Asianajajat Sue Tallenna Ben Bear

Atro Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Totesi, kiitos.

Kuvittele elävät koko elämäsi yksin karu lanka häkki betonilattialle. Tämä on kohtalo Ben karhu, omaisuutta Jambbas Ranch Tours Fayetteville, North Carolina. Asianajajat Animal Legal Defense Fund ottaneet Ben tapauksessa liittovaltion tuomioistuimessa.

Video kohteliaasti PETA

Jambbas on tienvarsien eläintarha noudatettava liittovaltion eläinsuojelulakia, joka Yhdysvaltain maatalousministeriö valvoo. Sen sijaan Jambbas ohittaa lakia ja hyvinvoinnin Ben ja muut eläimet se näyttää. USDA on mainittu eläintarha yhä uudelleen AWA rikkomuksista kuten epäpuhtauksia, vaarallisia kotelot, epäonnistuminen riittävän eläinlääkärin hoitoa, ja laiminlyönti tarpeeksi ruokaa ja juomavettä. AWA kielletään USDA antamasta lisenssejä tilat, jotka rikkovat sitä.

Mutta kun Jambbas lisenssi tuli uusimista, USDA kumi-leimattu se.

Animal Legal Defense Fund, PETA, ja kaksi North Carolina asukkaat ovat haastaa USDA uudistamiseen Eläintarhan AWA lisenssin. Kaksi henkilöä on myös haastanut huoltajuutta Ben.

Se ei vie karhu asiantuntija nähdä, että Ben kärsii, mutta Else Poulsen tuotiin hänen ammatillinen mielipide. Hän sanoi, että Ben "kärsii suuresti ja interventio on kriittinen tällä hetkellä. Ben esittelee tyypillinen poikkeavan käyttäytymisen aistien menettänyt karhu huonompaa kotelo huonompaa kotieläintuotannon käytännöt. Hänen päivä koostuu vauhdista, kerjäämässä leipää vierailijoille, ja nukkuminen-mitään muuta. "

Muut eläimet näyttelyn Jambbas, kuten vuohia, lehmiä, sikoja, kaneja, lampaita, biisoni, hirvi, peura, ja koirat, kärsivät samanlainen ahdistusta.

Stephen Wells pääjohtaja eläinten Legal Defense Fund, huomauttaa, että toistuvasti mainitsemalla Jambbas rikkomisesta alkeellisinta eläinten hyvinvointia koskevat vaatimukset USDA on myöntänyt, että "Ben ja muut eläimet eivät saisi elää näin." Silti se on USDA että on hyväksynyt lisenssi, joka jättää heidät käsissä ihmisiä, jotka pakottavat heidät elää näin.

Allekirjoittaa vetoomuksen jos haluat kertoa USDA että se ei saa uudistaa Jambbas Ranch AWA lisenssin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 27, 2017 | 23:32:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Soini Haapalainen
  Like 2   Dislike 0

Se on kauheaa tietää, että olemme ottaneet heidän luontotyyppiä karhuja, hyväksyä, että tätä mahdollisuutta myös ei noudata lakeja. Oikeastaan ​​meidän pitäisi pyytää sulkee laitoksen, evätään patenttihakemus ja se kuuluu hyvin vahva sakkorangaistuksen. Koska se on ainoa tapa, että ihmiset ymmärtävät. Ja välttämällä koskematta taskut pitää voittaa kustannuksella eläinten kärsimyksiä.

Toukokuu 28, 2017 | 07:18:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Jimi Hakulinen
  Like 2   Dislike 2

Jos sinulla on miehiä, jotka suljetaan pois Jumalan olentoja suojaan myötätunnon ja säälin, sinulla on miehiä, jotka käsittelevät myös heidän lähimmäisiään. --- St. Franciscus Assisilainen

Toukokuu 28, 2017 | 12:15:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Outi Karjalainen
  Like 3   Dislike 1

Mitä vikaa USDA, eivät ne olleet siellä nähdä edellytykset näiden eläinten elää? Tämä huono karhu tarvitsemme suuren synnytyksen ja kumppani. Eläintä ei tulisi olla elää pieni häkki ja viettää aikaa yksin !!!

Toukokuu 28, 2017 | 20:39:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Stiina Hyppönen
  Like 3   Dislike 0

Jokaista toiminta on reaktio. Lain karman, jos aiheuttaa kipua ja kärsimystä muita eläviä olentoja, meidän täytyy kestää tuskaa ja kärsimystä vastineeksi, sekä erikseen että yhdessä. Me niittää mitä kylvää, tässä elämässä ja tulevassa, sillä luonto on oma oikeuteen. Kukaan ei voi paeta karman lain

Toukokuu 30, 2017 | 04:46:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Taimi Mäenpää
  Like 0   Dislike 2

Jokaista toiminta on reaktio. Lain karman, jos aiheuttaa kipua ja kärsimystä muita eläviä olentoja, meidän täytyy kestää tuskaa ja kärsimystä vastineeksi, sekä erikseen että yhdessä. Me niittää mitä kylvää, tässä elämässä ja tulevassa, sillä luonto on oma oikeuteen. Kukaan ei voi paeta karman lain

Toukokuu 30, 2017 | 06:27:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Veikko Ahonen
  Like 1   Dislike 1

Tietämätön pienistä ihmisistä w / niin pieni harmaa asia, ei saa "omistaa" kaikki eläimet .Much vähemmän pitää ne tällaisissa häkeissä sovi koiran.

Toukokuu 30, 2017 | 11:22:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Noomi Härkönen
  Like 3   Dislike 2

Olen yli tympääntynyt. Nämä ihmiset jotka laittaa köyhiä Ben tuohon pieni häkki pitäisi laittaa häkkiin omaa. Se ei ole raketti tiedettä ... että huono karhu kärsii ... hän kyllästynyt, yksinäinen ja surullinen. Jokainen, joka asettaisi tämä eläinten huonon tilanteeseen näin olisi häkissä liian .... vain tapa Ben on ... Katsotaan, jos he vielä viheltää samaa virittää. Nämä ihmiset ovat tuhlausta ihmislihaa.

Toukokuu 30, 2017 | 15:00:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Sini Kankkunen
  Like 2   Dislike 2

Hyvin Karen. Toiset voivat olla ulos alalla, mutta on selvää videon Ben pidetään häkissä. Toivon Lawers voittaa ja saada Ben parempaan laitokseen, jossa hän on Rooman vaeltaa ja tehdä karhu asioita.

Toukokuu 30, 2017 | 17:24:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Altti Mäkelä
  Like 0   Dislike 2

En tiedä Ben koska en ole koskaan ollut nähdä, missä hän pysyy. Olen kuitenkin huolta tässä artikkelissa on, että se mainitaan myös hevosia, biisonit, vuohet, lampaat, lehmät jne. "Kärsimystä samanlainen ahdistusta". Tämä on räikeä valhe. En ole kytketty Jammbas Ranch mitenkään, mutta olisin tuskin luokitella sen "tienvarsien" eläintarha. Asun noin 8 kilometrin päässä niistä ja siirtää niitä joka päivä olen matkalla töihin ja töistä. Heillä on henkilökohtainen tiili kotiin asetettu takaisin tielle noin 300 jalkaa ja noin 100 jalkaa toiselle puolelle on hirsimökki tyyppi rakennus, joka mielestäni on jonkinlainen suuntautumisen rakennuksen. En tiedä, kuinka monta eekkeriä he omistavat, mutta se on melko vähän. Eläimet ovat aidattu, mutta ne ovat suuri ruohoinen laitumia vähintään 3 hehtaarin tai enemmän kunkin. He pitävät erilaisia ​​eläimiä erotetut toisistaan ​​hevoset 1 tai 2 burros ja poni pidetään samassa laidun taas vuohet ja / tai lampaat ovat toisessa laitumelta Orth hevosten. He joskus kiertää laitumet mutta yleensä nämä eläimet ovat niitä tien, joka on 2 maa Blacktop maan tie. (Se on maakunta tie numero, mutta en ole varma, mitä se on, koska se on yleensä kutsutaan se namd - Tabor-kirkko Road Cumberland County. Se ei ole Fayetteville mutta se on vuonna maassa liikkuvan maa kanssa metsäalueet kaikki sen ympärillä. Olen nähnyt vain Bison muutaman kerran edessä laitumilla mutta saatoin nähdä heidät joskus kohti takaisin paljon suurempi laitumen. Mielestäni ne voi olla lla

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha