Aurinkosuojatuotteet ainesosat voivat lisätä ihon syöpäriski

Terho Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Kiitos info.

Toukokuu on National Skin Cancer Awareness Month. Tässä kuussa, monet lapset valmistuu tai loppuun asti lopullisen velvoitteita lukuvuodelle. Perheet suunnittelevat pitkään odotettu lomat rannalle, vuoret, ja muut suosikkikohteita missä he toivottavasti saavat levätä stressiä jokapäiväisessä elämässä.

Ennen kuin lähdet, monet slather itseään ja lapsiaan liberaali kerros aurinkovoidetta yrittää suojautua auringon haitallisilta säteiltä. Mutta uusi tutkimus osoittaa, että ainesosat aurinkovoidetta voisi todella laittaa sinut suurempi riski kehittää ihosyöpää ja muita lääketieteellisiä kysymyksiä.

Euroopan ympäristökeskuksen hiljattain tutkinut useita vuosikymmeniä arvoinen tieteellisen tutkimuksen osalta kemikaaleja löytyy kotitalouden tuotteita. He havaitsivat, että ftalaatit, joita käytetään tekemään muovia parabeeneja löytyy aurinkovoidetta, voidaan edistää nousu syövän, vähentää hedelmällisyyttä ja lihavuus.

Yhdessä tämä huolestuttavaa ilmoitus on viimeaikaiset uutiset tutkijoiden Missourin yliopiston tieteen ja teknologian, joka viittaa siihen, että sinkkioksidia, tärkein ainesosa monet tavanomaiset aurinkovoiteet, voivat itse asiassa nopeuttaa ihosyövän riskiä.

Dr. Yinfa Ma, kuraattorit "Opettaminen professori kemian Missouri S & T, ja hänen jatko-opiskelija Qingbo Yang, mukaan auringonvalossa, sinkkioksidi tapahtuu kemiallinen reaktio, joka voi vapauttaa epävakaa molekyylejä tunnetaan vapaita radikaaleja. Vapaat radikaalit pyrkivät side muiden molekyylien, mutta prosessi, ne voivat vahingoittaa soluja tai DNA-sisällä näissä soluissa. Tämä puolestaan ​​voi lisätä ihosyövän riskiä.

Mukaan Ma, kun sinkkioksidi nanopartikkelit liuoksessa imevät UV-säteiltä, ​​reaktio vapauttaa elektroneja, jotka puolestaan ​​voivat aiheuttaa epävakaa vapaiden radikaalien molekyylien sinkkioksidi ratkaisu. Ne ilmaiseksi radikaaleja sitten side muiden molekyylien ja toimivat loiset, vahingoittamatta muita molekyylejä prosessissa.

Koska Environmental Working Group on dokumentoitu vuosia, Food and Drug Administration on valitettavan hiljaa, kun se tulee tiedottaa vaaran aiheuttaman aurinkovoiteet ja suojella kuluttajia näistä mahdollisista haitallisia ainesosia. "Yhdysvaltain kaukana Euroopassa, Japanissa ja Australiassa tarjota kuluttajille korkealaatuisia aurinkovoiteet. FDA on myös hidasta arvioida ja hyväksyä paremmin aurinkovoidetta ainesosia ja mahdollistavat uusia yhdistelmiä, mikä on estänyt Yhdysvaltain formuloijat saavuttaa korkeimman UVA-suojan tuotteissa. "

Tutustu EWG luetteloon huippuluokan aurinkovoiteet, joista yksikään ei sisällä mitään aurinkovoidetta kemiallisia pidetään mahdollisena hormoni haitta. Valitettavasti useimmat sisältävät vielä mineraaleja sinkkiä tai titaania, joka voisi olla enemmän ongelmia kuin he arvoinen valossa tämän uuden tutkimuksen. Kuten aina, paras suojaavat aurinko on paita ja hattu.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Kesäkuu 12, 2017 | 22:11:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Elmer Ketola
  Like 0   Dislike 1

Mielestäni tämä suuri artikkeli aineosista aurinkovoidetta että useammat ihmiset täytyy olla tietoinen. Luin juuri toisen artikkelin todellinen vaaroista aurinkovoidetta liian Se ehdottomasti kannattaa lukea!

Kesäkuu 13, 2017 | 04:59:57 | myöhemmin 10 kuukautta
Kari Kivi
  Like 2   Dislike 1

Kiitos info! Käytin aurinkovoidetta päivittäin vuosia, mutta yleensä vihasi tuntuu se ja se yleensä unohtaa hakea uudelleen. En ole koskaan oikeastaan ​​viettänyt paljon aikaa auringossa muutenkin ... Mutta joo, se on eräänlainen vaikea löytää aurinkovoiteet ilman riskialtista ainesosia. Joten olen juuri ohita aurinkovoidetta tapahtumat. Nykyään Olen itse koulutettu käyttää Leveälierinen hattuja, aurinkolaseja, ja kerrosta vaatteita kun menen ulos sijasta yllään aurinkovoidetta. Olen vain sovellettava aurinkosuojaa, jos tiedän, että minun täytyy olla ulkona pitkään. Olen myös pitää verhot piirretään kotona. Olen sellainen vampyyri!

Kesäkuu 13, 2017 | 07:32:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Aliina Seppälä
  Like 5   Dislike 2

Rakastan aurinkoa ja rakastamaan pysyä ilman suojaa. Olen tehnyt sitä 52 vuotta nyt ja ei ole merkkejä ryppyjä tai syöpä. Käytän vain luonnollisia / luomutuotteita minun iholle. En osta teoriaa, että aurinko on huono sinulle.

Kesäkuu 13, 2017 | 13:51:53 | myöhemmin 10 kuukautta
Mirka Saukkonen
  Like 5   Dislike 2

Varmista, että käytät vegaani ja eläinten testaus-vapaa aurinkovoidetta, kaikki!

Kesäkuu 13, 2017 | 22:19:20 | myöhemmin 10 kuukautta
Heli Hakanpää
  Like 2   Dislike 1

Liika altistuminen auringon vahinkoja ihosi - tämä on tunnettu tosiasia. Pysyminen poissa auringosta ei ole vaihtoehto useimmille koska) tarvitsemme auringonvaloa ja b) se kiva mennä ulos. Loppu on vain nippu teoria ja ehkä on ja arveluihin. Älä anna sen estää sinua.

Kesäkuu 14, 2017 | 01:02:35 | myöhemmin 10 kuukautta
Lassi Ahonen
  Like 4   Dislike 1

Kuten tieteellinen tutkimus osoitti kauan sitten, ainoa todellinen suojelu on "este" suoja, eli vaatteita ja hattuja, jotka eivät salli auringonvaloa läpi niitä. Esimerkiksi, aurinkovoidetta ei juurikaan jos mitään sitä vastaan ​​melanooma, joka on pahin muoto ihosyöpä. Anteeksi, ihmiset, mutta ei ole mitään todellista vaihtoehtoa peitellä, lukuun ottamatta muutaman minuutin saada D-vitamiinia

Kesäkuu 14, 2017 | 01:42:56 | myöhemmin 10 kuukautta
Esteri Niinistö
  Like 2   Dislike 2

Säilytettävä suoralta auringonvalolta ,, minä pysyä varjossa jos mahdollista, et tiedä mitä cemical säteet aurinko säteili alas meitä ...

Kesäkuu 14, 2017 | 07:33:45 | myöhemmin 10 kuukautta
Silja Hakkarainen
  Like 0   Dislike 0

OK, joten useimmat teistä ovat sotajalalla tämän tutkimuksen. Olen tietää, että aurinkovoidetta on ollut huono jo vuosia. Tämä ei ole ensimmäinen artikkeli, joka on kirjoitettu tästä, mutta useimmat teistä, tämä on ensimmäinen kerta, kun luet tätä niin te kaikki, teille tämä on uutta tietoa, mutta se ei ole uutta tietoa. Olen lukenut monia artikkeleita eri ihmisiä eri mielipiteitä eri lehtiä, kirjoja esitteitä jne. Lopussa päivän ihmiset, sinun ei tarvitse kouluttaa itseäsi ja tehdä lausunnon itsellesi. Olen tuntenut monta monta vuotta, että SPF on kemiallinen ja tunnetun hormoni haitta. Se saa verenkiertoon. Oli miten oli, te kaikki alkavat nähdä enemmän ja enemmän ihmiset kävely sateenvarjo n kesällä joka on erinomainen vaihtoehto. Pidä avoimin mielin koska suljettu yksi ei koskaan voit olla uutta tietoa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha