Amerikan # 1 Saastuttaja työntää törkeää likaisen ilman Bill

Vilhelm Jalkanen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
KIITOS Kiitos artikkeli. Kiitos. Kiitos jakamisesta.

American Electric Power on Amerikan # 1 saastuttaja. Ne polttaa enemmän hiiltä kuin mikään muu apuohjelma ja sijoitus suurimpana päästötason useimpien suurten ilmansaasteiden luokkia.

 Mutta sen sijaan, että työ siivota sen teko, AEP on menojen miljoonia dollareita ajamaan pitämään ilman olet hengitys nyt enemmän saastunut ja enemmän tappavan.

 AEP on laadittu ja kiertää törkeää 56-sivuisen lakiehdotuksen, joka pysäyttää täytäntöönpano Amerikan puhdasta ilmaa lakeja suurin yksittäinen ilmansaasteiden lähde: vanhin, likaisimmat hiilivoimaloita kasveja.

 Jos tämä lakiesitys oli tullut laki, se aiheuttaisi jopa 34000 ennenaikaisia ​​kuolemia ilmansaasteiden ensimmäisen 2 vuotta yksin. Se on yksi kuolema 30 minuutin välein! Kaikki suojella AEP: n $ 1,2 miljardia vuotuisesta voitosta.

 Siksi olemme käynnistäneet "Mikä on määrä" kampanja kysyä AEP yksi yksinkertainen kysymys: Kuinka monia ihmishenkiä ovat sinun saastuttaja voittoja arvoinen? Ovatko 34000 ennenaikaisia ​​ja ehkäistävissä kuolemista kunnossa kanssasi? Entä asiakkaat - on tämä kunnossa heidän kanssaan?

 Voit auttaa pitämään AEP vastuussa. Ensinnäkin, toimia - Lähetä AEP sähköpostia niitä et seistä niiden yritysten saastuttaja hyökkäys oikealla hengittää ilmaa, joka ei tapa sinua.

 Sitten, jos olet Twitterissä, auttakaa meitä pitämään AEP vastuussa yli sosiaalinen verkosto. Mene vain löytää AEP vastuullisuutta twiittejä voit lähettää vain muutamalla klikkauksella. Voit myös kopioida ja liittää ne Tweets Facebook-sivulla.

 Älkää erehtykö, meillä on uhattuna. Terveys meidän lapset, lapsenlapset, ja planeetta ovat vaakalaudalla.

 Mutta sinun avullasi, pidämme AEP vastuussa ja lopettaa niiden törkeää pahoinpitely teidän oikeus puhtaaseen ilmaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Kesäkuu 5, 2017 | 14:25:46 | myöhemmin 9 kuukautta
Leea Suutari
  Like 4   Dislike 2

Huomiota, muodossa, on itse asiassa ratkaisu mitään ongelmaa. Jokainen meistä on totuudessa ollut mahdollisuus palvella ja täyttää kaikki, ja kaikki määrätietoinen pyrkii säilyttämään jatkumisen. Tällaisissa on meidän yhdistetty vaikutus kohti hyvin lähde, joka mahdollistaa kokemuksemme, avoin myös mahdollisuus meidän mukaisesti hyvin energia, joka loi taivaan jota me kaikki joskus kieltäytyvät näkemästä. Edistäminen uusiutuvia luonnonvaroja resurssi itse, sisältää kaikki ymmärtää, kuinka yhdistetty olemme toisiinsa, ja maa itse, mukaan lukien kaikki sen elämänmuotojen. Virta on erittäin resurssi, joka on runsas resurssi, jos käytetään resourcefully, kerätään ja käytetään tavalla muodoltaan tai, joka muistuttaa luonne Elämä itsessään. Edistää tulevaisuuteen kaikki Elämä mielen, sydämen ja tietenkin, Soul.

Kesäkuu 5, 2017 | 20:47:36 | myöhemmin 9 kuukautta
Iisakki Taipale
  Like 1   Dislike 0

Hiili on elohopean se, joka on myrkkyä, kuten flunssa laukausta on kaksinkertaisen annoksen Mercury nyt.

Kesäkuu 6, 2017 | 04:07:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Eevertti Härkönen
  Like 4   Dislike 2

Katsotaan "34000 ennenaikaisia ​​kuolemia ilmansaasteiden ensimmäisen 2 vuotta yksin", laki sanoo mitään muutosta, joten kai 17000 ihmistä kuolee vuosittain nyt ??? Haastaa yhtiö, nämä 17000 ihmistä vuodessa !!! Epäilen sen juuri FEAR lietsomisesta artikkelissa .... Dont. Nämä ihmiset ovat asialistalla, he haluavat Cap & Trade, tunkilla hinnat ja varastaa rahaa ...

Kesäkuu 6, 2017 | 11:39:47 | myöhemmin 9 kuukautta
Lumikki Siirala
  Like 1   Dislike 1

Kivihiilen poltto ollenkaan tuhoaa tulevien sukupolvien syntymäoikeutenaan koska se on liian arvokas raaka valmistamiseksi monia materiaaleja ja lääkkeitä tärkeää sivilisaatiomme. Aiheuttaman pilaantumisen polttamalla se johtuu valtava määrä arvokkaita sisältyvät kemikaalit sitä, ja tuhlataan vain polttamalla.

Kesäkuu 6, 2017 | 16:07:25 | myöhemmin 9 kuukautta
Elias Hakanpää
  Like 2   Dislike 0

Häpeällistä. Meidän täytyy pysähtyä kivihiilellä pelastaa planeetan.

Kesäkuu 6, 2017 | 23:02:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Kalle Auer
  Like 5   Dislike 0

Mielestäni on enemmän tähän tarinaan kuin blogi osoittaa, varsinkin kun ne annettiin 1 vuosi toteuttamaan muutoksia.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha