Aikuisten Birthday Party Pelit

Hermanni Auvinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Stephanie M. KelleyProfessional Event Planner

Vain koska olet aikuinen ei tarkoita et halua juhlia ystäviesi kanssa syntymäpäivä juhla. Kerää joukko ystäviä juhlimaan ja pelata muutamia aikuisten osapuolen pelejä saada toiminta liikkuvat.

Pelit ja Tulostettava Sheets

Nämä tulostettava pelit tekevät suunnittelet seuraavaa aikuinen synttärit helppoa. Jos tarvitset apua lataamalla pelejä, tarkistaa nämä hyödyllisiä vinkkejä.

Kuka olen?

Tämä peli vaatii mitään muuta kuin romu paperi, kynät, kulho, ja jotkut trivia tietoa. Pelata:

 • Leikkaa paperi luistaa joten jokainen nimi on erillinen.
 • Jakaa vieraat joukkueet neljästä kuuteen henkilöä.
 • Nimien lukumäärän käytät riippuu siitä, kuinka monta juhlavieraat on ja kuinka monta kierrosta haluat pelata.
 • Kaikki nimet olisi laittaa kulhoon. Yksi kerrallaan, pelaaja jokaisesta joukkueesta piirtää nimensä kulhoon ja yrittää saada hänen joukkuetoverinsa arvata nimeä hän on tehnyt antamalla vihjeitä henkilö.
 • Rajoittaa aikaa jokainen joukkue on joko ajastimella tai tarjoamalla kaikille tietyn määrän tosiseikkoja he saa jakaa. Joukkue, joka arvaa eniten nimet oikein voittaa.
 • Käytä tulostettava nopea ja helppo peli, tai räätälöidä kuuluisa nimet harrastukset syntymäpäivä henkilön tai puolueen teema. Jos syntymäpäivä poika on suuri jalkapallon ystävä, harkitse nimiä kuuluisa jalkapalloilijoita. Jos syntymäpäivä tyttö rakastaa todellisuus osoittaa, valita nimet suosituimmista merkkiä käyttää pelin.

  Scavenger Hunt

  Aarteenmetsästys on hyvä toimintaa kaikenkokoisille ryhmä. Jaetaan kahteen tai useampaan joukkuetta ja antaa jokaiselle joukkueen luettelo kohteista löytää. Nimettävä tietyn ajan, että pelaajat on kerätä kohteita ja fyysisten rajojen että pelaajien on pysyttävä. Esimerkiksi, voit antaa pelaajille 20 minuuttia ja voi rajoittaa ne talon ja pihan. Vaihtoehtoisesti saatat päättää, että pelaajat voivat laajentaa toimintaansa naapuruston tai jopa kaupunkiin.

  Vaihtelevat peli pyytämällä pelaajia tehtävän suorittamiseen sijaan löytää kohde. Pyydä heitä dokumentoida tehtävän otettu kuva älypuhelimella tai kamera.

  Käytä tulostettava raadonsyöjä metsästää luetteloon auttaa sinua keksimään haettavissa ajatuksia, tai luoda omia, jotka saattavat sisältää kohteita tai liittyvät tehtävät syntymäpäivä poika tai tyttö. Jos henkilö kunnia on osaksi koripallo, pyytää pelaajia löytää likainen kuntosali sukka, vesipullo, tai kuva syntymäpäivä henkilö pelaa koripalloa. Jos teet tehtävän ajettu metsästää, pyytää pelaajia tehdä kolme koria on vanne, harhauttaa lapsen pomppiva pallo, tai matkia kuuluisa koripallo tähti.

  Suuri Olkaa

  Tämä peli palkitsee pelaajat, jotka pystyvät arvata, mitä muut pelaajat ajattelevat ja miten he vastaavat joukko kysymyksiä. Tarjoavat pelaajille erilaisia ​​luokkiin kirjoitettu yksittäisiä kortistokorteille. Sinun tulee luoda vähintään kymmenen luokkiin, mutta voit olla enemmän. Jos sinulla on tietty teema oman puolueen, harkitse luokat mennä yhdessä, että teema.

  Pelata:

 • Jaa vieraat kahteen joukkueeseen ja antaa kynän paperi jokaiselle pelaajalle.
 • Kutsu kullekin yksi kerrallaan.
 • Jokainen pelaaja kirjoittaa alas kolme ensimmäistä asiaa, joka tulee heidän mieleensä kuhunkin luokkaan. Ei kurkistaa sallittu.
 • Kun jokainen luokka on luettu, kuinka monta ihmistä kummankin joukkueen kirjoitti sana, toinen niiden tiimin jäsenten kirjoitti. Sitten palkinto ja Tally pisteitä.

  • 3 pistettä jokaisesta sanasta, 3 henkilöä on yhteistä
  • 4 pistettä jokaisesta sanasta, 4 henkilöä on yhteistä
  • 5 pistettä jokaisesta sanasta, 5 tai enemmän ihmisiä on yhteistä

  Käytä valmiista luettelo luokkien tulostettava tai luoda joka liittyy Party teema tai syntymäpäivä poika tai tyttö etuja. Esimerkiksi, jos syntymäpäivä tyttö on mestari kokki, luokkia, jotka ovat ravintoon liittyvien auttaa kunnioittaa häntä hänen suuri päivä.

  Lautapelit

  Lautapelit ovat toinen hyvä tapa viihdyttää synttäreille vierasta. Monet ovat luoneet pelataan aikuisten ryhmissä.

  Omenoita omenat

  Omenoita omenat on nykyinen puolue suosikki. Jokainen pelaaja saa seitsemän korttia kutsutaan "punaiset omenat", joka on substantiivi sana painettu. Ryhmä valitsee jonkun olla tuomari, tyypillisesti syntymäpäivä poika tai tyttö, joka sitten vetää "vihreä omena" kortti, joka on adjektiivi painettu. Hän asettaa sen kuvapuoli ylöspäin pöydälle niin, että kaikki pelaajat näkevät sen. Jokainen pelaaja sitten poimii kortin kätensä että hän tuntee on paras ottelu sanan painettu vihreä omena kortti, ja sitten sijoittaa sen alaspäin eteensä. Tuomari kerää kortteja ja shuffle ne ennen päätellen mikä kortti on paras ottelu vihreä omena kortti.

  Pelaaja, joka on antanut valittu punainen omena kortti voittaa joka kierroksella ja sitten ottaa vihreä omena kortti näyttää voittaa. Jokainen pelaaja nostaa toisen punaisen kortin joten heillä on seitsemän kädessään uudelleen. Uusi "tuomari" valitaan kunkin kierroksen tai yhdellä pelaajalla voi jatkaa kyseisessä tehtävässä läpi koko pelin.

  Voittaja on ensimmäinen pelaaja kerätä ennalta määrätty määrä vihreä omena kortteja tai kunnes kaikki pelaajat päättävät lopettaa pelin. Pelaaja, jolla on eniten kortteja lausutaan voittaja.

  Tabu

  Toinen suosittu ryhmä peli on tabu. Jaa pelaajat joukkuetta. Aloita peli antamalla yksi pelaaja kummastakin joukkueesta kortti. Kortti on sana, sekä luettelo liittyviä sanoja. Pelin tarkoituksena on saada joukkuetovereiden sanoa sanan yläosassa valitun kortin, sanomatta sanoja, jotka liittyvät siihen. Esimerkiksi, jos pelaaja saa sana "Santa", hän ei ehkä voi käyttää sanoja kuten "Christmas", "Claus" tai "St. Nick." Että pelaaja on yritettävä saada hänet joukkuetoverinsa sanoa "Santa" käyttämällä muita sanoja kuten "Talviloma maskotti" tai jotain vastaavaa. Peli on ajoitettu niin pelaajilla on ajatella nopeasti.

  Harkitse oman versio pelistä luomalla kortteja sanat liittyen syntymäpäivä henkilön elämään ja etuja. Esimerkiksi, jos syntymäpäivä poika on matkustamiseen, voit valita sanan "Kiina" ja tehdä sanat, "Aasiassa", "Great Wall", tai "Peking" tabu.

  Sukupuolten taistelu

  Sukupuolten taistelu juhlii ja korostetaan erot miesten ja naisten on täydellinen peli pelata juhlissa sekä miesten ja naisten vieraille. Pelaajat jaetaan kahteen joukkueeseen: uros ja naaras. Pelin tavoitteena on siirtää joukkueen pelinappuloita koko pelilaudan. Pelin aikana, joukkueet on vastattava kysymyksiin aiheista, ovat kansan keskuudessa liittyvät kyseisiin vastakkaista sukupuolta, jotta voi tehdä liikkua. Anna syntymäpäivä tytön tai pojan joukkue mennä ensin. Esimerkiksi naisten joukkue voidaan pyytää vastaamaan kysymyksiin auto mekaniikka tai jalkapalloa, kun taas miehet voidaan kysyttyä muoti tai leivonnassa. Ensimmäinen joukkue, joka pystyy siirtää kaikki neljä heidän pelinappuloita kautta linjan voittaa pelin.

  Toisen osapuolen peli-ideoita

  Tarkista tämä lista muita hyödyllisiä artikkeleita aikuisten osapuolen peli-ideoita:

  • Juhlat peli-ideoita: Et voi mennä vikaan ulkopelejä, lautapelejä, ja klassiset seurapelit lueteltu tässä artikkelissa.
  • Ilmainen Party Pelit Tulosta: Paljon tulostettava bilepelimuodot löytyvät täältä, sopii aikuisille tai lapsille kaiken ikäisiä.
  • Osapuoli Ice Breakers: Pelit, jotka auttavat ihmisiä tuntemaan kaikki ovat erinomaisia ​​valintoja, kun vieraat eivät tunne toistensa kanssa.
  • Party Games Suurille ryhmille: Big ryhmät voi tarkoittaa suuria hauskaa, varsinkin kun mukana näissä hauskoja pelejä.

  Aikuisten peli Palkinnot

  Jokainen osapuoli tulisi sisältää joitain kotiin lahjoja vieraille. Muistettava on muutamia palkintoja voittajat osapuolen pelejä. Valitse sukupuolineutraali palkintoja kuten laatikkoa karkkia, lahjakortteja, ja pulloa viiniä tai kuohuviiniä siideriä voittajille. Jos sinulla on teema, yritä pysyä siinä valittaessa palkintoja.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha