Ansioluettelot Valmis: Starbucks, Muut Pledge palkata 100000 3 vuotta

Atro Alanko Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 17 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On meri ihmisiä alle 24 etsivät työpaikkaa Yhdysvalloissa juuri nyt, ja se on monet ihmiset huolissaan siitä, mitä tapahtuu, jos nämä ihmiset eivät löydä mielekästä työtä. Jokaisessa keskustelua kasvavista palkkakuilu ja katoamassa keskiluokka, ongelma löytää tarpeeksi hyviä työpaikkoja nuorille työntekijöille ponnahtaa ylös. Jos he ovat kirjoilla yliopistolla, mahdollisuudet ovat he kamppailevat valtavia opintolainoja. Joissakin tapauksissa, että tulevaisuudessa mahdollisuus riittää pitämään opiskelijoiden menossa yliopistoon lainkaan, vaan yrittää tehdä sitä omaa ilman tutkintoa.

Jotkut teoriat ovat tehneet Yhdysvaltain suuret yritykset syntipukki palkkaeroja asiaa, ja ehkä siellä tippaakaan totuus siellä. Mutta useat suurimmista yrityksistä Amerikassa ovat viime aikoina yhdistäneet voimansa lupaus palkata 100000 uusia työntekijöitä, kaikki vuotiaita 16 ja 24. Tilanne on luonnollisesti suurin vaikutus Amerikan nuorten, mutta sillä on myös vaikutuksia muulle työvoimasta. Sillä välin, se tekee Starbucks ja muut 16 osallistuville yrityksille näyttää mestareita keskiluokan.

Kahvi Behemoth kärjessä vaivaa Microsoft, Target, Taco Bell, Lyft, Macy, ja monet muut muodostaa 100000 Mahdollisuudet aloitteen, joka pohjimmiltaan on tavoite palkata 100000 ihmistä seuraavien kolmen vuoden aikana. Tavoitteenamme on olla suurin työnantaja johtama koalitio luoda "mielekästä työtä" nuorin alalla amerikkalaisten työntekijöiden, mukaan lehdistötiedote aloitteen käynnistää. Mukaan vapauttaa on 5.600.000 nuoret, jotka ovat poissa koulussa, mutta ei toimi, vaikka samaan aikaan on 3500000 täyttämättä työpaikkaa Yhdysvalloissa, jotka eivät vaadi korkeakoulututkinnon.

Ei vain barista koulutus

Aloite toivoo auttaa nuoremmille työntekijöille oppia, miten saada nämä työpaikat, samalla auttaa työnantajia luomaan tehokkaita strategioita saada ne mahdolliset työntekijät voivat hakea. "Yritykset harjoittavat koalitio auttaa käynnistämään uran nuorille, jotka ovat vain kirjoittamalla työvoiman kautta työharjoitteluun, oppisopimuskoulutus ja käytännön koulutus sekä kehittää nuorten mahdollisuuksia, joilla on jonkin verran työkokemusta, mutta haluavat saada uusia taitoja, jotka johtavat menestyksekkään uran, "julkaisu toteaa. Toisin sanoen, nämä ihmiset eivät ehkä toimi Starbucks ikuisesti, mutta he oppivat asiakaspalvelu taitoja ja muita elintärkeitä jatkaa rakentajat, että niitä saa pois oikea jalka.

Tällainen operaatio on järkeä kaltaiselle yhtiölle Starbucks, joiden työvoima on 80% Millennials. Yhtiö on erikseen luvannut palkata 10000 näiden nuorten työntekijöiden 2018, joka sopii suoraan yhtiön suurempia tavoitteita. Starbucks College Achievement Plan maksaa opetusta sen opiskelija työntekijöille, jotka työskentelevät kohti kandidaatin tutkinnot verkossa Arizona State University, ja toimitusjohtaja Howard Schultz kertoi New York Times yrityksillä on vastuu puutteiden korjaamiseksi hallitus ei voi, tai voitti " t, osoite. "Elämme aikana, jolloin voittoa julkisten yhtiöiden on määriteltävä uudelleen vastuunsa yhteisöille ne palvelevat ja työntekijöilleen,", hän sanoi.

Yritykset luottavat asiantuntemusta Aspen Institute Forum yhteisön Solutions tarjota suoraan johdon käynnistämään palkata aloitteen useissa kaupungeissa. Ensimmäinen pysäkki on Chicagossa, jossa 13. elokuuta yhtiöt pyrkivät Kickstart ohjelman tekemällä 200 paikalla työtarjouksia sen ensimmäinen useista työn ja koulutuksen messuille ympäri maata. Yhtiöt yhdessä pyrkivät palkata toinen 1000 työntekijää Chicagon alueella seuraavien 18 kuukauden aikana.

Tällainen ratkaisu ei täyttää aukon nuorille työntekijöitä, jotka muutoin kamppailevat tulevat työelämään, Robert Lerman, taloustieteen professori amerikkalaisessa yliopistossa ja asiantuntija nuorten työllisyyteen kertoi New York Times. "Kesätyö ja koulun työpaikkoja ovat laskeneet nopeasti tämän ryhmän", hän sanoi. "Työkokemuksen puute näkyy heikompi tulokset vaikka he lopettavat koulunkäynnin."

Ohjelma ei ole ilman sen arvostelijat, jotka väittävät, että Starbucks ja muut osallistuvat yritykset tuskin tehdä lommo miljoonat työttömät ihmiset eri puolilla maata. Mutta se on alku, ja se on myös harjoituskenttä. Schultz tietää, että jotkut Starbucks työntekijöiden on hengailu tarpeeksi kauan saada alku, tai ansaita tutkintoon. "Meidän aloite ei pääty työtä. Meidän on tehtävä heille jäämään tarjoamalla väylän jatkaa opintojaan ", hän kertoi Times. Kaiken Schultz sanoi hän toivoo aloite on perusta rakentuu.

Se ei ehkä ole elinikäinen unelma monet nuoret amerikkalaiset palvelemaan jopa espresso, tai tullut työntekijä Target tai toisen ketjun. Mutta se on alku, ja monet kumppaneina yritysten myös apuraha ohjelmia tai muita etuisuuksia auttaa työntekijöilleen päästä eteenpäin. Starbucks "tapauksessa, yhtiö ilmoitti, että se on jo liikkeellä avaamalla myymälöitä Chicagossa, Milwaukee, Ferguson, Mo, ja muut, jotka pyritään kouluttaa ihmisiä, jotka muuten saattaisivat taistelu löytää kunnon työpaikkaa. Se ei ehkä ole täydellinen ratkaisu, mutta ainakin se on toimia poliittisen ilmapiirin, joka on muuten seisoo paikallaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha