Analyytikko: Sijoittajat Huuda Netflix Osakkeet ylittää käyvän arvon

Joona Hartikainen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Netflix oli vakaa neljännes, useimmat käyttötiedot tai sen yläpuolella kalliimpien sen ohjausta. Tilaajat, tulot, EPS, ja panos voitto kaikki tuli yläpäässä ohjauksen, linjassa konsensuksen odotukset.

Yhtiö kiihtyi roll-out sen kansainvälinen laajentuminen, jossa käynnistää useissa Euroopan maissa syyskuussa, eikä "myöhään 2014." Tämän seurauksena osuus voitto ulkomaantoiminnot jatkossakin negatiivista vähintään tasapaino vuosi.

Uskomme "panos voitto" olennaisesti liioittelee todellinen kannattavuus, koska se ei ota huomioon yli $ kokonaisuudessaan 400 miljoonaa vuotuista teknologian tarvittavia menoja tuottaa streaming video. Mielestämme johto on vilpillinen sivuuttamalla tech menoja, ja sijoittajat ovat järjettömän tarjouksen osakkeista ylittää käyvän arvon.

Mielestämme suurin ongelma, että sijoittajat ovat unohdetaan on kuilu kassavirtaa ja nettotulos, joka on yhteensä kumulatiivinen $ 277 miljoonaa yhdeksän viimeisen vuosineljänneksen aikana. Tämä aukko on lopulta kuoletetaan Netflix tuloslaskelma, painostaa tulevasta tuloksesta. Koska suurin osa menoista on tyytyväinen keskimääräinen elinikä on kolme vuotta tai vähemmän, odotamme tuloksen paine alkaa jo ensi vuonna.

Odotamme myös jatkoa paineita kannattavuudelle DVD tilaaja defections. Kun tekniikka menot on otettava lukuun, DVD tilaajat tuottavat noin puolet kaikista liikevoitto yritys, ja olemme sitä mieltä, että jatkuva korkea loikkaus hinnan painostaa tulokseen eteenpäin.

Mielestämme suoraa kilpailua Amazon on välitön. Amazon äskettäin maksoi arviolta $ 350 miljoonaa euroa vuodessa yksinoikeudet stream HBO sisältöä. Yksinomainen Deal ehdottaa itsenäinen tilaajaksi on tulossa.

Pidämme meidän heikoimmin arvosanan mutta nostaa meidän 12 kuukauden hinta tavoite $ 245 $ 215 heijastaisi paremmin odotettua seur kasvua ja parantaa kotimaisen streaming kannattavuutta. Meidän PT heijastaa summa-of-the-osat analyysi, joka arvostaa kotimaisia ​​streaming at $ 180 / osake, kansainvälinen 50 $ / osake, ja kotimainen DVD on $ 15 / osake Uskomme Netflix n korkea arvostus on perusteeton ottaen huomioon mahdollisuudet hidastaa kotimaisen kasvun kilpailu kiihdyttää, yhdessä lisääntyvän sisällön kustannuksia.

Michael Pachter on analyytikko Wedbush Securities.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha