Analyytikko: Apple voi aloittaa 2014 Flop

Elvi Jääskeläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Will Apple sijoittajat pettymään iPhone liikevaihto ensimmäisellä puoliskolla kalenterivuoden 2014? Bernstein Research analyytikko Toni Sacconaghi uskoo, että useimmat analyytikot ovat yliarvioi Applen iPhone myynti maaliskuussa ja kesäkuussa neljäsosaa, raportoi Barron n.

Sacconaghi huomauttaa, että iPhonen myynti historiallisesti on jyrkkä pudotus-off jälkeen ensimmäisen täyden neljänneksen myynnistä. Tästä syystä analyytikko mallit $ 42.33 billion tulot ja $ 10.42 EPS vuosineljänneksellä päättyi maaliskuussa. Sacconaghi maaliskuussa neljänneksen arvio on alhaisempi kuin konsensusta $ 44.9 billion tulot ja $ 10.75 EPS.

Toisaalta, Sacconaghi uskoo, että useimmat analyytikot aliarvioitte liikevaihto ensimmäisellä neljänneksellä Applen tilikauden. Hän ajattelee, että joulukuun neljännes tulee olemaan vahvempi kuin mitä useimmat analyytikot arvioivat koska niihin on lisätty NTT DoCoMo kantajana kumppanina ja sisällyttäminen Kiinan alkuperäisessä iPhone käynnistää.

Sacconaghi malleja tuloja $ 58.6 miljardia $ 15.40 osakekohtainen tulos ensimmäisellä neljänneksellä uuden tilikauden. Tämä ylittää reilusti konsensus arvio $ 55.5 billion tulot ja $ 13.81 EPS.

Eroista huolimatta Sacconaghi yksittäisten neljänneksen arvioiden ja yksimielisyys, hänen yleinen arviot tilikaudelta 2014 ovat lähellä yksimielisyyttä. "Lopputulos on, että odotamme vieläkin selvemmin vaikutus uuden iPhone syyskuussa ja joulukuussa neljäsosaa tänä vuonna, mutta jyrkempi pudota", kirjoitti Sacconaghi kautta Barron n.

Sacconaghi toistaa "outperform" luokitus ja $ 600 hintatavoitteeseen Apple osakkeista. Näin Apple kauppaa perjantaina.

Seuraa Nathanael Twitterissä

Älä Miss: 8 Dow yrityksiin, joiden tulot on litistynyt Just iPhone

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha