Australian Lainsäätäjät Esittele Gay Marriage Lainsäädäntö

Armi Hakkarainen Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mitä he ovat olleet odottaneet ???????? Huomattava Hurraa - go Australia! Eteenpäin ja ylöspäin.

Australian lainsäätäjät esitteli maanantaina kaksi erillistä laskuja, jotka olennaisesti sama tavoite: nostaa maan kielto samaa sukupuolta olevien avioliitot säilyttäen oikeus uskonnollisten instituutioiden kieltää tunnustaminen tällaisten liittojen. Kuitenkin puoluepolitiikka voi tarkoittaa, että molemmat laskut on heidän edessään vaikea polku.

AP raportoi että ensimmäinen avioliitto tasa Bill otettiin käyttöön vihreiden puolue, kun taas toinen otettiin käyttöön Labor lainsäätäjä. Tämä seuraa Labor virallisesti kumoamista vastustavansa homojen avioliitto viime vuonna.

Mutta miksi erillistä laskut? Vihreiden kanta useita kysymyksiä on ansainnut niitä leimautuminen on radikaali ja, onko nimi on ansaittu tai ei, tämä on merkinnyt sitä, että Labour lainsäätäjät ovat päättäneet olla tekemättä yhteistyötä asiasta homojen avioliitto vaikka niiden tavoitteena on, tässä Esimerkiksi, olennaisesti sama. Vihreät lainsäätäjät, mukaan AP, tuntuu tämä on vahingoksi vaivaa:

Esitellessään hänen puolueensa lainsäädäntö, Vihreät lainsäätäjä Adam Bandt kertoi parlamentille hän oli pettynyt siihen, että Labour lainsäätäjät olivat kieltäytyneet yhteistyöstä homojen avioliitto.

"Tiedämme, että nykytilanteessa, jos jompikumpi näistä laskut on äänestetään nyt, me tiedämme se ei onnistu", Bandt sanoi.

Labor lainsäätäjä Stephen Jones sanoi laskunsa oli todennäköisempää voittaa puolueensa lainsäätäjät sekä opposition. Monet konservatiivit ovat erityisen vihamielinen vihreiden, jota ne pitävät liian radikaali.

Jones sanoi laskunsa "seuraa kansainvälistä suuntausta syrjinnän lopettamiseksi, kun se tulee avioliittoon", toteaa, että noin 10 maata ja useat yhdysvaltalaiset valtiot sallivat samaa sukupuolta olevien avioliitot.

Tasa ryhmät ovat kuitenkin kehui käyttöönottoa lainsäädännön. Mukaan AFP:

"Jones Bill osoittaa valtavaa vauhtia takana uudistus", sanoi Alex Greenwich, convenor Australian Avioliitto tasa eturyhmän.

"Kolme kuukautta sitten työväenpuolue oli virallisesti vastusti uudistaa ja nyt meillä on työväenpuolueen jäsen tietä kohti tasa-arvoa."

Hän kuvaili maanantain tapahtumia "virstanpylväs tiellä tasa-arvo".

Pääministeri Julia Gillard vastustaa edelleen samaa sukupuolta olevien avioliitot ja sanoi että hän antaisi "omallatunnolla äänestää" aiheesta, mikä tarkoittaa, että lainsäätäjät voisivat vapaasti äänestää kohti uskoaan ilman riskiä osapuolen kostoa. Vaikka Labour on virallisesti muuttanut asennettaan, monet puolueen enemmän konservatiivinen lainsäätäjät arvellaan vastustaa laillistamista homojen avioliitto.

Viime äänestää Tasmanian alahuone kehotti liittohallitus laillistaa avioliitto tasa-arvo on uudistettu paineita Australian lainsäätäjät toimimaan ja tehdä avioliitto tasa todellisuutta. Lue siitä lisää täältä.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Heikentynyt Immuunijärjestelmän
Seuraava artikkeli Jään viini
Kommentit (6)
Helmikuu 14, 2018 | 18:40:25 | myöhemmin 1 vuosi
Einari Honkonen
  Like 2   Dislike 0

Valtaosa australialaiset haluavat avioliiton tasa-arvoa. Pollies ovat täysin epätahdissa ... kuten tavallista, mutta ne eivät voi sivuuttaa sitä paljon kauemmin. On kasvava hyökyaalto ja ne aiotaan pyyhkäisi nojalla, jos he eivät voi oppia pysyä.

Helmikuu 14, 2018 | 23:09:06 | myöhemmin 1 vuosi
Siiri Suutari
  Like 3   Dislike 2

Työväenpuolue ovat vastaan ​​kansalaisoikeudet? Mistä he saivat, että käsite? Mutta en ole yllättynyt Gillard on vastaan ​​kansalaisoikeudet. Hän ei nauti vallankaappaus n, vaikka.

Helmikuu 15, 2018 | 01:50:30 | myöhemmin 1 vuosi
Arttu Hautamäki
  Like 1   Dislike 1

Typerää poliitikot! Se on ikään kuin työväenpuolue haluaa laskun epäonnistua.

Helmikuu 15, 2018 | 05:42:49 | myöhemmin 1 vuosi
Huugo Juntunen
  Like 0   Dislike 2

Yhdysvaltojen pitäisi tehdä sama kaikilla valtioiden

Helmikuu 15, 2018 | 14:12:21 | myöhemmin 1 vuosi
Maarit Manninen
  Like 0   Dislike 1

Mielestäni jako tukea "jakaa ääni", melkein varmistaa tappio kaksi laskuja olennaisesti sama tavoite. Se saa minut miettimään, jos työväenpuolue kieltäytyi yhteistyöstä / Yhteistyö mahdollistaa niiden "sanoa" ne tukevat yhtäläiset avioliitto oikeudet mutta samalla kieltää se mahdollisuus tulla voimaan. Tietenkin, en tiedä mitään Australian politiikkaan; Sain nähdä liikaa tällaisen asian täällä Yhdysvalloissa

Helmikuu 15, 2018 | 17:00:37 | myöhemmin 1 vuosi
Auno Linkola
  Like 4   Dislike 2

Toivon vain Australia tekee oikein, ja tehdä samaa sukupuolta olevien avioliitot laillista. Kotini tila on ajatellut kulkee ensimmäinen askel avioliittoon tasa-arvoa, mutta se voi olla kuoppainen tie.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha