Akamai Technologies Tulos: Tässä Miksi Osakkeet Rysähtäen nyt

Sirpa Salminen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Akamai Technologies Inc. toimitetaan voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, ja ehkä tulot odotuksia. Tulot syke on myönteinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat laskeneet 15,6%.

Sinun 1 Ominaisuus Stock Pick helmikuussa on kuuma pois painamalla. Klikkaa tästä löytää se nyt!

Akamai Technologies Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: Nettotulos kasvoi 63,12% to $ 98 miljoonaa neljänneksellä verrattuna nettovoitto $ 60.08 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Tulot: Rose 16.76% to $ 378 miljoonaa vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Akamai Technologies Inc. raportoitiin oikaistu nettotulos 54 senttiä osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 0.47. Se voittaa keskimääräinen tulo arvio $ 370.11 miljoonaa euroa.

Lainaten Management: "With vahva liikevaihto ja tuloskehitys neljännellä neljänneksellä, Akamai suljetaan 2012 ennätys tuloksia sekä ylä- ja bottom line", sanoi Tom Leighton, toimitusjohtaja Akamai. "Koko vuoden ilmoitimme uusien tuotteiden leviämistä jokainen ratkaisu linja, suljettu ennätysmäärä strategisten yritysostojen ja saavutti marginaali laajentaminen jatkuvan parantamisen meidän verkon tehokkuutta niin kuin me lisäsi kapasiteetin maailmanlaajuisesti vastaamaan kasvavaan kysyntään Akamai palvelut. Uskomme, että nämä toimet ovat sijoitettu meitä hyvin auttaa asiakkaitamme hyödyntämään mahdollisuuksia, ja lieventää haasteita, liiketoiminnassa verkossa. "

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto kasvoi 9,46% from $ 345.32 miljoonaa edellisellä neljänneksellä. Nettotulos kasvoi 103,19% from $ 48.23 miljoonaa edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on voittoa $ 0.47 ja ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt ylös voittoa $ 1,97 voittoa $ 2 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha