Apple Music Android: Onko se sen arvoista?

Jami Airaksinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kauan odotettu versio Applen Music for Android debytoi Google Play beta tällä viikolla, jolloin Android käyttäjille Applen laaja musiikkivalikoima ensimmäistä kertaa. Vapauttamista Apple Music Android voitaisiin jäljittää Applen hankinta Beats, joka tarjosi versiot oman musiikin palvelua sekä iOS ja Android-laitteisiin. Mutta ei Applen Musiikin siirtäminen hyvin Android, vai oletteko vielä iOS-laite todella saada paras Applen musiikkipalvelu? Voit vastata jälkimmäiseen kysymykseen: yllättäen, ei.

Hyvä ensimmäinen yritys

Varhainen arvosteluja Apple Music for Android on jo roskaa ja ovat enimmäkseen myönteisiä. Engadget n Nathan Ingraham sanoo, että "käyttöliittymä on yllättävän tyylikäs sekoitus mitä Apple koota iOS että tuntuu edelleen kotoisin Android", kun taas Ars Technican Sam Machkovech sanoo "app toimii aivan kuten iOS ja kuormien Apple soittolistoja sinua" luoneet muissa laitteissa "- vaikka Machkovech ei huomauttaa se on vielä hieman karkea reunoilla.

Apple on melko selvää, mitä tekee ja ei toimi, jossa sen sovellus Google Playssa että tämä on beta-ohjelmisto. Koska lehdistön aika, beeta ei pysty toistamaan musiikkivideoita, ja et voi rekisteröityä tai päivittää perhejäsenyyttä kautta Android versio ohjelmistosta. Apple toteaa myös, että varhaisessa vaiheessa voi löytää Rekisteröinnissä hieman hankala pisteissä, koska se on vielä optimoitu Android. Riippumatta näistä asioista, ihmiset näyttävät aidosti vaikuttunut.

iTunes käyttäjä tai ei, se kannattaa yrittää

Ne, jotka ovat jakaa heidän uskollisuudestaan ​​vihdoinkin käyttää musiikkia kirjastojen molemmissa laitteissa ilman sekava prosessista. Se on ehdottomasti plussaa.

Vaikka et omista mitään Applen laitteet ollenkaan, voit silti saada samat edut - kuten ilmainen kolmen kuukauden oikeudenkäynti - joita tarjotaan iOS asiakkaille. Kun sinun täytyy syöttää luottokortin, sinua ei veloiteta loppuun koeajan, ja ei ole sopimusta aikavälillä. Jos olet jo Apple Musiikki tilaaja kuitenkin, sinun tarvitsee vain syöttää kirjautumistiedot.

Sinun ei pitäisi olla liian suuri ongelma navigoinnin app Apple teki hieman vaivaa tehdä navigointia tuttuja kuin mahdollista Android käyttäjät.

Apple haluaa syöte

Tehdessään kierrosta eri tech julkaisut osoittaa Applen Music for Android, Applen SVP Internet Software ja palvelut, Eddy Cue, kertoi TechCrunch että se on jopa Android käyttäjät, missä sovellus menee.

"Tulemme saamaan palautetta asiakkailta ja nähdä, missä he haluaisivat meidän mennä," Cue sanoo. "Yksi niistä asioista on, että emme tietenkään tiedä paljon näitä Android asiakkaita ja olemme innoissamme kuulla, mitä he haluaisivat meidän mennä tekemään." Aluksi sovellus on vain optimoitu puhelimen käyttöä, mutta todennäköisesti ajaa tablettien samoin. Onko muita laitteita, kuten Android Wear ja niin edelleen, ovat tuettuja riippuu käyttäjien palautetta.

Se ei ole katastrofi, kuten Apple Music iOS

Engadget n Ingraham huomauttaa myös, että verrattuna ennenaikaiseen vapauttamiseen Apple Music iOS, Android-sovellus tuntuu paljon vähemmän buginen. Hän jopa menee pidemmälle sanoen, että ulkoasu Apple Music Android voi olla parempi, koska asiat tuntuvat selkeämpi.

Kuten käyttäjä Apple Music iOS itse, sotkua on edelleen ongelma app. Olipa suunnitteluun liittyvät näkökohdat että Android kehittäjien täytyy pitää mielessä suunniteltaessa Android-sovelluksia tai jotain muuta, Apple Musiikki täällä voisi ironisesti olla hitusen parempi kuin sen natiivi OS vastine.

Mutta ei Android käyttäjät ole mitään todellista syytä ostaa Applen musiikkia? Epäilemättä ensimmäinen omaksuvat se todennäköisesti niitä, odotamme: ne, jotka ovat jaettu niiden uskollisuus. Mutta samalla kolmen kuukauden tutkimuksessa, iOS käyttäjät saivat, Apple Musiikki silti tuntuu jotain, joka on ainakin kannattaa yrittää.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli 10 syytä Olet aina niin väsynyt
Seuraava artikkeli Äiti kaikki Powerlifters
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha