Analyytikko: tässä on 3 "mielenkiintoisia tietoja" alkaen Applen kesäkuussa Quarter

Benjamin Jaakkola Tammikuu 18, 2017 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Seuraavat Applen vapauttamista finanssipolitiikan 2014 kolmannen vuosineljänneksen tulokseen tuloksia, Wells Fargo analyytikko Maynard Um on antanut hänen tavanomainen "" First Look "kuvakirja" tutkimus huomata, että korostetaan "mielenkiintoisia tietoja" in Cupertino-yhtiö 10-Q arkistointi. Jos et nähnyt sitä, Applen verotuksen kolmannen neljänneksen liikevaihto osui huippuluokan sen ohjausta $ 37.4 miljardia vuoden yli vuoden kasvua 6 prosenttia. Neljännesvuosittain nettotulos kasvoi noin 20 prosenttia $ 7.7 miljardia tai $ joka vastaa 1,28 pro- osake. Myyntikate oli myös ylös 36,9 prosenttia vuoden sitten neljänneksellä 39,4 prosenttia tämän vuoden kesäkuussa neljännes. Kuten tavallista, vanhempi analyytikko Um ja hänen kollegansa tunnistaneet useita tailwinds ja vastatuuli jotka vaikuttivat Applen myyntikate kesäkuun neljänneksellä.

Applen myyntikate 39,4 prosenttia voittaa Um arvioon 38,3 prosenttia ja sen seurauksena, analyytikko totesi, että Apple nähnyt joitakin "lisähyödystä eristä kuten hyödykkeiden kustannukset ja paremman vaikutusvaltaa." Vaikka Um uskoo, että Apple kesäkuussa neljänneksen bruttokate näki netto brutto hyöty 120 korkopistettä eri erien, hän uskoo myös, että tämä merkitsee sitä, että on vähemmän mahdollisuuksia myyntikate kiihtymisen Applen nykyinen neljänneksellä.

1. Takuu saamiset ja Siirtovelat

Eri kirjanpitoerien todennut Um oli lasku Applen takuukustannukset kirjoittaja $ 497 miljoonaa euroa verrattuna maaliskuun neljänneksellä. Um arvioitu, että lasku Applen takuu kulut hyötynyt yhtiön myyntikate 130 bps, tai $ 0.08 in EPS. Vaikka takuukustannukset oli myötätuulta Applen kesäkuun neljänneksellä, tilanne todennäköisesti purkaudu syyskuun neljänneksellä, kun siirtovelat tyypillisesti nousta yli väitteet vuoksi vapauttamaan uusia tuotteita. Tämä trendi on nähtävissä yllä olevassa taulukossa, joka toimitti Um ja hänen kollegansa. Tästä syystä Um arvioi, että lisääntynyt takuukustannukset olisi todennäköisesti vastatuuleen noin 160 bps Applen myyntikate verotuksen neljänneksellä.

2. Laskennallinen marginaali Component Sales

Toinen Kirjanpitoerä tunnistetaan Um oli lasku laskennallisen kate komponentti myynti, mikä paransi Applen komponentti kustannusetua suhteessa komponenttien spot-hintoja. Kolmantena peräkkäisenä neljänneksellä Applen laskennallinen marginaali komponenttien myynti laski. Um uskoo, että $ 255 miljoonaa jättää laskennallisen kate komponentti myynti hyötyneet Applen myyntikate noin 70 bps, tai $ 0,04 EPS. Vaikka Um ei pidä todennäköisenä, että tämä myötätuuli tekee yli osaksi Applen nykyinen neljänneksen, hän ei usko, että se on vastatuuli syyskuun neljänneksellä myöskään.

3. Siirtovelat Markkinointi ja myyntikulut

Ei kaikki Applen kirjanpitoerien toiminut tailwinds Applen myyntikate kesäkuun neljänneksellä. Um arvioi, että kasvu kertyneet markkinoinnin ja myyntikulut on $ 283 million saattanut olla 80 bps vastatuuli bruttokatteen, tai lasku $ 0,05 EPS. Um uskoo tämän vastatuuli tekee yli osaksi Applen verotuksen neljänneksellä, joskin vähemmässä määrin 30 bps.

Vaikka Applen paremmin odotettua myyntikate kesäkuun neljänneksellä, Um on aiemmin todennut, että Apple on lopulta valita keskimääräinen myyntihinta / kate ja yksiköitä, koska analyytikko ei usko iPhone valmistaja voi säilyttää sekä. Wells Fargo analyytikko tällä hetkellä on "arvostus valikoima" on $ 86 $ 96 Apple osakkeet ja "Market Suorita" luokitus. Wells Fargo sijoitustoiminnan tutkielman Apple todetaan, että "positiivisia mahdollisten lähiajan n" aikana bruttokatteen paranemisen ja uusien tuotteiden ovat tasapainossa vastaan ​​mahdollisia myyntikate paine myöhemmin tänä vuonna, rajallinen määrä vähitellen markkina-arvo tilaisuus nykyisten tuotesegmenteissä , ja mahdollinen voimatasapaino siirryttävä langaton toimijoita luurin myyjät. "

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha