Anna kuiva iho työntää pois

Kai Mäkinen Tammikuu 26, 2017 Kauneus 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Anna kuiva iho työntää pois

Mid-talvi ja ihoni tuntui niin kuiva ja karkea, aloin tuntea Armadillo. Apua minun hilseilevä ongelma, kutsuin Absolute Spa Vancouverissa ja neuvottiin, että kuiva-harjaamalla hoito oli juuri mitä tarvitsin.

Kylpylässä, esteetikko Tiffany Keslick selittää kuiva harjaus on hellävarainen hoito, joka ei vain poistaa tylsää, karkea iho mutta myös stimuloi verenkiertoa ja lymfahierontaa. Se auttaa kehon puhdistaa poistamalla ylimääräinen kuolleita soluja, jotka vaikeuttavat meidän luontainen kyky eliminoida jätteen ihon läpi.

Kuiva harjaus on enemmän kuin vain tehokas tapa pitää ihon toned ja liikkeeseen reipas. Keslick sanoo se auttaa säilyttämään valppautta päivisin ja parantaa nukkua öisin. Koska hoito on sellainen energia tehosterokotus, hän neuvoo vastaan ​​harjaamalla välittömästi ennen nukkumaanmenoa, koska se voi jättää sinulle sinisilmäinen varten suurimman osan yöstä.

Hemmottele itseäsi kotona

Vaikka menossa Spa on ylellinen tapa kokea kuiva harjaamalla, se on helppo tehdä hoidon osa ihon puhdistus kotona. Jos haluat kokeilla sitä, on olemassa muutamia asioita pitää mielessä.

Suosittelema Keslick, kuivalla harjalla aamulla ennen saunomista. Vältä herkät osat kuten kasvot ja rinnat, sekä kaikenlainen avoin tai ärtynyt alueilla. Jos sinulla on ihosairaus, kysy terveydenhuollon ammattihenkilön ennen kuiva harjaamalla.

Käytä oikean tekniikan

Osto pehmeällä harjalla luonnon harjakset-välttää synteettiset harjakset, sillä ne voivat olla liian kovaa iholla. Jotkut harjat tulevat pitkä irrotettava kahva auttaa kohdentamaan vaikeasti tavoitettavissa alueille. Etsiä niitä kaupoissa, jotka myyvät terveyden ja kauneuden tuotteita.

Kun elin harjaus, suihku tai kylpeä huuhdella pois kaikki ne löysätty ihosolut. Varovasti pyyhe kuivaa, niin sileä, ravitseva kasviöljy kuten manteli tai jojobaöljy.

Landscaper Aymey Austdone on ollut kuiva harjaamalla yli 20 vuotta. Hänen ulkona työ on erityisen kova hänen ihonsa. Kun reipas elin harja, Austdone vetäytyy amme lämmin liota. Kun hän towelled pois, hän haluaa soveltaa kevyt tilkka kylmäpuristettua oliiviöljyä hänen elvytettävä ihoa. "Minun lihakset tulla takaisin elämään", sanoo Austdone.

Takaisin kylpylässä huomasin kuinka ihana hyvä lempeä naarmu todella tuntuu-jotain, ymmärrän, minun piski on tunnettu jo pitkään. Jätin hehkuva, ihon kihelmöinti ja minun ikioma elin harja kädessä enää armadillo Piilota minulle.

Body harjaus perusasiat

 • Aloita täysin kuiva iho, ja välittää kullakin alueella kaksi tai kolme kertaa. Aina harja kohti sydäntä kannustaa asianmukainen veren ja imunesteen vaihduntaa.
 • Aloita jalkapohjiasi; käyttää sileä, lempeä aivohalvauksia, liikkuvat varpaista kantapäähän.
 • Jatka ylös jalat pitkä, ylöspäin aivohalvauksia. Aloita sisä- vasikan ja reiteen, sitten siirtyä ulompi.
 • Jatka siveltimenvedot yli pakarat ja alaselän.
 • Käsivarsissa, aloita hyppysissäsi ja edelleen kainalo.
 • Yli vatsaan, työskennellä lempeä myötäpäivään piireissä.
 • Harjaa takaisin helpommin hieman apua ystävältä. Jos olet yksin, aloita niskaanne ja harjaa alaspäin tämä on, jos pitkävartinen harja on kätevä.
 • Jatka hartioissa niin pitkälle alas selkää kuin voit tavoittaa.
 • Lopuksi käynnistä vajaat earlobes ja harjaa alas niskaasi eteen ylemmän rintakehän alueella.
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha