Ateisti Bloggaajat uhattuna Bangladesh

Hemminki Koskela Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Ei väkivalta voi auttaa ratkaisemaan ongelmia Kiitos kukaan todella on vapaus speach Kiitos jakaa tämän! huomattava

Kirjailijat Bangladeshissa ovat korkean varoittaa jälkeen toisen murhan bloggaaja tapahtui vain viisi viikkoina pääkaupunki Dhaka. Molemmat uhrit todettiin "hakkeroitu kuolemaan" kirjoittamisen jälkeen useita artikkeleita vastaan ​​uskonnollisen fundamentalismin.

Ensimmäinen murha Avijit Roy, Bangladeshin-amerikkalainen, tapahtui vuonna riksa vaimonsa. Raporttien mukaan aseistautuneet miehet hyökkäsivät riksa samalla matkalla, heiluttaen suuri veitsiä. Roy kuoli, kun hänen vaimonsa jatkuvia suuria vammoja.

Roy oli kuuluisa Vapaasti Mind blogi ja eri kirjoja, jotka eläytyä arka aiheita Bangladeshin kulttuurissa myös homoseksuaalisuuteen. Mukaan perheenjäsenille Roy oli Fielding vihamieliset uhkia jonkin aikaa.

Tuorein bloggaaja, Washiqur Rahman, oli myös kirjoittanut viestiä verkossa, joka oli kriittinen uskonnon ja islamin. Vaikka raporttien mukaan hän oli kertonut ystäviä hän ei ollut huolissaan uhkia kuin hänen henkilökohtainen kuva ei ollut verkossa ja hän kirjoitti nimimerkillä Kutshit Hasher Chhana - joka kääntää Ruma ankanpoikanen - loppujen lopuksi tämä ei juurikaan hänen turvallisuutensa takaamiseksi .

Rahman oli hyökätty veitsillä ja Lihaveitset, raajarikkoja niin pahasti, että poliisi joutui käyttämään hänen äänestäjien henkilökortti tarkistaa henkilön henkilöllisyyden. Verinen cleavers löydettiin myös kohtaus Royn kuolemaan viisi viikkoa sitten. Vaikka epäiltyjä ei ole tunnistettu, sama luonne hyökkäys on saanut monet uskomaan kahteen murhaan on kytketty. Toistaiseksi ei ole ollut säikeet identiteetin tappajia.

Arvostelee uskonto Bangladesh pidetään usein vaarallinen teko ja kostotoimista "vapaa-ajattelijat" eivät ole harvinaisia. Tammikuussa 2013 pyyhkäissyt murhista alkoi, kun palkittu bloggaaja, Asif Mohiuddin, joka myös itse tunnistettu ateisti puukotettiin ulkopuolella virkansa. Mohiuddin selvisi hyökkäyksen ja jatkoi kirjoittamista blogissaan. Helmikuussa Ahmed Rajib Haider, toinen ateisti bloggaaja, hyökättiin, sortuminen hänen haavansa. Ja sitten taas maaliskuun alussa samana vuonna, Saniur Rahman, aktivisti ja bloggaaja, jotka osallistuivat mielenosoituksiin vastaan ​​jumalanpilkkalakien, myös puukotti, vaikka hän selvisi hyökkäyksestä.

Niistä tappajat jotka on pyydetty ja syytteeseen näitä murhia, useimmat olivat löyhästi sidoksissa islamilaisten ryhmien. Hyvin harvat olivat toisiinsa ulkopuolella uskonnon. Merkitys niitä ole suunniteltu hyökkäyksiä yksi organisaatio, mutta ryhmät, jotka ovat päättäneet itsenäisesti murhata kirjailijoita. Monille tämä osoittaa laajalle levinnyt ongelma intoleranssi Bangladeshissa, pikemminkin kuin yksittäisiä ryhmittymä.

Tämä ilmapiiri väkivaltaisen tukahduttamisen vastaan ​​ketään, joka puhuu vastaan ​​fundamentalistisen uskonnon tasaantui hieman vuonna 2014, mutta monet ovat huolissaan se on tullut möly takaisin kostamaan.

Toimittajat ilman rajoja "Benjamin Ismail, joka toimii Aasian ja Tyynenmeren vastaanotto, tuomitsi Bangladeshin hallitus ei tehnyt tarpeeksi suojellakseen itsenäistä kirjoittajat. "Tarjoamme surunvalittelut Rahman perheen ja ystävien", Ismail kirjoitti. "Tuomitsemme hallituksen kyvyttömyyttä puolustaa bloggaajia, varsinkin ne, jotka kattavat tai kommenttini uskontoon, perusvapauksia ja ääriliikkeitä kaikenlaista, ja me taas kehottaa pääministeri torjua tätä kasvavaa väkivaltaa tai muuten kaikki ei-uskonnollinen ajattelijat pakenee ja tiukka itsesensuurin hallitsee kaikki julkista keskustelua Bangladeshissa. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 28, 2017 | 22:40:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Matleena Aakula
  Like 5   Dislike 2

Verinen uskonnolliset fundies..They ovat niin epävarmoja uskossaan, että henkilöt, jotka lähtevät sen on tuomittu kuolemaan, kaikki ne on yrittävät kontrolloida muita miten heidän typerä, väkivaltainen kirja näyttää sovi.

Toukokuu 29, 2017 | 05:12:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Soila Haavisto
  Like 0   Dislike 2

Kuinka heikko uskon nämä teurastajat? Joku, joka on vahva usko ei pelkää mitä joku sanoo heille heidän uskonsa. Tämä on surullinen niin monella tasolla. Se on syytös sielun ihmiskunnan.

Toukokuu 29, 2017 | 11:03:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Esteri Ronkainen
  Like 1   Dislike 2

Tämä on vain erilainen ottamaan uskonnollinen fundamentalismi, joka on käynnissä nyt Yhdysvalloissa.

Toukokuu 29, 2017 | 18:16:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Ahvo Heiskanen
  Like 3   Dislike 0

Kaikki uskonnot ovat inhottavaa! Kun ihmiset heräävät ja lopettaa uskomasta ihmisen aiheuttamien järjetöntä, että ei auta vaan aiheuttaa enemmän haittaa ja kärsimystä kuin mitään muuta.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha