Allerginen reaktio Milk Thistle

Nuutti Kuusisto Elokuu 7, 2016 Miscellany 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
By Jeri Sullivan

Vaikka allerginen reaktio maito ohdake on harvinaista, se ei joskus tapahtuu. Paras tapa estää tätä tapahtumasta sinulle on ymmärtää, missä maito ohdake tulee, tärkeitä ainesosia, ja mahdolliset haittavaikutukset. Armed tämän tiedon, sinun pitäisi pystyä määrittämään, onko maito ohdake on sinulle oikea valinta.

Tietoja Milk Thistle

Maito ohdake kuuluu Asteraceae perheen ja on kotoisin Välimeren. Kasvi saa nimensä, koska sen lehdet ovat valkoiset täplät, joka muistuttaa tippa maitoa ja koska lehdet sisältävät ainetta, maitomaista mahlaa rakenne ja ulkonäkö. Lehdet sisältävät useita kohtia ja ovat hankala, kun varsi on paksu ja tasainen. Kasvi kukkii loppukeväästä tai alkukesästä ja urheilu suuri punertava-violetti kukka. Siemeniä kukka pään korjataan tehdä maito ohdake tuotteita.

Mikä on Milk Thistle Käytetty

Maito ohdake sisältää ainetta nimeltä silymarin, jota käytetään tulehdusta ja antioksidantti. Henkilöt, joilla on maksasairaus, voidaan määrätä maito ohdake koska kemikaaleja uute, joita kutsutaan flavonolignans, auttaa edistää maksan kasvatustekniikan uusia soluja. Milk Thistle auttaa myös poistaa myrkkyjä maksasta kautta proteiinisynteesiä ja hoidetaan eri maksa- kuten hepatiitti, maksakirroosi, ja rasvamaksa. Henkilöille, joilla maksasyövän, jotka ottavat kemoterapia, maito ohdake voi auttaa suojautumaan vaurioita hyvä solut maksassa. Jos olet harrastanut liian monta alkoholijuomien silymarin auttaa suodatin alkoholin ja voi jopa estää krapulaa.

Amanita sieni myrkytys, vaikka harvinaisia, on usein tappava. Jos maito ohdake annetaan 48 tunnin kuluessa nauttimisesta, eloonjäämisaste kasvaa dramaattisesti. Kun silymarin annetaan yhdessä penisilliinin kuluessa ensimmäisenä päivänä, selviytyminen ovat yli 90 prosenttia. Silymarin arvellaan myös vähentämään syöpäsolujen kasvua erityisesti syövän muotoja. Potilaat kärsivät eturauhassyöpä, rintasyöpä, tai kohdunkaulan syöpä voi hyötyä siitä, että maito-ohdake kapseleita. Vaikka lisätutkimuksia on vireillä, alustavat tutkimukset osoittavat ainesosat maito ohdake voi myös auttaa alentamaan kolesterolia ja "huono" LDL tyyppi ja kasvu taso "hyvä" HDL-kolesterolia.

Oireita allerginen reaktio Milk Thistle

Maito ohdake voi aiheuttaa joitakin samoja allergisia reaktioita löytyy kun ne joutuvat kosketuksiin muiden jäsenten Asteraceae perhe, kuten Tuoksukit, päivänkakkara, kasvimaalla, ja krysanteemit. Ne oireita ovat seuraavat ja johtuvat elimistön reaktio:

  • Kutina
  • Aivastelu
  • Yskä
  • Ruuhka
  • Nokkosihottuma tai ihottuma
  • Hengitysvaikeuksia

Hoito

Jos epäilet sinulla on ollut allerginen reaktio maito ohdake, se on välttämätöntä voit hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon. Yleisin hoito on antihistamiini ja henkilö välittömästi lopettaa kaikki maito ohdake tuotteita. Nokkosihottuma voidaan käsitellä over-the-counter lääkitys kuten Benadryl. Kohtele ihottumaa kuin mitä myrkkyä muratti ja soveltaa Calamine voidetta tai kortikosteroidia voiteet lievittää kutinaa. Vakavien reaktioiden, lääkäri voi vaatia sinua tekemään adrenaliinin kynä, jonka avulla voit pistää itse, jos sinulla on huomattavia vaikeuksia hengittää. Epinefriini kynä sisältää adrenaliini vähentää kehon vastaus allergeenia maidossa ohdake.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha