Apple patentti Trial Docs Todista Samsung koostuva seos Tablet myyntilukuihin

Orvo Salovaara Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ennennäkemättömän Samsung sisäisiä asiakirjoja äskettäin tuli todisteita olevista patenttioikeudenkäynneistä loukkausta oikeudenkäynti vastaan ​​Apple paljasti, että Korea-yhtiö vääristelty sen 2010 tabletti myyntitietoja. Mukaan sisäisen Samsung asiakirja saadaan Apple Insider, Samsung tiesi, että se myi noin miljoona Galaxy Tabs vuoden. Kuitenkin kuten Apple Insider, useat arvovaltaiset markkinatutkimukset yritykset raportoitiin, että Samsung oli myynyt 2.000.000 tablettia, joka perustuu harhaanjohtavia esittämään huomautukseen johtoon aikana tulos puhelu.

Vuoden 2011 alussa, markkinoilla tutkimusyhtiö IDC raportoi, että "Samsungin Galaxy Tab oli ensisijainen kilpailija lomakauden pelaajan muiden pelaajien markkinoiden ja syömällä yli 17% osuus" ja pudottamalla Applen osuus maailmanlaajuisesti tabletti markkinoilla 93 prosenttia kolmannella neljänneksellä 2010-73 prosenttia vuoden viimeisellä neljänneksellä. Samoin, Strategy Analytics raportoi, että Android-pohjainen tabletti oli valloittanut 22 prosenttia maailmanmarkkinoista neljännellä neljänneksellä 2010, mukaan Bloomberg. Per Strategy Analytics, Samsungin äkillinen tabletti myynti tehostavat muka alensi Applen markkinaosuus 95 prosentista 75 prosenttiin.

Kuten Apple Insider, markkinatutkimus yritysten tabletti myyntitiedot perustui Samsungin "myydä-in" tabletti inventaario joka toimitettiin vähittäismyyjille, eikä todellisiin kappaletta myyty kuluttajille. Kuitenkin Samsung Executive Lee Young-hee kommentit aikana tulos puhelu oli vaikea sijoittajille erottaa ero. "Kuten kuulitte, meidän myydä-in oli varsin aggressiivinen ja tämä ensimmäinen neljännesvuosittainen tulos oli varsin, tiedätte, neljännen neljänneksen yksikkö oli noin kaksi miljoonaa", sanoi Lee aikana tulos puhelu, mukaan Wall Street Journal. "Sitten, kannalta sell-out, olemme myös sitä mieltä, että oli aivan sileä." Leen "aivan sileä" kommentti johti useita analyytikot päätellä, että Samsung oli myynyt 2.000.000 tablettia kuluttajille vuoden 2010 aikana sisäisen Samsungin asiakirjat saadaan Apple Insider tehdä selväksi, että yritys oli myynyt vain noin puolet tästä määrästä.

Toisaalta, Samsungin todellinen myynti numerot yhdenmukaistettava tiiviimmin Web liikennetietoja ilmoittamat verkossa ilmoitus verkkoyhtiön Chitika. Esimerkiksi mukaan Chitika tietoihin, 81 prosenttia kaikista Web liikenteen tablettia Yhdysvalloissa ja Kanadassa kertyi Applen iPad syyskuusta 15 ja 21 syyskuu 2013.

Ristiriita tabletti myyntitiedot raportoitu joidenkin markkinatutkimusta yritykset ja käyttötiedot ilmoittamat verkossa mainosverkostot Todettiin Applen toimitusjohtaja Tim Cook aikana yhtiön tilikauden kolmannen vuosineljänneksen tulokseen puhelinkonferenssi viime vuonna. "Jos on olemassa paljon muita tabletteja myydä En tiedä mitä niitä käytetään, koska se on aika, perustehtävänä on web-selain", Cook sanoi mukaan opintosuoritusote toimittamien Seeking Alpha. Meneillään Applen Samsung oikeudenkäynti jatkuu liittovaltion tuomioistuimessa Kaliforniassa tänään.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Analyytikko: Ei Apple Custom Baseband Chips Ennen 2015
  • Apple Yrittää elvyttää Motorola Oikeusjuttu
  • Tarkka Apple Predictor Tarjoukset Uusi tuote tiekartta

Seuraa Nathanael Twitterissä

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha