Applen iOS autossa toiminnolla voi olla askeleen lähemmäksi Release

Aamu Ahokainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Apple Inc. valmistautuu tuoda iOS autoosi. Ensiksi yritys ilmoitti kehitteli iOS sovellus auton kesäkuussa, ja se näyttää ominaisuus voidaan valmistumassa. IOS kehittäjä, Steven Troughton-Smith, käynnisti vilkaista järjestelmän toiminnassa YouTubessa tiistaina, teknologian verkkosivuilla Verge raportteja.

Vaikka siellä on vielä mitään uutisia mitkä ajoneuvot pystyy tukemaan iOS autossa integraatio, Troughton-Smithin YouTube-video tarjoaa käyttäjille katsoa, ​​mitä järjestelmän toiminnassa voisi näyttää. Vuonna video, kehittäjä emuloi auton näyttö hänen Mac, jotta kuluttajille käsityksen siitä, miten ominaisuus toimii. Nyt osa vaikeuksia tuoda iOS autossa integraatio yleisölle on puute ajoneuvojen hetkellä tue tekniikkaa, mukaan Verge.

Vuonna video, Troughton-Smith tuo Applen Maps-sovellus osoittaa, mitä näyttö näyttää alle uusin versio iOS autossa integraatio. Kartta täyttyy koko auton näyttö, vaikka läpikuultava paneelit ylä- ja alareunassa näytön antaa käyttäjille mahdollisuus navigoida pois nykyisestä näyttö etsiä uusi kohde, selata edellisiä kohteita, etsiä liikenne ja muut tiedot käyttäjän nykyisen sijainnin, tai katsella kirjanmerkkejä.

IPhonen tuttu kotiin -painike näkyy myös auton näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat navigoida takaisin päänäyttöön mistä tahansa App, aivan kuten iPhone.

Etsiä paikkoja Kartat-tapahtuu ensisijaisesti ääni käyttämällä in-Autolaiteintegraatio, mutta Troughton-Smithin video hän näyttää katsojille sen voi hakea myös käyttäen iPhonea, jolloin valittu kohde lähetetään auton näytössä.

Apple paljasti, että iOS autossa integraatio on myös sovelluksia musiikin, viestien ja puheluihin, vaikka Troughton-Smithin esittelyn, vain Maps-sovellus ja musiikki pelaaja on osoitettu.

On ollut huhuja siitä, onko koodi uuden auton integraatio on käytettävissä iOS. Ominaisuuden ulkonäkö Troughton-Smithin esittelyn muistuttaa iOS 6 tyyli, esimerkiksi. Apple valmistelee parhaillaan lähetettäväksi päivitetyn version iOS autossa, Verge raportteja, joten se voi olla, että se ei ole kauan, ennen kuin käyttäjät voivat arvioida uusi ominaisuus henkilökohtaisesti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha