Applen iOS 8 Halkeamat Avaa iPhonen kameralla Hallintalaitteet kuin koskaan ennen

Herkko Korhonen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 35 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun maailma teknologian, Apple on kadehdittava maine valmistaja laadukkaita, hyvin suunniteltu kulutuselektroniikan ja käyttäjäystävällinen ohjelmisto. Cupertino, kalifornialainen yritys on myös vähemmän juhlittu mainetta kontrollifriikki, kun se tulee sen tuotteista ja palveluista.

Loppujen lopuksi tämä on yritys, joka on hyväksyttävä jokainen iOS-sovellus ennen kuin se päästetään sen App Storesta, ei salli käyttäjien laajentaa iPhonen muistiin, ja varmistaa, että on vain yksi virallinen versio jokaisen iteraation sen mobiili käyttöjärjestelmä . Toisaalta, Applen pakkomielle valvoa kaikessa sen ohjelmistojen ja laitteistojen ansiosta yritys luoda saumatonta eri tuotetta löytyi sen ekosysteemin ja on kerännyt yritys yksi uskollinen seuraavista tech maailmassa.

Kuitenkin, joitakin uusia IOS 8 ohjelmiston ominaisuuksia paljasti äskettäin Worldwide Developers Conference ehdotti, että Apple alkaa löysää sen valvonnan avaamalla sen ohjelmisto ja tarjota käyttäjille enemmän muokkausvaihtoehtoja. Apple julkisti ns Laajennettavuus tarjolla joka ensimmäistä kertaa mahdollistaa sovellusten hankkeen käyttöliittymän ominaisuuksia ja palveluja muihin apps - vaikkakin turvallisen rajojen "Sandboxed" app rajoituksia.

Kuten äskettäin raportoinut AnandTech, yksi uusia alueita, joilla Apple on antautumista kuljettajan istuimen käyttäjille iOS 8 on kameran säätimiä. Vaikka vain annetaan pintapuolisesti mainita WWDC keynote, kamera ohjausvaihtoehdot iOS 8 epitomize uusi ja ennennäkemättömän räätälöinnin että pian saatavilla Applen käyttäjille.

Asti iOS 8, kamera ohjaus vaihtoehtoja iPhone käyttäjät olivat melko rajalliset. Käyttäjät voivat halutessaan aktivoida High Dynamic Range Imaging tai käännetään Auto Exposure / Automaattinen tarkennus lukita päälle tai pois päältä. Muutoin prosessi katkaiseva kuvia iPhone oli täysin automatisoitu. Ollakseen oikeudenmukainen, automaattiset asetukset iPhonen kameralla ovat melko tehokkaita ja ovat yksi syy, miksi Applen tuotteet on maine tarjoaa intuitiivisen käyttäjäkokemuksen. Toisaalta, sillä shutterbugs jotka haluavat nipistää kameran eri asetuksia, Applen kamera käyttöliittymä oli valitettavan perustiedot.

IOS 8 avaa iPhonen kameran säätimiä kuin koskaan ennen. Kuten AnandTech, "ISO, valotusaika, tarkennuksen, valkotasapainon ja valotuksen korjaus voidaan asettaa käsin sisällä kameran oma sovellus" iOS 8. Nämä vasta pääsee kameran säätimiä mahdollistaa Applen käyttäjät voivat manipuloida kuvia kuin koskaan ennen. Kameran ISO-asetus viittaa herkkyys kameran kuvakennon. Suurempi ISO avulla käyttäjät voivat ottaa kuvia hämärässä asetukset mutta tuloksia enemmän kuvan vääristymistä tai "kohina." Pienempää ISO vaatii enemmän valoa, mutta myös tuottaa vähemmän kuvan vääristymistä. Suljinaika määrittelee aikaa, jonka anturi altistuu valolle. Valotusajat käytetään yleensä urheilukuvaukseen tai muissa tilanteissa, joissa on paljon liikettä; hitaampi suljinaikoja käytetään tyypillisesti luoda hämärtymisestä vaikutus.

Periaatteessa, Apple käyttäjillä on enemmän vapautta luoda valokuvia ulkopuolella iPhonen määrätyn alueen automaatio-, parempaan tai huonompaan. Amatööri iPhone valokuvaajat voivat myös saada apua kameran eri sovellukset. Kuten AnandTech, ei vain Applen tarjota joitakin näistä käsisäädöt sen alkuperäisessä kamera sovellus, kehittäjät voivat myös käyttää näitä kameran asetusten kautta kolmannen osapuolen sovelluksia. Lisäksi antaa käyttäjille mahdollisuuden nipistää iPhonen kameran asetukset omat mieleisekseen, vastikään käytettävissä kameran säätimiä voi olla myös hyötyä houkutella enemmän tech-savvy ostajat Applen ekosysteemin. On huomattava, että monet muokkausmahdollisuudet käyttöön Applen iOS 8 ovat pitkään olleet saatavilla Android ja Windows Phone alustoille. Applen mukaan iOS 8 tulee julkisesti saataville joskus tänä syksynä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha