Altria Group tulos puhelu Insights: Marlboro Arkkitehtuuri ja myynninedistämisen vaikutuksista

Jyri Pitkänen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Altria Group Inc. raportoi äskettäin sen viimeisen neljänneksen tulokseen ja keskusteli seuraavista aiheista sen tulos puhelinkonferenssi.

Marlboro Arkkitehtuuri

Nik Modi - UBS: Niin, vain nopea kysymys Marlboro arkkitehtuuriin. Oletan nyt, että on ollut voimassa vuoden ja näit joitakin melko hyvä vähittäiskaupan markkinaosuuden kasvu hinnoittelua parantaminen, vain utelias jos on diagnostiikka, että sinulla on tai jaat antaa meille jonkinlaisen käsityksen siitä, miten tehokasta tämä on ollut, niin voimme ajatella ensi vuonna ja vuoden kuluttua kannalta joitakin etuja saat tästä aloitteesta.

Sijoittajat tekevät suuria tuottoja, kun markkinat pauhu korkeampi. Bileisiin. Klikkaa tästä löytää meidän Ominaisuus Stock Pick nyt!

Martin J. Barrington - hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja: Toki, meillä on diagnostiikka, joista osa oli sisäisen ja joista puhumme asetuksista näin. Mielestäni olet jo viittasi yksi, joka on - meillä oli mukava osake voitto, joka on sopusoinnussa PM USA tavoitetta maksimoida comp jopa yrittää pitää Marlboro terve. Meillä on diagnostinen, Nik, nollaamisesta vähittäiskaupan, yksi tavoitteistamme oli vuoden aikana yrittää saada useita vähittäiskaupat palautuu paremmin Marlboro arkkitehtuuri ja mielestäni meidän myynti ja jakelu ryhmä teki erinomaista työtä tehdä, jos olet ollut kaupoissa mielestäni olet nähnyt parannuksia on tehty esittämistä Marlboro tuotemerkin vähittäiskaupassa. Mutta loppujen lopuksi, se on aina siitä saldo noin yrittää maksimoida tulot, ottaen toimenpiteet, jotka ovat tarpeen varmistaa, että Marlboro on terve pitkällä aikavälillä ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten PM USA teloitettiin että tänä vuonna.

Nik Modi - UBS: Marty vain nopea seurannasta, että en usko Muistan kaksi vuosineljännestä peräkkäin oli Marlboro on saanut näin paljon markkinaosuus, joka on melkoinen saavutus ajatellaan, miten suuri brändi on ja vain filosofisesti sanoit haluat säilyttää markkinaosuutensa vauhtia ja optimoida tulot. Olisiko hullua ajatella, että tämä on aivan liian paljon markkinaosuuden kasvu varten tuotemerkin että koko?

Martin J. Barrington - pääjohtaja: mielestäni Nik; ero yksinkertaisesti ei mitä ajan etsit. Jos katsot sitä, sanoa neljännes tai jopa kahden vuosineljänneksen sinun täytyy olla varma, että oli joitakin kasvattamiselle siellä, mutta se ei ole strategiaa. En anna sinulle, esimerkiksi vain yhden mittauspisteen koska onnistumme brändin ajan ja kun sanomme ajan, puhumme enemmän kuin monet tahot itse asiassa yli vuoden. Jos katsotaan taaksepäin, valitse datapiste vuoden 2009 viimeisellä neljänneksellä ja voit mitata markkinaosuuden kasvu on 2012 neljännen vuosineljänneksen yhdeksän kymmenesosaa. Joten, sinulla on yhdeksän kymmenesosaa osakekohtainen kohta kolmen vuoden aikana. Haluamme luonnehtia, että vaatimaton osuus vauhtia Marlboro ajan. Tietenkin meillä on muitakin mittareita mitata Marlboro terveydelle. Haluamme varmistaa, että kaikki sen brändipääoma numerot ovat vahvoja ja toivottavasti parantaa oikeaan suuntaan. Nik, luulen että miten me ajatella sitä. Yritämme olla varma, osuus voittoja ei vain funktio kuinka paljon panostamme brändi, mutta muut kilpailudynamiikkaa, joten se on hirveän, hirveän vaikea lukea pelkästään neljäsosa tai yli kaksi vuosineljännestä. Joten, haluaisin palata mielestäni ymmärtämiseen strategiaamme, meidän strategia on maksimoida tuloja siellä.

Myynninedistämisen vaikutuksista

David Adelman - Morgan Stanley & Co. Inc .: Vain seuranta hinnoitteluun, Marty, jos voisin. Joten vuonna 2012 verrattuna viime vuosina oli selvästi enemmän painoa investoimalla Marlboro myynninedistämisen vaikutuksista, hieman vähemmän nettohintojen ja erittäin hyvä jakaa kasvu. Voitko antaa meille tunteen, mitä on suunnitelma 2013 kannalta suhteellinen painoarvo niitä muuttujia?

Martin J. Barrington - pääjohtaja: Ei. Luulen jatkamme strategiamme, David, ja ilmeisesti kilpailusyistä emme aio antaa ulos PM Yhdysvaltojen myynninedistämistarkoituksessa suunnitelma 2013. Mutta luulen strategisella tasolla se on tärkeitä sijoittajille muistaa strategiamme on maksimoida tuotot. Olet nähnyt numerot julkaisu. Vuonna poltettavien segmentin olemme saaneet tuloja ilman valmisteveron jopa 3,6% viimeisellä neljänneksellä ja yleinen Marlboro brändi on menossa oikeaan suuntaan. Meillä on Marlboro arkkitehtuuri alkoi mutta muista suuret merkit kuten Marlboro emme tee kaikkea yhdessä vuodessa. Olemme olleet selkeä ajattelen sanomalla, että aiomme investoida Marlboro asianmukaisesti koko 2012 ja 2013. Mutta mielestäni se on vain enemmän suorittamaan vastaan ​​että johdonmukainen strategia. Joinakin vuosina kuten sanomme panostamme hieman muutama vuosi vähän vähemmän, joitakin vuosia osuus nousevat hieman, se tulee alas hieman, mutta se on sopusoinnussa pitkän aikavälin strategia yrittää maksimoida tulot. Luulen, että tapa ymmärtää se.

David Adelman - Morgan Stanley & Co. Inc .: Sitten Marty, suhteessa koko USA savukeluokassa dynaaminen, mainitsitte volyymit koko vuoden tai kulutus alas noin 3% ja lähes netto hinnannousu kuluttajalle, että eräänlainen maallinen volyymilaskua olisit odottanut ja että te kuvittelette eteenpäin?

Martin J. Barrington - hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja: En tiedä menossa eteenpäin, koska se on hirveän vaikea ennustaa tulevaisuutta. Uskon kuitenkin, että olemme nähneet arvioita maallisen lasku korko on naapurustossa 2% 3% jonkin aikaa nyt ja se on luultavasti oikeassa naapurustossa.

David Adelman - Morgan Stanley & Co. Inc .: Lopuksi Marty sinun olisi yllättynyt, jos FDA ei vapauta kertomuksensa Mentoli mennessä?

Martin J. Barrington - pääjohtaja: Yritän olla yllättynyt sääntelyä. En vain usko, että me nyt, tarkoitan heillä on ollut sitä jonkin aikaa kuten tiedätte ja he - Käsityksemme on edelleen mielestäni viimeksi puhuimme tästä, joka on, he lähettivät sen pois vertaisarvioinnin tiede. Olemme johtaneet ymmärtää, että niillä on todennäköisesti se takaisin ja etsivät sitä ja me odottaa, että olisi ensimmäinen toimi, että he ottaisivat, olisi julkaista kantansa tiede Menthol. Kuten tiedätte heillä on ollut sitä jo jonkin aikaa, joten odotat jotain vuonna 2013? Oletan niin; me vain ei ole paljon näköyhteyttä tuohon.

Lähemmin: Altria Group Tulos lunttilappu >>

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha