Audi tulevaisuus on kevyempi, ilkeämpi, ja täynnä Laserit

Aamu Aarnio Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kanssa muutama viikko ennen Geneven autonäyttelyssä, Audi on laskenut noin ärsyttävä vihjeitä mitä tulevaisuus näyttää brändin. Ennen virallisia julkaisuja uuden R8 superauto ja uusi konseptiauto, Audi julkaisi teaser kuvia R8 ja Prologue Avant. Saksalainen yhtiö on lukittu taistelussa ylellisyyteen markkinoille määräävää asemaa Saksan kilpailijoihin BMW ja Mercedes-Benz, ja nämä kiusoittelu osoittavat, että Audin "Totuus insinööri" muotokieli tulee saada terävämpi, kevyempi, ja teknologisesti kehittyneitä läpi vuoden vuosikymmen.

Käyttöön 2008 malli, R8 on ollut yksi taitavimmat ja arvostetuin autojen planeetalla. V10 versio auton jakaa voimanlähteen kanssa Lamborghini Gallardo ja Huracán, ja vaikka sen uusin suorituskyky numerot ovat mitään nuuskaaminen - 2015 LMX malli on 570 hevosvoimaa, 398 punnan-jalat vääntömomentti, menee nollasta 60 noin kolme sekuntia - auto on pysynyt lähes ennallaan koko sen käyttöiän ajan. Virkeänä R8 ominaisuus terävämpi tyyli, paremman suorituskyvyn numerot, ja joukko päivityksiä, jotka pitäisi pitää seuraavan sukupolven auto sijoittui mukavasti yksi maailman parhaista.

BMW ja Audi on lukittu hyvin julkinen taistelu vapauttamaan maailman ensimmäinen laser ajovalot, ja vaikka BMW voitti muutaman viikon, Audi kieltäytyy olisi pekkaa pahempi. Lainanotto tekniikkaa Audin R18 e-tron Quattro LeMans kilpailija, Audin laserit luoda säteitä puhdasta valkoista valoa, joka antaa kahdesti valikoiman LED korkea-palkit. Teaser Kuvassa uusi R8 näkyvästi urheilu korkea-valot laser valaistus moduulit. Versio näistä valot olivat saatavilla Euroopan-spec R8 LMX, ja vaikka ne eivät ole saatavilla Yhdysvalloissa, ne ovat merkki teknologinen suunta tulevissa malleissa. Audi edelläkävijä nyt arjen LED-ajovalot yli vuosikymmen sitten, ja tämä uusi valaistuksen on välttämätöntä sen uuden muotoilun suuntaan.

Tulevaisuus Audin muotoilu on tiivistää parhaiten Prologue käsite. Perustettu uusi pääsuunnittelija Mark Lichte, Prologue aiheutti sensaation viime vuoden Los Angeles International Auto Show. Suunniteltu Mercedes-Benz S-Class Coupe taistelija, täysin toimiva konsepti esittelee brändin uusi sisustus ja ulkoinen muotoilu suuntiin. Lähellä tuotanto-valmis auto on powered by Audin 4,0 litran twin turbo V8, joka voi ottaa ison auton nollasta 60 3.7 sekunnissa. Prologue koko ja täydellinen mechanicals ehdottaa yhtiö voi harkitsee Prologue kuin seuraavan sukupolven A8, koska vuonna 2016.

Vaikka Prologue coupe osoitti suuntaan Audin täysikokoinen autoja, yhtiö seurasi vapauttamalla luonnoksia Prologue Avant British verkkosivuilla Auto Express. Uudelleentulkintana jo suosittu Prologue, Avant pitäisi olla toinen valtava hitti Audi Genevessä. Käsite esittelee tulevaisuuden Audin farmariautot ja Prologue n kulmikas muotoilu toimii kauniisti vaunun muodossa.

Nyt Avant on vain tyyli harjoitus, mutta kuka tietää mitä tulevaisuus voi pidä vaunun? Menestys Volvon Concept Estate viime vuoden autonäyttelyssä piiri osoittaa, että kysyntä high-end farmari on hyvin todellinen, ja Audi on pitkä historia rakennuksen joitakin vaikuttavia vaunuja. Kuten Volvo, Audi on keskellä uudelleenlöytämiseksi ja innokkaita esitellä sen rohkea uusi muotokieli on farmariauto variantti. Avant olisi SYTYTÄ Audin fanikannan, ja luoda jännitystä sen seuraavan sukupolven pitkän katto autoja.

Uudet R8 ja Prologue käsitteet ovat Audin suurin vastaukset nopeasti muuttuvilla markkinoilla. Kaksi vuosikymmentä sitten, merkki huolellisesti muutti itsensä Saksan myös-juoksi teknologia-pakkomielle vaihtoehto Mercedes ja BMW. Viimeaikaiset kilpailu tykkää Mercedes "tech-raskas C-luokka ja BMW i8 ovat Audin Uusimmat alkavat etsiä päivätty, mutta yhtiö kieltäytyy askel taaksepäin kärjessä.

Audi esitteli täysin uusi 2016 TT rinnalle Prologue kaupungista Los Angeles, ja se on vain vahvistanut, että RS versio heidän täysin uusi täysikokoinen Q7 maastoauto on teoksia kilpailla Mercedes AMG GL63 ja BMW X5M. Jos uusi A8 on jotain Prologue käsitteitä, se vain voi antaa kunnianarvoisa Mercedes S-Class vakava ajaa sen rahan. Virkeänä R8 ja Prologue Avant osoittavat, että Audi odottaa iso tavalla, ja sen laser-valaistu tulevaisuus näyttää erittäin lupaavalta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha