Amazing Win valaita: Japanin varsinainen Hunt totesi sääntöjenvastaiseksi

Aleksi Aarnio Elokuu 9, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta smile Kiitos! Woo Hoo! WOW, loistava uutinen! Ihana Uutiset smile Ihana ja loistava uutinen !!

Tällä viikolla Greenpeace International, yksi maailman johtavista vastaisen valaanpyynti järjestö ilmoitti, että merinisäkkäiden kannattaa voi "hypätä ilosta" koska siellä todennäköisesti ei valaanpyynnin Eteläisellä jäämerellä tänä kesänä!

Tämä olisi ensimmäinen vuosi vuodesta 1904, ettei valaita metsästetään Etelämantereella n kylmissä vesissä, kiitos 12-4 enemmistön päätöksen kansainvälisessä tuomioistuimessa maanantaina, että Japanin vuotuinen Lahtivalas metsästää ei todellakaan tieteellisiin tarkoituksiin, kuten kansakunta väitti. Tuomioistuin määräsi Japani lopettamaan sallii sen Etelämanner ohjelman.

YK: n kansainvälinen tuomioistuin on maailman ainoa tuomioistuin erimielisyyksien ratkaisemiseksi kansojen. Tuomiot tässä arvostetuin tuomioistuimessa ovat sitovia, eikä siitä voi valittaa. Sovereign maat kuitenkin voi ja joskus eivät uhmata tuomioistuinpäätösten, mutta Japanin luotto, se teki lupauksen noudattaa tuomioistuimen lopullista päätöstä.

Viime vuosisadalla, Japani on teurastettu jopa tuhat valaita vuosittain Eteläisellä jäämerellä, joten tämä päätös - ja Japanin lupaus - on ilmiömäinen voitto valaita. Se pohjimmiltaan pysäyttää yksi maailman suurimmista valaiden metsästys. Tuomio oli suosiota Australia, joka jätti tapauksessa Japania vastaan ​​vuonna 2010, ja merinisäkkäiden kannattajat, jotka ovat vaatineet loppua valaanpyyntiin eettisistä syistä 1970-luvulta lähtien.

Peter Garrett, entinen Australian ympäristöministeri joka käynnisti puku, kertoi Australian yleisradio Corp radio että hän tunsi riemuissaan ja oikeaksi.

"Olen ehdottomasti ikionnellinen, kaikille niille ihmisille, jotka halusivat nähdä farssi tieteellisen valaanpyynnin lakkaa lopullisesti."

Karli Thomas kanssa Greenpeacen Uuden-Seelannin Oceans kampanja on yksi heistä. Hän oli yhtä riemuissaan, mutta myös varovainen sanoessaan:

"Olemme tyytyväisiä tähän tulokseen, joka oikeaksi näkemyksemme että valaanpyynnin South Ocean ei ole tarpeen tieteen ja ne on päätettävä. Kehotamme Japanin noudattamaan tämän päätöksen, romu tehdas aluksen Nisshin Marun ja yritä jatkaa valaanpyyntiä muuttamalla ohjelman ja väittäen se on nyt tieteellinen. "

Kapteeni Sea Shepherd, Alex Cornelissen, vietetään voiton oikeudessa, mutta varoitti hän on aluksia valmis palaamaan Eteläisen jäämeren tulisi Japani haluavat sivuuttaa tätä päätöstä.

Vuodesta 1975, Greenpeace ja Sea Shepherd seuran ovat lähettäneet laivasto anti-valaanpyyntiin alusten Etelämantereen haastaa moraalia metsästys tällaisia ​​älykkäitä eläimiä. Aktivistit todella henkensä linjalla. Ne käynnistää nopea ilmatäytteiset lautat ja jalansijan välillä harppuunoiden valtava valaanpyynnin aluksia ja valaita metsästää. Greenpeace johtaja, Bob Hunter, esimerkiksi sai melkein tappoi kun harppuuna käynnistettiin oikeus hänen päänsä yli. Vuodesta 2008, TV Whale Wars toi avomerellä jännitys pelaaminen välillä aktivistien ja valaanpyytäjät olohuoneisiin ihmiset ympäri maailmaa. Näin ollen anti-valaanpyynti ilmapiiri jatkoi kasvuaan.

Viime aikoina, tuet, jotka ovat pitäneet kaupallista valaanpyyntiä kannattava myös asetettu kyseenalaiseksi. Valitettavasti haastava taloustieteen valaanpyynnin voi tehdä enemmän lopettaa teurastuksen kuin jokin moraalisia tai eettisiä argumentteja, pelkästään vähentämällä sen kannattavuus. Kuitenkin voitto kaikille valaita on näköpiirissä.

Vanhempi Greenpeace Oceans Taisteleva, Phil Kline, sanoo hän on odottanut eliniän jakaa tämän uutisen ja lisäsi, "Tämä on todiste siitä, että yhdessä voimme tehdä todellisia muutoksia suojella maailman valaita ja valtamerten että he elävät."

Jos vain voisimme jakaa tämän uutisen kanssa meressä veljet, he varmasti olisivat hyppivät ilosta samoin.

Kuva merellä otettiin 05 tammikuu 2014 ja toimittanut Sea Shepherd Australia. Se osoittaa kolme kuollutta lahtivalaiden kannella Japanin valaanpyynti aluksen Nisshin Maru, Eteläisellä jäämerellä.

Toinen kuva, jos Greenpeace ja ottanut Jeremy Sutton-Hibbert esittää kahta aktivistia naamioita entisen Japanin pääministeri Yukio Hatoyama ja presidentti Barack Obaman edessä japanilainen alus, Nisshin Marun. Huomaa sana reunustavat laivan kylkeen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Kesäkuu 18, 2017 | 20:04:33 | myöhemmin 10 kuukautta
Leea Jussila
  Like 5   Dislike 2

Ihana .............. mutta pahasti myöhässä !!

Kesäkuu 19, 2017 | 02:30:52 | myöhemmin 10 kuukautta
Edvard Koskela
  Like 4   Dislike 0

Suuri uutisia valaita, vain sääli En ole samaa mieltä Greenpeacen ja teoistaan ​​tehdä se.

Kesäkuu 19, 2017 | 05:37:29 | myöhemmin 10 kuukautta
Mirja Lehtinen
  Like 2   Dislike 0

Tämä on hyvä uutinen! Let`s toivoa paljon enemmän voittoja osalta kaikkien niiden eläinten suojeluun.

Kesäkuu 19, 2017 | 08:50:45 | myöhemmin 10 kuukautta
Anton Paavolainen
  Like 0   Dislike 0

Kävin Valaiden katselu viime viikolla rannikolla Dana Point, CA ja näki Lahtivalas! Miten siistiä se oli? Vartuin CA ja ei edes tiedä meillä oli minkes huristamme meidän rannikkoalueet.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha