita naururypyt merkki elämän hyvin nauroi, mutta toisille, paheksua linjat tai iän paikkoja voi olla lisää vuosia miten he tuntevat sisällä.

Kun se tulee vähentää näkyviä merkkejä ikääntymisestä, se ei ole välttämätöntä säästää varten kallis erikoislääkärin hoitoa, koska onneksi tutkimus ja teknologia ovat tulleet meidän pelastus. Nyt on mahdollista näyttää nuoremmalta talousarvio - kaikki mukavasti kotiin.

Ensimmäinen askel on lopettaa vahinkoja ennen kuin se tapahtuu tekemällä aurinkovoidetta osa päivittäistä kauneuden hoito, ei väliä mitä sää tai aikaan vuodesta. Ihotautilääkäri Dr touko-Sen Lee sanoo: "aurinkovoidetta SPF 30+ on tärkein ja tehokas anti-ikääntyminen kerma. Levitetään päivittäin, se suojaa ikääntymisen vaikutuksia auringon ultraviolettisäteilyä. Ennaltaehkäisy on parempi kuin korjaaminen ja kääntyminen."

Kuiva laastari

Kuten ikä, meidän iho muuttuu kuivausrumpu ja vähemmän pystyy pitämään kosteutta, joten ennen valita kosmeettinen menettely, sinun täytyy arvioida uudelleen teidän kosteutusta tarpeita ja mennä enemmän intensiivistä nesteytyksestä ratkaisuja. Monet ikääntyminen ihon ongelmat moninkertaistuvat kuiva iho.

"Moisturisers ovat hyviä kosteuttava ihoa ja antaa sille pehmeämpi ulkonäkö", sanoo tohtori Lee.

Olipa tylsää iho, juonteita, ihon värin tai karheus, siellä vaihtoehto maksaa kalliita hoitoja, kuten laser, mikrohionta ja kemialliset kuoria. Ensinnäkin, valita, mitä huolenaihe haluat kohdistaa, ja sitten aloittaa toiminnan.

Keventää

Jos luulet tarvitse suorittaa laserhoito hoitoon ikääntyvälle iholle, muokkaa ihonhoito järjestelmä ensin. Olay Regenerist voide tarjoaa intensiivistä nesteytys, kun taas ainutlaatuinen amino-peptidi monimutkainen kevyesti palauttaa ihon nuorekkaan ulkonäön hyödyntämällä samalla iho-parantava amino-peptidejä, jotka ovat edistäneet aikana laserhoitoa. Täydentää tätä Olay Regenerist Intensive Night voide, joka toimii nukkuessa palauttaa ihon sävyä.

Laserhoito: noin $ 350 dollarin istuntoa.

Olay Regenerist voide, $ 32.99 ja Regenerist Intensive Night voide, $ 32.99, 1800 028 280.

Pigmentinmuodostus

Ikääntyminen iho kehittyy usein Auringon aiheuttama vahinko. Jos tämä on huolenne, kemiallinen kuorinta voi tuntua ainoa vaihtoehto. Mutta hieman lempeä kotona vaihtoehto on viikoittainen käsittely kuten Danne Montague-King-Foamy Lift Entsyymi Masque ja Exoderma Peel palauttaa ihon rakennetta. Molemmat sisältävät entsyymejä, jotka ravitsevat ihoa.

Kemiallinen kuorinta: kohtalainen kemiallinen kuorinta maksaa noin $ 250: llä.

Danne Montague-King-Foamy Lift Entsyymi Masque, $ 73 ja Exoderma Peel $ 52, 1300 007 546,

Kuorinta

Kuorinta on välttämätön ikääntyvälle iholle. Mutta en usko sinun tarvitse pää pois salonki Systeemillä hoito - lempeä mutta tehokas vaihtoehto voidaan oli kotona. Kokeile Pod Liquid Detox, triple-entsyymi kasvojen puhdistusaineet voit käyttää joka päivä suihkussa varovasti kuorivat ikääntyvälle iholle paljastaa tuoreempaa ihon alla.

Systeemillä: noin $ 600 viisi istunnoissa.

Pod Neste Detox, $ 60, 1300 796 986,

Juonteita

Kuten ikä, meidän iho menettää kimmoisuutta. Täyteaineita ja Botox ovat ratkaisu, mutta ne eivät sovi kaikille. Uusi Aussie-made tuote, FreezeFrame kanssa Inhibox, jäätyy ryppyjä hakemuksesta ja teosten auttaa sileä iho.

Botox: noin $ 400 $ 600 neljän kuukauden välein.

FreezeFrame, $ 89 1800 662 686.

Tyhjät sanat

Meidän huulet voi todella alkaa näkyä aikamme kun ne ovat kuivia, kehittää juonteita ja vaaleta. Mutta ennen kuin tavoitella plumping vaikutukset ihon täyteaine neula, kokeile Dermalogica Age Smart Renewal Lip Complex, jossa polypeptidien palauttaa huuleen kudosta ja minimoida ääriviivat huulien.

Ihon täyteaineita: noin $ 400 joka kuudes yhdeksän kuukautta.

Dermalogica Age Smart Renewal Lip Complex, $ 49 1800 659 118.

Kehittyneen teknologian takana ihonhoitotuotteita auttaa varmistamaan, että uusin ainesosat auttavat sinua etsiä paras. Pitämään ihon hehkuva ja upea, käytä päivittäin kosteusvoidetta, aurinkovoidetta, SPF 30 + ja seuraa, että kanssa yövoide auttaa korjaamaan ihon nukkuessasi. On mahdollista näyttää miljoonaa dollaria tuhlaamatta tuhansia. Sinun tarvitsee vain nipistää ihonhoito järjestelmä saada parhaat tulokset.

Mitä katsella ihonhoito

Yksi uusimmista ryhmän keskeisiä ainesosia pitää silmällä on amino-peptidejä, jotka tarjoavat lempeä mutta tehokkaita tuloksia. Pal-KKTKS on amino-peptidi, joka on tieteellisesti todistettu lisätä kollageenin tuotantoa ja elvyttää ihon ilman ärsytystä, sanoo kosmeettinen ja plastiikkakirurgi tri Nicholas Lotz.

Uusien ainesosien

Procter & Gamble vanhempi tutkija David Khoo sanoo varoa ainesosia, jotka auttavat ihoa suorittaa parhaimmillaan. "Amino-peptidit ovat osoittautuneet auttaa palauttamaan menetetty kollageenia, ja hyaluronihappoa ja pyökki uute vauhtia solujen nesteytys.

Kuitenkin viimeisin ainesosat eivät ole aina paras. Ainesosia, kuten retinoiinihapon ja vitamiinit C ja B3 ovat olleet pitkään ja ovat monissa tuotteissa, koska niiden teho on perustettu ja niillä ei ole sivuvaikutuksia. "

Muut valinnat

Dr touko-Senin Lee sanoo varoa seuraavat anti-aging ainesosia. "Retinoin 0,05 prosenttia, saatavissa reseptillä, on osoitettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ja lasku linjat. On sovellettava hitaasti rakentaa suvaitsevaisuutta ja edut lakkaavat kun lopetat sen. Muut aineet, kuten retinoli, pro retinolia, retinyylipalmitaatti ja retinyyliasetaattia, voi olla tehokas, jos käytetään pitoisuutena 0,5 prosenttia. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha