Ainekset Vältä multivitamins

Waltteri Hautamäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Kiitos Kiitos, tohtori Mercola.

Kuva:: iStockphoto / Thinkstock

Vain koska jotain on mainostetut olevan "luonnollinen" tai "terve" ei automaattisesti tee siitä totta, ja näin on joidenkin multivitamins. Sinun on todella tarkistaa etiketti ja tietää mistä on kyse, koska siellä voi olla valtava ero synteettistä tai synteettisesti vitamiineja ja kivennäisaineita ja todellinen asia. Jotkut tuotteet voivat sisältää myös lisäaineita ja täyteaineita, jotka voivat aiheuttaa ongelmia suurina annoksina.

Uusimpien tilastojen Centers for Disease Control and Prevention, yli 50 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä vie jonkin muodossa ravintolisä joka päivä, ja noin 40 prosenttia yhdysvaltalaisista aikuisista ottaa päivittäin monivitamiini. Mutta siitä huolimatta, että USA käyttää lähes $ 27 miljardia täydentää vuosittain, hinnat useimpien kroonisten sairauksien pysyvät ennallaan, kun taas toiset ovat edelleen kasvussa.

Jos lisäravinteet ovat niin hyvä meille, miksi emme saa terveempiä?

Osa syy voisi olla, että monet ihmiset virheellisesti luulevat, että vitamiini on vitamiini, ja yksi muoto mineraali on yhtä kuin muita, koska se ei ole ymmärtää luontainen erot synteettisiä kemikaaleja ja koko elintarvikkeiden ravintoaineita. Monet myös virheellisesti käyttää täydentää kuin tapa välttää muuttamaan ruokailutottumuksiin. Mutta todiste on vanukas, kuten sanotaan, koska jos syöt ruokavalio koostuu pääasiassa jalostettujen roskaruokaa, ja ottaa halpa synteettiset vitamiinit ja kivennäisaineet, et todennäköisesti nähdä suuri muutos terveydentilaasi.

Se on aina ollut uskon, että lisäravinteet tulisi käyttää lisäksi, EI sijasta, ääni ruokavalio. Et yksinkertaisesti voi peittää ravitsemuksellisia tai elämäntapa "synnit" ottamalla kourallinen täydentää.

Miksi Seleeni lisäravinteet ovat yleistyneet

Seleeni on tärkeä hivenaine löytyy pääasiassa kasvisruokaa, ja tiedetään olevan voimakas antioksidantti. Past tutkimukset ovat osoittaneet se voi olla hyödyllinen rooli:

  • Syöpä
  • Sydänsairaus
  • Kognitiivinen heikkeneminen
  • Harmaakaihia ja silmänpohjan rappeuma
  • Huuliherpes ja vyöruusu
  • Nivelrikko
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Kesäkuu 6, 2017 | 16:18:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Reeta Kuusela
  Like 3   Dislike 1

Ongelmana on, että kukaan ei oikeastaan ​​tiedä, mitä vitamiineja tai ravinteita ne todella tarpeen täydentää, ellei ne saavat testattu nähdä, jos niiden tasot ovat pois. Useimmat mitä meille kerrotaan on "hyvä" meille on vain markkinointi temppu myymään tuotetta. Pikemminkin kuin suositella menossa luonnollisin lähde lisäravinteet, miten huoletta suositella ihmiset etsivät eniten luonnollisista lähteistä heidän ruokansa?

Kesäkuu 6, 2017 | 22:32:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Kustaava Kilpeläinen
  Like 4   Dislike 0

Voit saada liikaa tiettyjä vitamiineja ja kärsivät vitamiinimyrkytyksen.

Kesäkuu 7, 2017 | 04:01:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Gabriel Jokinen
  Like 3   Dislike 1

Laadukas lisäravinteet ovat erittäin kalliita ja heikkolaatuinen niistä ovat roskaa. Vain syödä hyvää ruokaa ja toivoa parasta ;-)

Kesäkuu 7, 2017 | 07:49:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Inkeri Aho
  Like 0   Dislike 2

Monet artikkeleita kertoa mitä välttää monen vitamiineja. Se voi olla sekava. Toivon vain lääkäri suosittelisi tuotemerkin ostaa. Kun yrität tutkia mitä vitamiineja ottaa, kaikki yritykset suosittelevat niiden tuotemerkin ja sanovat, että se on paras. Henkilö voisi seistä vitamiini / huumeiden jakso ja lukea etikettejä koko päivän. Lääkäri ystäväni sanoo ei tehdä mitään ja täydentää, koska ne ovat kaikki vain tapa ottaa rahaa. Monet lisäravinteet eivät ole hallituksen säännellä niin miten te todella tietää, mitä niihin?

Kesäkuu 7, 2017 | 10:52:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Hille Alén
  Like 5   Dislike 0

Glow pimeässä keltainen? Joku kokeilla sitä nähdä, jos se toimii?

Kesäkuu 7, 2017 | 13:46:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Teuvo Mäkelä
  Like 5   Dislike 1

Kun laadukas päivittäinen useita ole koskaan huono idea, varsinkin kun harva meistä voi syödä täysin tasapainoinen ruokavalio. Kuitenkin vain harvat meistä ymmärtävät, että meidän ei tarvitse 1000% prosenttia jotain tai että 10 / X MDR on 10 kertaa parempi. Voimme vain imeä / käyttää niin paljon C-vitamiinia enimmäismäärä on hyvä, auttaa estämään infektio, ja kuten mitä toinen juliste sanoi, minulla ei ole ollut kylmä 25 vuotta. Alkoi saada vähän rahiseva kurkun kuukausi sitten ja se kesti 2 päivää, sitten ei mitään. En tajua flunssa laukausta, ja olen muka "korkean riskin" ryhmään ikä viisas. Tiedän myös, että 10 / X MDR C-vitamiini on vain rahan tuhlausta ja aiheuttaa oranssi pissalle. Paras päivälehdet eivät ole peräisin apteekki ja muoviastiassa. Ne eivät ole välttämättä kallein joko. Kannattaa tehdä oman kotitehtäviä. Liian paljon kalsium on pahempi kuin ei riitä, ja sen on oltava oikea "muoto". Ne on oltava oikea "suhde" magnesiumia olevan tehokkaita. "Tiedot ylikuormitus" joskus, huokaus.

Kesäkuu 7, 2017 | 18:26:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Hilla Koivunen
  Like 3   Dislike 1

Olen lukenut nämä artikkelit mutta ne ovat yleensä hämmentää minua. Hyvin harvat lääkärit ovat samaa mieltä siitä, mitä on hyvä. Tässä tapauksessa Q10 suositeltiin ja muiden lääkäreiden pitää se on tehoton ja rahan haaskausta. Olen hyvin tietoinen siitä, että kuten elintarvikehuolto Pohjois-Amerikassa, useimmat lisäravinteet ovat todennäköisesti yhtä epäilty.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha