Applen Jony Ive Osakkeet "Fanaattinen Design lähestymistavan

Armi Hakkarainen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jony Ive, tunnettu muotoilija muutamista Applen tunnetuimmista tuotteista, keskusteli hänen suunnittelu filosofia tuoreessa haastattelussa Vanity Fair. Vaikka Ive laski paljastaa mitään tietoja salaisuus tuotteita, jotka voidaan istuu hänen työpöytä Cupertino, Applen varatoimitusjohtaja suunnittelu ei paljasta "fanaattisia" pakkomielteet, joka johti hänet luomaan tuotteita, kuten iPhone ja iPod.

Ive kertoi Vanity Fair, että hän on "fanaattinen kannalta hoitoa ja huomiota asioihin ihmiset eivät näe välittömästi. Se on kuin viimeistely takana laatikon. Kukaan ei nähdä sitä, mutta voit silti tekemään sen. Tuotteet ovat viestinnän muotoja - ne osoittavat oman arvon järjestelmä, mitä välität. "

Vaikka Ive viimeksi suunniteltu Applen iOS 7 -ohjelmisto, hän on ensisijaisesti suunnittelija laitteisto. Ironista kyllä, suunnittelija joidenkin maailman tunnetuimmista teknologinen esineitä valitti yhä käyttää tietotekniikkaa suunnittelussa maailmassa.

"Olemme epätavallinen aika, jossa esineet on suunniteltu graafisesti, tietokoneella. Nyt meillä on ihmisiä lukiosta jotka eivät tiedä miten tehdä jotain itse, "Ive kertoi Vanity Fair. "Se on vain niin että ymmärrät ominaisuuksia materiaalin ja miten kunnioittaa että muotoiluun. Kunnes olet todella ajanut metalli ympäri ja tehnyt sen itse, et ymmärrä. "

Lausunnossaan, että kaikui Cookin viime kommentti, että Apple on "ei roskaa liiketoimintaa" Ive totesi, että "hoito, joka menee iPhone vastaa mitä menee kelloja ja muita asioita, jotka ovat huomattavasti kalliimpia."

"Tärkeintä on, että olet todella kiinnostaa, että teet jotain aivan parhaan kykysi," Ive kertoi Vanity Fair. Applen vaatimus luomaan laadukkaita tuotteita parhaan kykynsä on auttanut Cupertino-yhtiö hallitsevat high-end älypuhelinten markkinoilla ja varmistaa enemmistö älypuhelinmarkkinoiden voitoista. Mukaan Canaccord Genuity tutkimusraportin kautta Apple Insider, iPhone Maker vakuutena noin 53 prosenttia kaikista voitoista globaaleilla älypuhelinten markkinoilla vuoden toisella neljänneksellä 2013.

Näin Apple on kauppaa viimeisten viiden kaupankäynnin istuntoja.

Seuraa Nathanael Twitterissä

Älä Miss: Analyytikko: syyskuun liikevaihto Tee Apple Osta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha