Audin A3 Wörthersee on Pocket Rocket Kanssa 525-hevostalli

Tarja Heinonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos olet saksalainen auto harrastaja, joka yleensä vaikuttaa itseesi kohti Volkswagen perheen erilaisia ​​ajoneuvoja, saatat jo olla tuttuja Wörthersee, vuotuinen festivaali kaiken Volkswagen. Jos ei, se on tapahtuma, jossa omistajat ja mukautettuja rakentajat voivat keuliminen ainutlaatuinen ratsastaa, ihailla muita ja viettää muutaman päivän roikkuu auton omistajat niiden suku ja pelle ulos yli uusimmat VW tech.

Se on myös mahdollisuus Volkswagen insinöörien piikitellä, leikkaa kukkaronnyörejä, ja loistaa valo kulmiin niiden skunkworks. Joka vuosi, Volkswagen tuo käsite ajoneuvo, joka - vaikka se todennäköisesti ei näe tuotanto - tarjoaa katsauksen, mikä on mahdollista.

Viime vuonna yhtiö toi henkinen VW Golf rakennettu MKVII foorumi, joka kehui yli 500 hevosvoimaa ja oli aerodynaaminen kyljykset vastaamaan. Tänä vuonna, merkintä tulee Audi, ja on sanomattakin selvää, se ei petä.

Tuore pois julkaisunsa Yhdysvalloissa, Audi päätti lääkärille ylös sen lähtötason korkeaoktaanista S3 sedan. Kaavaroida ehkä vähättelyä tässä: se tuottaa huimat 525 hevosvoimaa ja voi kuulemma päästä huippunopeus 193 mailia tunnissa. 2,0 litran turbo neljä on korvattu entisen 2,5 litran inline viisi, joka reitittää että valta yhdessä 442 punnan-jalat vääntömomentti kaikki neljä pyörää.

Tarpeetonta sanoa, tämä asia on voimamies. "Audi A3 ClubSport quattro käsite osoittaa automme ja tuning faneja Wörthersee kuinka paljon urheilullinen potentiaali siellä on A3 perhe * ja meidän top-of-the-line moottorit kuten 2.5 TFSI. Olemme ajaneet rajoja kaikilta osin tämän Show Car: teho, dynamiikka, ääni, suunnittelu ", sanoi Ulrich Hackenberg, jäsen johtokunnan tekniikan kehittämiseen, Audin lehdistötiedote.

Tämä käsite voisi mahdollisesti muodostaa mitä tulee RS3, korkeimman tuning että Audi tarjoaa tehtaalta. Tuomaristo on vielä ulos, että vaikka, ja onko se tulee Yhdysvaltojen on toinen asia kokonaan. Volkswagen hiljattain debytoi sen 400-hevosvoimaa Golf R-400, joka on hieman ujo edellisen Wörthersee Golf, mikä tarkoittaa, että idea on tihkuva käsitteellinen huoneen päälle tuotantolinjalla.

Emme voi odottaa nähdä videoita tämä asia, kun se tulipalot ylös tapahtuma tulevana viikonloppuna, ja voi vain toivoa se menee hyvin tarpeeksi nähdä tuotanto - vaikka se on hieman viritetty alas.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha