Apple Watch: Kaikki opimme

Henri Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Apple piti "Kevät eteenpäin" mediatapahtuma San Franciscossa maanantaina 9. maaliskuuta ja odotetusti, yhtiö paljasti monia uusia tietoja sen tulevista Watch tuote. Tässä on nopea pilaantunut kaiken, Apple ilmoitti noin Watch.

Apple Watch hinnat

Apple Watch Urheilu: Kuten odotettua, alumiini versio ranteeseen puettavat on aloittelijan malli lähtöhinta on $ 349 varten 38 millimetrin kokoinen, ja $ 399 42-millimetrin koko.

Apple Watch: Ruostumaton teräs versio on puolivälissä tason malli hinnat vaihtelevat $ 549 $ 1,099 riippuen koosta ja bändi vaihtoehtoja valittu.

Apple Watch Edition: Ei ole yllättävää, 18-karaatin kultaa Watch Edition versiot ovat kallein lähtöhinta on $ 10,000. Tulee rajoitettu määrä näitä malleja saatavilla valitse myymälöissä.

Apple Watch saatavuus

Apple Watch on saatavilla ennakkotilata kautta Applen verkkokaupasta ja fyysinen vähittäiskaupat alkaen 10. huhtikuuta yhdeksässä eri maassa: Australia, Kanada, Kiina, Ranska, Saksa, Hongkong, Japani, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa vuonna vähittäiskaupat, Apple näyttää Watch lasikatteisia pöytä samanlainen kuin mitä nähtiin, kun se esiteltiin laitetta Colette boutique Pariisissa viime vuonna. Asiakkaat voivat ajoittaa tapaamisen kokeilla laitteen Apple Store.

24. huhtikuuta, Watch tulee saataville verkossa ja tilauksesta Applen vähittäiskaupat ja kautta valitse valtuutettujen jälleenmyyjien Kiinassa ja Japanissa. Täydellinen luettelo kolmannen osapuolen vähittäismyyjät, jotka tekee Apple Watch löytyy täältä.

Apple Watch akunkesto

Apple paljasti, että laite on "koko päivän akun" 18 tuntia yhdellä latauksella. Applen mukaan koko päivän akun koostuu seuraavista tehtävistä: 90 kertaa tarkastukset, 90 ilmoitukset, 45 minuuttia sovelluksen käyttöä, ja 30 minuutin harjoitus Musiikkikuvaesitys Applen Watch Bluetooth, aikana 18 tuntia. Muut käyttötavat voivat lyhentää tai pidentää akun käyttöikää merkittävästi.

Testauksen suoritti Apple totesi, että yhdellä latauksella voi hallita jopa kolme tuntia puheaikaa, jopa 6,5 ​​tuntia äänen toisto, jopa seitsemän tunnin harjoitus käyttö, jopa 48 tunnin kellon käytöstä, ja jopa 72 tuntia " tehoreservi "-tilassa. Per Apple, se kestää vain 2,5 tuntia veloittaa Watch 100% kapasiteetista kanssa MagSafe laturi. 80% maksu kestää 1,5 tuntia.

Apple Watch ominaisuudet

Applen toimitusjohtaja Tim Cook korosti ilmoituksen ominaisuuksia Watch toteamalla, että "jokainen ilmoitus voit saada iPhone voi vastaanottaa Watch." Apple osoitti kuinka Taptic Moottorin lähettää ilmoituksen hälytyksiä huomaamaton hanat. Yritys korosti myös, miten käyttäjät voivat vastaanottaa puheluita laitteen, ominaisuus, joka Cook sanoi hän on halunnut, koska hän oli viisi vuotta vanha. Katseita - ominaisuus, joka antaa käyttäjille pieni sulavia bittiä tietoa - ovat vierineet kautta pyyhkäisemällä ylös kellotaulua.

Kyky käyttää Apple palkkaa Watch myös tapahtumassa esillä. Kuten osoitti esityksen aikana, napauttamalla puoli tuo esille käyttäjän kortteja. Kun käyttäjä pidä laitetta lähellä NFC lukija, Taptic Moottori värähtelee, jotta voidaan vahvistaa kauppa toteutui.

Kokki korosti myös terveys- ja fitness liittyviä ominaisuuksia laitteen, toteaa, että "se on kuin valmentaja ranteeseen." Sitä paitsi seuranta käyttäjän päivittäistä toimintaa kautta Toiminta sovellus, Apple Watch myös yksityiskohtainen viikoittain toimintakertomuksen kanssa ehdotuksia siitä, miten parantaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha