AT & T Kasvaa 4G Network Tämän yritysoston

Lahja Huuskonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

AT & T on vihdoin päätökseen hankinta langattomien taajuuksien Verizon Wireless - joka omistavat Verizon Communications ja British langattoman operaattorin Vodafone - kautta $ 1.9 billion sopimusta, joka poistui jo tammikuussa.

Spektri tulee Verizon 700 MHz B-lohko, joka Verizon ei tällä hetkellä käytä, mukaan raportin CNET. AT & T sanoi uusien taajuuksien avulla yritys tarjoaa 4G kattavuus ylimääräinen 42.000.000 ihmistä eri puolilla 18 valtiota. Yhtiö jatkoi sanomalla, että sen 4G LTE-verkon tällä hetkellä kattaa yli 225 miljoonaa ihmistä ja se kattaa 270 miljoonaa ihmistä vuoden loppuun mennessä. Kesään ensi vuonna, yhtiö aikoo täydentää merkittävä rakentaa sen 4G LTE-verkon kysynnän nopeamman internet-yhteyteen jatkaa kasvuaan.

Viimeaikainen tutkimus AT & T: n 4G-verkko on osoittanut sen olevan nopein ja luotettavin lähde 4G maassa. Tutkimuksessa TechHive osoitti, että siirtoja olivat nopeampia AT & T: n verkossa kuin sen kilpailijat, ja tutkimus PC Magazinen osoitti, että AT & T: n verkossa oli nopein kaikilla kuudella suurella alueella Yhdysvalloissa

AT & T on myös haluavat kasvaa Yhdysvaltojen ulkopuolella yritys on ilmaissut kiinnostuksensa ostaa brittiläisen Vodafone jälkeen Verizon Communications täydentää sen $ 130 billion buyout Vodafonen 45 prosentin osuuden Verizon Wireless. Vodafone on houkutteleva AT & T, koska sen langattoman tiloille kaikkialla Euroopassa ja useilla keskeisillä kehittyvillä markkinoilla. Mutta Vodafone voisi squash AT & T: n edun mukaista, jos se päättää laajentaa kiinteän verkon palveluja, kuten laajakaista ja kaapeli, jotta se voi aloittaa tarjoamalla yhdistettyjä palveluja paketteja, jotka ovat olleet suosittuja Euroopassa.

Lisäksi käteistä, AT & T antoi Verizon Tarkennettu Wireless Services taajuuksien toimilupien Fresno, Los Angeles, Phoenix, Albuquerque, ja Portland.

Seuraa Jacqueline Twitterissä neiti: Icahn Buys Lisää "Erittäin Halvat" Apple.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha