Aistillinen, Sensible, kestävä Levyt

Sanni Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
mielenkiintoinen hmmm ... bambu ... ei tiennyt ne tehtiin

Otan puuvillaa yli niiden synteettinen sisariaan syke & # 151but ajatus kaikkien käytettyjen torjunta-aineiden puuvillan viljelyyn on elbowing minut psyyke aikoina. Etsitkö luomupuuvillaa vuodevaatteet, löysin nämä sijaan eikä voinut uskoa ihoni kun olen livahtanut joukko tällaisia ​​rauhoittava, ympäristöystävällinen arkkia. Niin pehmeä, niin notkea, niin kestävä.

Kuka olisi uskonut, että bambu & # 151yes, bambu! & # 151could voidaan kehrätään sellaisen ihmeen kuitua. Tuloksena tekstiili on kestävä ja vahva, ja sen joustavuus mahdollistaa erinomaisen värisävyn läpi useita pesuja. Se on erinomainen imuominaisuudet ja kuivuu nopeammin kuin puuvilla, mikä johtaa väheni haju kertymistä. On jopa allergiselle ja antibakteerinen. Suorituskyky syrjään, se on tuntumaa tekstiili, joka jättää minut swooning & # 151sleek ja silkkinen vailla vertaa. Näin minä kuvitella miljoona thread count puuvilla lakanat saattaa tuntua, mutta parempi omatunto.

Mukaan Organic Consumers Association, puuvilla on myrkyllisin sato planeetalla. Puuvilla viljelykasvien osuus on yli 25 prosenttia kaikista hyönteismyrkyt ja 12 prosenttia kaikista käytetyistä torjunta-aineista maailmassa. Ja nämä eivät ole "lempeä" luokkaan toksiinit & # 151we're puhu joitakin pahin pahin. Kuten todettu EPA raportin, Kaliforniassa 12 top 15 käytettyjen torjunta-aineiden puuvillan aiheuttanut syntymävikoja, 10 aiheutti useita synnynnäisiä epämuodostumia, ja 13 olivat myrkyllisiä tai erittäin myrkyllisiä kaloille tai lintuja tai molempia. Yikes. Jos näin ei ole paha, puuvilla kasveja yleensä käyttää jopa seitsemän kertaa enemmän lannoitteita kuin ne torjunta. Puuvilla lannoitteet tunnetaan parhaiten pilaa ilmaa ja saastuttavat joet, pohjavesi altaat, ja akviferit kaikkialla viljellään. Bambu, toisaalta, on nopeasti uusiutuva ja kukoistaa luonnollisesti ilman torjunta-aineiden käyttö, hyönteismyrkyt ja lannoitteet.

Enough sanoi, eikö? Joten vain suoraan asiaan täällä, ja nukkua hieman helpompaa:

100% Bamboo Sheets

Mad Mod Bamboo mukavuus

Viva Terra

Bambu / puuvilla sekoitus lakanat

Gaiam

Yritys Store

Tavoite

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Kesäkuu 10, 2017 | 21:01:20 | myöhemmin 10 kuukautta
Reetta Korhonen
  Like 4   Dislike 1

kiitos artikkeli ja lukijoiden kommentteja. Otan tämän vastikkeena

Kesäkuu 11, 2017 | 00:58:31 | myöhemmin 10 kuukautta
Fanni Järvi
  Like 1   Dislike 1

Ihmettelen, jos joku on ostanut Bamboo arkkeja tiistaiaamuna. Tuotemerkki on Kotiympäristö eikä mikään Internetissä siitä yritys. Löysin että luomassa bambu kangas, jotkut yritykset käyttävät niin paljon kemikaaleja ja väriaineita, jotka, levyt tulee myrkyllisiä ja jotkut yritykset ovat luoneet erittäin luonnollinen ja turvallinen valmistusprosessin. Joten, miten saada selville mitkä ostaa?

Kesäkuu 11, 2017 | 02:12:33 | myöhemmin 10 kuukautta
Mimmi Sirola
  Like 1   Dislike 0

Kyllä, bambu, jotkut ihmiset ovat sen heidän takapihalle ja se kasvaa luonnollisesti ilman torjunta-aineita. Hyvä artikkeli! Kiitos artikkeli.

Kesäkuu 11, 2017 | 03:43:28 | myöhemmin 10 kuukautta
Jalmar Jokinen
  Like 4   Dislike 0

Hyvä Beau, Anteeksi sanoa, mutta harvat tekstiili proffessionals ja Hallitukset ovat samaa mieltä Baeu lausuntoja. Totesi se tuntuu silkkiä tai kashmir on Rayon johon se on verrata. Voit tarkistaa kannanotot 2 linkkejä on lisätty. 1. viskoosi / Rayon Bambu on selvästi Regenreated kuitua. Se ei voi perustuu yhteisymmärrykseen ja lakia kutsutaan bambu. Katso Kanadan Hallitukset opas merkinnät: 2. Mechanicly jalostettu bambu on harvinaista ja kallista. Se voidaan verrata Pellava / pyyhkeet ja Rami. Älä tulla bamboozled:

Kesäkuu 11, 2017 | 09:08:34 | myöhemmin 10 kuukautta
Veera Hakanen
  Like 1   Dislike 0

Bambu ei ole vain viskoosia. Se käyttää samanlainen prosessi, mutta on enemmän kuin yksi tapa tehdä kangas pois bambu. Ero on viljelyn ja lähde alkuperäisen tehtaan, ja tietenkin käytettyjen kemikaalien muuttaa tehtaan viskoosia. Bambu ei oikeastaan ​​ole huono vaihtoehto muita vaihtoehtoja meillä on siellä. Sen eduista suuremmat kuin sen haitoista verrattuna muihin kankaisiin ja liikennemuotojen tuotannon. Se on jotain unohdettu helposti. Todella hyvä brändi bambu vuodevaatteet on Shoo-Foo, kanadalainen yritys. He todella ovat orgaanisia sertifikaatit niiden materiaalien ja prosessien. Ne hiljattain uuden vuodevaatteet linja, joka on todella pehmeä ja niin tyylikäs, ja myös 300 thread count, mikä on erittäin korkea laatu. Voit antaa käsityksen siitä, mitä 300 thread count tarkoittaa, edullisimmaksi IKEA pussilakana voisin löytää oli noin 140-180 thread count ja tuntui karkea ja melkein kuin se oli silkkaa. Näillä bambu vuodevaatteet saat kestävä tuote, joka on erittäin korkea laatu ja tuntuu kashmir. Voit saada ne kahdessa paikassa, tai Myös, tärkeä ero on se, että ihmiset usein verrata bambusta puuvilla. Verrattaessa kankaita, että ei aio antaa kuluttajalle hyvä ajatus tuntuu ja rakenne bambu. Ajattele bambu enemmän korvaavan silkkiä tai kashmir. Niin hinta ja koko ajatus se tekee paljon enemmän järkeä.

Kesäkuu 11, 2017 | 09:42:41 | myöhemmin 10 kuukautta
Hermanni Mäkäräinen
  Like 0   Dislike 0

myös ollut ideea olemassaolosta tällaisen bambu kangasta. Rakastan päiväpeitteet mutta aion antaa tämän kokeilla

Kesäkuu 11, 2017 | 14:41:55 | myöhemmin 10 kuukautta
Aleksi Keränen
  Like 5   Dislike 2

"Mukaan Organic Consumers Association, puuvilla on myrkyllisin sato planeetalla" - i työtä tällä alalla, mutta en tiennyt, että.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha