Art of Clocking Se: 18 Key Syitä lapsellesi Loves rutiini

Ilari Kivi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lastenlääkäri luultavasti lähettää sinulle kotiin vaihtelevalla neuvoja rakentaa lapsen rutiinia. Jotkut saattavat rohkaista voit asettaa tiukkoja ruokinta ja nukkuminen aikataulu, kun taas toiset voivat tuntea tämä on kyseenalainen neuvoja, joka voi johtaa sinut tuhlata paljon aikaa ja energiaa ja mahdollisesti ajaa itse hullu. Enemmän kuin lääkärisi neuvoja, sinun viettää tuntia vertaamalla toteaa äitisi kanssa siitä, mitä heidän lastensa rutiinit ovat vastakohtana sinun, mitä sinulla on tapana priorisoida, ja mitä he ajattelevat on olennaista.

"Vauva on oma aikataulu. Ehdotan, että hyväksyy hänen aikataulunsa ensin, ja sitten anna hänen hitaasti sopeutua sinun ", sanoo lastenlääkäri Michel Cohen. Mutta lopulta, yhteyspiste kaikki lääkärit, mommies ja vauvoille samankaltaisia-on, että saa vauvan aikataulun saa kaikki onnellisempia.

1. koska se opettaa heille, miten maailma toimii
Getting vauva aikataulussa, riippumatta siitä, onko se on lapsi johtama tai vanhempi-ledi on ensimmäinen esiintymä vauva "opettelet." Hänen ensimmäinen tehtävä: kertoa ero yö ja päivä.

2. Koska se Keskitys
Rutiininomainen antaa lapsellesi emotionaalista turvallisuutta ja vakautta. Jopa nuorin vauvojen arvostaa syötetään juuri ennen niiden nälkä tulee ylivoimainen, tai otetaan ulkona päivittäin kävellä.

3. Koska Rutiininomainen Yhtä Ilmanpaine
Aikana lapsesi ensimmäisinä päivinä, saada vauva aikataulussa on teidän tapa varmistaa hänen fyysiseen hyvinvointiin. Pitämällä kirjaa hänen aterioita ja suoliston liikkeitä voit olla varma, että hän syö, sulattaa, ja kukoistava.

4. Koska se Fosters Patience
Getting vauva aikataulu sallii oman lapsen ensimmäinen yritys oppimisen itsehillintää, kuten makaa hiljaa ilman turhautuu tai rauhoittava itsensä takaisin nukkumaan.

5. Koska Rutiininomainen Yhtä Ritual
Antaa vauva päivittäin kylpyamme, lukeminen hänelle tai menee kävelylle yhdessä antaa sinulle tai daddy ainutlaatuisen ja johdonmukainen tilaisuus liimaukseen.

6. Koska se vahvistaa arviointiperusteet
Getting vauva aikataulu on loistava tapa minimoida valtataistelua. Jos nukkumaanmenoa on samaan aikaan joka ilta, pienokaisesi lopulta lopettamaan taistelut se.

7. Koska Rutiinit Ease Life In
Vaikka jotkut lapset tulevat varustettu tehdä saumattoman siirtymisen, toiset pitivät paljon vaikeampaa. Johdonmukainen rutiinia tutustuttaa lapsesi kanssa rytmit päivä niin, että hän ei enää järkyttynyt, että kun aurinko alkaa asettaa se on aika palata puistoon.

8. Koska se synnyttää Etiketti
Rutiinit, joissa kohteliaisuudet, kuten saapuville ja lähteville, antaa vauva harjoitella hyviä tapoja kuten terveisiä, hyvästejä, miellyttää ja kiitos n.

9. koska se parantaa sosiaalisia taitoja
Työ tukee sosiaalisten taitojen kuten vuorotellen, jakaminen ja oppiminen odottaa on usein seuralainen rutiinit, kuten vierailevat suosikki puisto tai joiden johdonmukainen pelata kaveri.

10. Koska se kannustaa terveellisiä elämäntapoja
Koti rutiinit auttaa luomaan positiivista terveitä elintapoja, kuten käsien pesu ennen ateriaa.

11. Koska se viljelee turvallisuuden tunnetta
Rutiininomainen luo huomiota turvallisuuteen, kuten tavallisesti etsivät molempiin suuntiin ylittää kadun ja ottaen aikuisen käsi.

12. Koska se ruokkii Organisaatio
Sisältävät rutiini muuttamiseksi lailliseksi pelata ja toiminta rakentaa hyviä tapoja elämän, kuin laittaisi pois lelu ennen vetämällä uuden.

13. Koska rutiini on Opettaja
Rutiinit usein mahdollisuuksia oppimiseen, kuten kulkea tuttu ruokakauppa alustana harjoitellaan kielitaidon ja nimeäminen esineitä matkan varrella; tai ulkoa laulun aikana päivittäin ajaa.

14. Koska Rutiininomainen Luodaan Aika
Säännöllinen tulo viikonloppuisin, vuodenajat, ja ihmiset elämässään auttaa lapsia saada käsitys ajan kulumisen.

15. koska se luo Kaatuneitten
Koska rutiinit ovat toistuvia, ne auttavat pikkulasten rakennuksen muistoja.

16. Koska se luo järjestystä
Rutiini on epäsuora tapa lisätä vauvan itsetuntoa, kun hän kasvaa enemmän ja enemmän taitavia ennustaa mitä tapahtuu seuraavaksi.

17. Koska se kehottaa Lisää Tietoisuus
Rutiinit ovat mahdollisuudet edistää mindfulness koko päivän. Koska rutiininomainen toiminta ei edellytä kehittynyttä suunnittelua tai erityisiä ajatuksen, voit sen sijaan sijoittaa aikaa on todella tietoinen ajasta yhdessä lapsesi kanssa ja miten se tuntuu.

18. koska se antaa sinulle sekä rakenteen
Vauva rakastaa rutiini koska teette, ja hän havaitsee, että ottaa perusrakenne voit molemmat nauttia aikaa yhdessä, että paljon enemmän.

Tämä on sponsoroitu viesti tuonut sinulle Huggies® Snug & Dry Plus Vaipat ja Huggies Natural Care® Plus Wipesin käytettävissä vain Costco Wholesale ja Costco.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha