Arizona republikaanien Linkit presidentti Obama, Abortti ja ydinterrorismin

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos. Kiitos uutisia.

Republikaanit ovat niin posketon vuonna hyökkäyksen lisääntymiseen liittyviä oikeuksiaan he alkoivat tulevat suoraan ulos ja myöntää laskunsa ei tarjota vilpittömässä mielessä.

Sitähän Rep. Trent Franks teki aikana ilmestyminen Concerned Women for America radio-ohjelmassa. Franks sponsoroi lasku kieltää abortteja perustuu rotuun tai sukupuoleen sikiön. Mutta esityksen aikana Franks myöntänyt motivaatio ei ollut lopettaa rotuun tai sukupuoleen perustuvia abortteja, mutta kriminalisoimaan abortteja yleistä.

Franks tunnetaan äärimmäisen mielipiteitä muun muassa uskovansa, että abortti tarjoajien yrittää tahallaan keskeyttää mustaa lasta hävittääkseen Afrikkalainen amerikkalaiset ja on jopa väittänyt, että mustat naiset olivat parempia pois orjuudesta kuin nyt.

Oikeiston Watch on äänen täällä.

Ihmiset aborttia puolella sanoa, "Trent sinulla paljon suurempi asia ja paljon suurempi asialista kuin vain seksiä-valinta ja kilpailu-valinta abortin," ja mielestäni rehellinen asia minulle tehdä, on sanoa kyllä ​​se totta. Haluan joskus lapsille kaikkien sukupuolten ja kaikki rodut on suojeltava ja että on ehdottomasti asialista minulle ja mielestäni sen pitäisi olla kaikille ihmisille ihmisen perhe. Mutta ainakin saamme yhdessä näin paljon, että on väärin keskeyttää pieni lapsi, koska se on väärää sukupuolta tai väärä rodun, jos emme voi tulla yhdessä, että sitten pelkään, että mitään toivoa aatelittomat ja yhtenäisyys tässä maassa on menetetty lopullisesti.

Suurin haaste meillä on, ja aion olla puolueellinen hetken, mutta sen todellisuuden, meidän on muutettava presidentit. Hinnalla millä hyvänsä, meidän on muutettava presidentit. Tämä on kaikkein pro-abortti presidentti maan historiassa ja ei ainoastaan ​​syntymättömän kärsivät hirvittävästi, perustuslaki itse pääasiassa kumotaan hänen korkein oikeus ehdokkaat, meidän kansallinen turvallisuus on pohjimmiltaan heikentynyt, meistä tulee alueellinen valta ja joudumme mahdollisesti ydinterrorismin maailmassamme ja valitettavasti me astua varjo Euroopan sosialismin jos tämä presidentti valittiin uudelleen ja kongressi ei ole mitään tehdä lopettaa sen. Yhtälö on hyvin, hyvin selkeä, amerikkalaiset on muutettava presidentit ja rukoilen ymmärrämme, että vuoksi syntymättömän ja olennaisesti kaikki muu että välitämme tässä maassa.

Kyllä, Franks vain sidottu abortin ydinterrorismin. By Franks "logiikka, kriminalisointia abortti on ainoa tapa estää ydinterrorismin mikä tarkoittaa, että voimme odottaa hyökkäykset naisten oikeuksia laantua, saati varten lähiaikoina.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Kesäkuu 6, 2017 | 19:45:53 | myöhemmin 9 kuukautta
Vihtori Salminen
  Like 2   Dislike 1

Bush oli presidentti syys 11, 2001. = neljä konetta kaatui jälkeen kaapannut terroristit. Obama oli presidentti 2. toukokuuta 2011. = bin Laden kiinni ja hävittää.

Kesäkuu 7, 2017 | 01:59:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaisa Jääskeläinen
  Like 3   Dislike 0

Toinen oikea siipi-pähkinä ulos todistaa, että jokainen, joka äänestää näitä uuskonservatiivien ansaitsevat mitä he saavat. Ainoa ongelma on, että me muut on elettävä sen kanssa myös!

Kesäkuu 7, 2017 | 04:16:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Maaret Linkola
  Like 2   Dislike 0

ja luulit Sherif Joe oli ainoa siipi-pähkinä Arizonassa. Joko ihmiset eivät usko minua, kun kerron heille, mitä tämä ääliö katsoo tai he eivät vain välitä enää. Mutta kaikki Arizonans siellä täytyy kiinnittää huomiota Franks ja äänestää hänet ulos. Minulla on vain 1 ääni. En voi tehdä sitä yksin.

Kesäkuu 7, 2017 | 11:21:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Lyyli Jaakkola
  Like 3   Dislike 2

Miksi republikaanipuolueen antaa ihmisten äärimmäisen näkymät levitti paha näkemyksensä, kun yleisö haluavat vain tosiasiat? On aika, että puhujat kaikki osapuolet tunnustavat tämän tosiasian.

Kesäkuu 7, 2017 | 15:11:18 | myöhemmin 9 kuukautta
Esa Mäkilä
  Like 0   Dislike 2

Monet nykyiset lait ja määräykset koskevat erityisesti raskaana oleville naisille. Useat säännökset Edullinen Care Act tarjoavat uusia etuja odottaville äideille. Hakea verkosta "Penny Terveys", jos tarvitset kohtuuhintaista vakuutusta itsellesi tai vaimosi.

Kesäkuu 7, 2017 | 19:25:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Kerttu Koivu
  Like 1   Dislike 0

Mitä niistä vampyyrit, älkäämme forgit bout heitä paha vampyyrit liian, Höh huh.

Kesäkuu 8, 2017 | 00:14:03 | myöhemmin 9 kuukautta
Armi Leppänen
  Like 0   Dislike 2

Tein video siitä, miksi sen pitäisi olla helposti saatavilla, ja ilmainen tahansa nainen, joka haluaa yksi. Tässä on linkki: Varo, jakaa sen, ja liittyä taisteluun pahaa abortinvastustajat.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha