Asuminen Recovery hiipuu: Blame Inventory, Ei Sää

Elia Huovinen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nykyisten kotiin myynti jatkoi taistelua ja laski alimmalle tasolleen yli yhden ja puoli vuotta viime kuussa. Making kukkuraksi, nykyinen myynti toiminta on tehottomista historiallisesti kuin asuntojen hinnat kiivetä korkeammalle ja vaikuttaa edullisuus.

National Association of Realtors ilmoitti tiistaina, että yhteensä nykyiset kotiin myynti - kaupoista ja omakotitaloissa, kaupunki asunnot, asunnot, ja osuuskuntia - laski 0,2 prosenttia kausitasoitettu vuosivauhtia 4590000 yksikköä maaliskuussa verrattuna 4.600.000 kappaletta aiemman kuukauden. Myynti on nyt laskenut seitsemän kahdeksan viime kuukauden aikana.

Myönteisiä, tulokset olivat hieman parempi kuin odotukset, joka on ollut harvinaista asuntomarkkinoilla äskettäin. Aiemmin tänä vuonna myynti jäi arviot seitsemän perättäistä kuukautta. Kuitenkin nykyiset kotiin myynti on edelleen 7,5 prosenttia alle 4,96 miljoonan yksikön tasolla nähdään viime vuonna samana aikana. Tämä on viides peräkkäinen kuukausi, että myynti oli alle vuoden sitten tasoilla, ja maaliskuussa oli hitainta sitten heinäkuun 2012, jolloin myynti oli 4,59 miljoonaa.

"Ei todellakaan pitäisi olla vahvempi tasot asuntokaupoissa antaneet väestönkasvu", sanoi Lawrence Yun, NAR pääekonomisti, lehdistötiedotteessa. "Sen sijaan, hinta kasvu kasvaa nopeammin kuin historiallinen normeja takia inventaario pulaa." Hän lisäsi: "Meneillään olevien työpaikkojen luomiseen ja jotkut sää myöhässä ostoksilla toimintaa, asuntokaupoissa pitäisi poimia, varsinkin jos varaston edelleen parantaa ja asuntolainojen korot nousevat vain vaatimattomasti. "

Ostokyky kysymykset tuntuvat yhä. Ensiasunnon ostajat osuus oli vain 30 prosenttia ostoista viime kuussa, jopa 28 prosenttia helmikuussa mutta sama kuin vuotta aiemmin. 26 prosenttia, tammikuu oli huonoin esitettäviksi ensiasunnon ostajat koska NAR alkoi pitää kirjaa mittauksen lokakuussa 2008. normaali lukema olisi lähempänä 40 prosenttia. Samaan aikaan, mediaani nykyisten kotiin hinta kaikille kotelotyypeillä maaliskuu hyppäsi 7,9 prosenttia vuoden yli vuoden $ 198,500.

"On viitteitä, että tiukat kiinnitys luotonmyöntämisstandardit ovat alkaneet helpottaa vähän, etenkin luotto pisteet vaatimuksia, mutta ne pysyvät vastatuuli lähtötason ja yhden tulotason asunnon ostajien," NAR presidentti Steve Brown sanoi. "Meillä on myös tiukka inventaarion alempi hintaluokissa jossa monet käynnistin asuntoja löytyy, mutta nouseva uuden kodin rakentaminen tarkoittaa jotkut omistajat käyvät kauppaa ylös ja lisää nykyisten asuntojen lisätään varaston. Toivottavasti tämä luo lisää mahdollisuuksia ensiasunnon ostajat. "

Nykyisten-asuntokaupoissa sekoitettiin yli neljä suurta alueilla kansakunnan. Koillis kasvoi 9,1 prosenttia maaliskuussa, mutta luvut olivat 4,8 prosenttia alle vuoden sitten tasoa. Keskilännessä nousi 4 prosenttia, mutta näki 10,3 prosenttia vuotta aiemmasta. Samaan aikaan, myynti Etelä laski 3 prosenttia. West kirjautunut suurin voitto, 3,7 prosenttia.

Viime vuonna, nykyisten kotiin myynti ylsi 5.090.000 myynti, mikä on 9,1 prosenttia suurempi kuin 2012. Se oli myös paras vuosi vuodesta 2006, jolloin myynti osuma 6.480.000 yksikköä avulla asunto kupla. Kuitenkin vauhti on hidastumassa asuntomarkkinoiden palaa kestävämpään tahtiin. Lisäksi monet asunnon ostajien käyttävät rahaa ostojaan. Kassavaroin myynti koostuu 33 prosenttia liiketoimien viime kuussa, jopa 30 prosenttia maaliskuu 2013. Seitsemänkymmentä yksi prosentti sijoittajille maksetaan käteisellä viime kuussa.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Kaikki Green syödä
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha