Aktivisti murhataan suojaaminen merikilpikonnat

Maaria Savolainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Turhauttava hyvin surullinen mutta kiitos jakamisesta Surullinen Surullinen Todella traagista!

Viime perjantaina aamulla, sidottu ja hakattiin elin Jairo Mora Sandoval, 26-vuotias merikilpikonna aktivisti Costa Rica, löytyi Moin Beach Karibian rannikolla lähellä Limón, erittäin paikka, jossa hän vaivannut itseäni uhanalaisten merelle kilpikonnia ja niiden munia. Mora oli ammuttu päähän ja luonnonsuojelijoilla tarjoavat $ 10.000 palkinto hänen murhasta.

Mora, kolme amerikkalaista naista ja yksi Espanjasta jotka vapaaehtoistyön kilpikonna katsastajat, siepattiin aseistetut miehet torstai-iltana, kertoo TicoTimes.net. Neljä naista oli anna mennä vahingoittumattomina.

Didiher Chacón, koordinaattori Laajempi Karibianmerellä Turtle Conservation Network ohjelma kertoo, että Mora tappaminen "tuntui kosto." Aktivisti oli äskettäin kytketty salametsästyksen kilpikonnanmunia huumekauppaan valtakunnallisessa sanomalehdessä. Salametsästys on todellakin huumausainekaupan Meksikossa, kuten kilpikonna konservaattori Wallace J. Nichols kirjoitti vuonna 2009.

Kilpikonna munat uskotaan olevan aphrodisiac Costa Rica, mukaan TicoTimes.net. Yksi pesä voi sisältää jopa 200 munaa; yksi kilpikonna muna voi noutaa $ 1 pimeillä markkinoilla.

Voisiko Maro kuolema voitu estää?

Jo huhtikuussa 2012, salametsästäjät olivat ratsian hautomoista, joissa vapaaehtoista reburying kilpikonna pesiä. Salametsästäjät sidottu vapaaehtoisia ja otti kaikki munat, sanoo Vanessa Lizano, johtaja pelastusasema jotka usein partioivat rantoja Mora.

Kun hautomo varkaus, aseistettu poliisi alkoi mukana kaksi aktivistia heidän yö partioita. Mutta Lizano joutui jättämään työnsä vapaaehtoisena koordinaattorina Moin merikilpikonna ohjelmaa, kun hän sai uhka yhdessä kuvia hänen poikansa. Hän vielä jatkoi työskentelyä pelastusasema ja kävellä rantoja viikonloppuisin kanssa Mora.

Kilpikonnat alkavat munimaan huhtikuussa. Limón poliisi sanoo, että he vartioivat Moin ranta neljänä päivänä viikossa, mutta vartioitu yö partioiden ei jatka. Mora tietoisuutta määrän vaaraa kilpikonnia ja itselleen näkyi 23 huhtikuu Facebook viesti, jossa hän pyysi, että poliisi tulevat Moin Beach. Toteaa, että 60 kilpikonnia oli menetetty, Mora kirjoitti "Älä pelkää, mutta juuri aseistettu."

Limón poliisi sanoa he haastattelivat yhdeksän henkilöä yhteydessä Mora tappaminen ja ovat luovutti tiedot Costa Rican esitutkinnan Poliisi auttaa tutkimuksessa.

Luonnonsuojelijat ovat ilmaisseet laajalti suru Mora kuolemasta, joka, he sanovat, olisi voitu estää ottaen hautomossa varkaus ja uhkia Lizano ja hänen perheensä. Arturo Rodríguez julistaa Twitterin kautta, että "Jairo Mora piti kuolla, jotta viranomaiset kiinnittää huomiota. Ja olemme onnellisin maa maailmassa? En usko niin. "

Todd Steiner, villieläinten biologi ja johtaja SeaTurtles.org, korostetaan, että "koko maailma seuraa varmistaa Costa Rican hallitus tuo nämä roistot oikeuden eteen ja tekee merikilpikonnien pesintä rannat turvallisia luonnonsuojelijat tehdä työnsä."

Costa Rica on tullut tunnetuksi tekemiseen luontomatkailua keskeistä sen taloudelle ja sen puheenjohtaja, Laura Chinchilla, on luvannut Twitterissä, että "koordinoituja toimia kanssa Limón oikeusviranomaisten on vakuuttaa ei rankaisematta" niille, jotka tappoi Mora. "Kun Andrew Revkin kirjoittaa New York Times, Chinchilla on tehdä hyvää hänen lupaus ja hakea oikeutta Mora etsimällä ja syytteeseen kuka tappoi hänet. Se on vähintä, mitä voidaan tehdä kunnioittaa hänen sankarillinen asianajo puolesta Costa Rican uhanalaisia ​​kilpikonnia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 6, 2017 | 00:12:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Sinikka Hartonen
  Like 2   Dislike 1

Tämä on niin traaginen, huolehtiva nuori mies uhrasi niin raa'asti nimissä ahneus, ja TBE tietämättömyys miehiä, jotka uskovat, että heidän seksuaalinen riittämättömyys voidaan parantaa taikuutta.

Toukokuu 7, 2017 | 01:30:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Hilppa Aaltonen
  Like 1   Dislike 1

Mikä tragedia, toivon, että he löytää ihmisiä, jotka tekivät tämän kauheaa.

Toukokuu 7, 2017 | 06:51:12 | myöhemmin 8 kuukautta
Aila Huhtamo
  Like 3   Dislike 1

Miten kauheaa! Koe-eläinten suojelu on jatkuva sota!

Toukokuu 7, 2017 | 08:03:37 | myöhemmin 8 kuukautta
Soilikki Aaltonen
  Like 5   Dislike 2

Hyvin, hyvin surullinen uutinen, kiitos jakaminen

Toukokuu 7, 2017 | 09:05:55 | myöhemmin 8 kuukautta
Pirkka Salminen
  Like 4   Dislike 0

Kuka tietää, mitä tämä köyhä mies meni läpi, kaikki me tiedämme, että hän oli hyvä ihminen ja on mennyt hyvä paikka. Toivokaamme, että hänen kuolemansa ei turhaan, salametsästäjät ovat alhaiset elämänmuotoa, se ei ole yllätys, että he luulivat oli oikeus uhata keitä he haluavat saada mitä he haluavat, he ovat itsekkäitä, moraalittomia ihmisiä ja sen pitäisi olla / koskaan jätetty jopa aktivistit, jotta ne noudattaa lakia.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha