Alcatel-Lucent Vasen pulaan Nokian ja 2 raskaammin Kaupankäynti Varastot Seuraa

Petteri Äijälä Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Alcatel-Lucent SA: Nykyinen hinta $ 3.79

Wall Street Journal raportoi tiistaina, että Nokia Oyj ei harjoittaa osto osia Alcatel-Lucentin arvioituaan eri vaihtoehtoja, jotka liittyvät Ranskan telecom vaihde yrityksen liiketoiminnan aseita. Syyskuussa Reuters mainitsi useita lähteistä että mainittu Nokia piteli sisäinen neuvottelut siitä lähestyä Alcatel-Lucent koskien liittämisen osaksi yhtiön strategisen tarkastelun jälkeen suunnitellun myynnin sen luurissa Microsoftille. Jälkeen ihmetellään, onko Alcatel IP-reititys ja langaton divisioonien sopisi sen NSN televiestintälaitteet jako, Nokia valitsi olla jatkamatta viralliset keskustelut tällä hetkellä.

Citigroup Inc.: Nykyinen hinta $ 51.16

Citigroup on joukossa useita pankkien varastot omistaa Securities and Exchange Commission virkamies, joka on pidätetty ja syytetty valehtelee hänen tehtävissä pankeissa. Steven Gilchrist, noudattaminen tutkijan kanssa SEC: n New Yorkin toimisto, syytetään kolmesta syystä vääriä lausuntoja omistavat varastot pankit kuten Citigroup Inc., Bank of America Corp., ja Morgan Stanley, joka rikkoo viraston etiikka sääntöjä. Gilchrist, 48, syytettiin vuonna valitus Tiistaina Manhattanilla liittovaltion tuomioistuimessa; häntä syytetään valehtelusta SEC tammi- ja helmikuussa koskevat omistus. Jos tuomittu, hän voisi kohdata jopa 15 vuodeksi vankeuteen.

Intellipharmaceutics International Inc.: Nykyinen hinta $ 4.98

Intellipharmaceutics tiistaina ilmoitti, että Food and Drug Administration on antanut lopullisen hyväksynnän sen dexmethylphenidate hydrokloridi laajennettu versio kapseleita 15 mg ja 30 mg vahvuuksia. Kaupallinen myynti nämä vahvuudet alkavat välittömästi yrityksen kaupallistamisen kumppani Yhdysvalloissa, Par Pharmaceutical Inc. Intellipharmaceutics osakkeet ovat noin 160 prosenttia tiistaina raskaan kaupankäynnin.

Älä Miss: AT & T Liitosten iPhone Hinnoittelu Battle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha