Amazon ja USPS Ship sunnuntaisin, 787 Akku Bites Boeing: Market kertaus

Vihtori Kolkka Tammikuu 27, 2017 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yhdysvaltain varastot nousivat vuoden kaupankäynnin maanantaina Dow ulottuu ennätys saavutettiin viime viikolla. Sijoittajat odottavat tulosraportit vähittäismyyjältä auttaa arvioimaan kulutusta, mikä on erityisen tärkeää ennen loma shopping kausi. Sijoittajat ja ekonomistit samankaltaisia ​​jatkavat spekuloida kun Federal Reserve alkaa leikata ärsyke. Taloustieteilijät valvoma Bloombergin uskovat Fed odottaa maaliskuuta vähentämään kuukausittain joukkolainojen ostot huolimatta odottamattoman positiivisten raporttien nähty lokakuussa.

Kulta: -0,13% to $ 1,282.90 unssilta Oil: + 0.45% to $ 95.03 per tynnyri US 10-Year: 0,18-2,751%

Miten Janet Yellen Käsittele senaatin pankkikomitealle? Klo 10:00 torstaina, Janet Yellen istua ennen senaatin pankkikomitealle ja puolustaa hänen ehdotuksestaan ​​puheenjohtaja US Federal Reserve. Yellen, joka on toiminut varapuheenjohtajana vuodesta 2010, odotetaan kovana kuulusteluissa päässä paneelin 10 republikaanien jäseniä, joista osa on ollut avoimesti kriittinen sekä nykyisten Fed ja Yellen kanta rahapolitiikkaa.

Tässä on, miten markkinat vältettävä Bloody lokakuu: Lokakuu on perinteisesti pidetty verinen ajan osakemarkkinoilla, koska useita lokakuu kaatuu esiintyy 1929, 1987, ja 2008. Kuitenkin suuri määrä karhuja ja skeptikot, jotka olivat Punaisen lokakuun metsästys oli tylysti yllätti viime kuussa. Pikemminkin kuin syöksyä arvo, varastot nousi uuteen ennätykseen vihreä korkeuksiin.

Tässä syy, miksi Amerikka on "vauvat tulevat ulos korvista": talous vaikutukset enemmän kuin vain välittäjät Wall Streetin ja loma shopping - se on myös tärkeä rooli kuinka monta likaiset vaipat kasaantuvat eri puolilla maata - eli syntyvyys on sidottu taloudelliseen turvallisuus. Bloombergin mukaan ekonomistit ja väestötieteilijät etsivät syntyvyys kasvaa ja vihjaa, että hedelmällisyys drop laman jälkeiseen voidaan kääntää noin.

Tässä on lunttilappua nykypäivän osakkeille tarinat:

Twitter Inc. on nyt pörssiyhtiö. Twitter osakkeet aloitti toimintansa New Yorkin pörssissä torstaina klo $ 45.10 kunkin, noin 73 prosenttia korkeampi kuin $ 26 hinta asettama vakuutuksenantajien iltana. Kysyntä osakkeita oli yllättävää, valtava - varastossa ylimerkittiin peräti 30 kertaa - ja Twitter n hinta oli korkeimmillaan $ 50.09 ennen asettumistaan ​​alas $ 40.50 maanantaiaamuna ja varainhankintakierroksella $ 42.90 maanantai-iltana.

Google voi nyt käyttää valokuvan ja lainauksia arvosteluja kirjoitat tahansa Googlen ominaisuuksien mainontaa "Shared Kelpoisuustodistukset" ominaisuus, joka on rullattu ulos maanantaina. Muutto on gutsy yksi, kuten Facebook on tullut palo käyttäjiltä ja Federal Trade Commission for samanlainen käytäntö. Yhteiset maininnat toimii käyttämällä Google Plus Photo ja strategisesti veti lainaus tarkastelu liiketoimintaa, joka olet kirjoittanut osana mainoksia näytetään tuntemasi ihmiset verkkoyhteisö.

Boeing on ilmeisesti ole ratkaissut ongelmia, jotka vaivaavat Dreamliner 787: n litium-ioni-akku aiemmin tänä vuonna. Aikana perjantai lento Helsingistä Tokioon, yksi Japan Airlines Co Boeing Dreamliners kokenut akku ongelmia. Vuonna päivitys lähetetty operaattorin verkkosivuilla, Japan Airlines, tunnetaan JAL, selitti, että akku ei ole alkanut tupakoida tai näyttää muille ylikuumenemisen merkkejä, mutta ohjaamo indikaattori ei käynyt ilmi ongelma akkua kytketyksi Dreamliner n apuvoimalaitteiden lennon aikana. Tämä on vain tuorein jatkuvia ongelmia Boeing on ollut kanssa veneet.

Amazon.com Inc. on ilmoittanut aloitteen, että se uskoo hyödyttää sekä kamppailee US Postal Service ja sen asiakkaille. Mukaan Washington Post - sanomalehdessä omistaa Amazonin toimitusjohtaja Jeff Bezos - sähköisen kaupankäynnin jättiläinen sanoi lausunnossaan maanantaina, että se alkaa helpottaa sunnuntai toimitusten joten sen kuluttajat voivat nauttia Amazon toimitus seitsemän päivää viikossa. Alkaen heti Los Angeles ja New Yorkissa ja pian leviää muualle Yhdysvaltojen, Postal Service alkaa tuottaa paketit säännöllisin hinnat sunnuntaina.

Best Buy Co on päivitetty. Analyytikot UBS on tunne positiivisia Best Buy mahdollisuuksia ja ovat nostaneet yrityksen luokitus ostaa neutraaliksi tavoitehinta $ 49 ylös 35 $. Yritys uskoo, että Best Buy tulos siirtyy suurempi lisääntyneen kustannussäästöjä, suurempaa myyjä yhteydet, Google ja Amazon kioskit kaupoissa, ja suotuisa tuotteen ympäristössä.

7 Top Yritykset, vuokraus Veterans: Tänään on Veterans Day, jolloin monet meistä ottaa aikaa kunnioittaa niitä, jotka ovat palvelleet maamme sekä menneistä ja nykyisistä. Asetettu 11. marraskuuta, jona Versaillesin oli ojensi kutsua loppua World War I, ei kiitos liian suuri, että voidaan antaa Amerikan hienoimmista. Vaikka armeija on yksi haastavimmista - ja palkitseva - urapolkuja, että voi lähteä, monille, se ei ole työtä, joka kestää koko elämän.

Seuraa Jacqueline Twitterissä Insights: Will Viimeaikaiset uutiset Hurt Adobe?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha