Afrikkalainen Lionit ovat askeleen lähempänä suojattu Trophy Hunters

Anssi Kauppinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Huomattava Se olisi mahtavaa! Allekirjoitettu Huomattava allekirjoittaman vetoomuksen Kiitos tehty Allekirjoitettu! ELENA, Otit TOIMINTA 23 heinäkuu 2013

Afrikkalainen leijonat tuli askeleen lähemmäksi suojattu pokaalin metsästys eilen, kun Yhdysvaltain Fish and Wildlife Service ehdotti luettelemalla ne uhanalaisiksi alla Yhdysvaltain uhanalaisten lajien Act.

Mukana ehdotettu sääntö rajoittaisi myönnettyjen lupien tuonti urheilun-metsästää leijona palkinnot Lions peräisin maista, joissa tieteellisesti hoitosuunnitelma lajeja. "Lion määrä on vähentynyt yli puolella kolmen viime vuosikymmenen aikana", sanoi Jeff Flocken, Pohjois-Amerikan aluejohtaja kansainväliselle rahastolle eläinten hyvinvointia. "Jotta pokaalin metsästys jatketaan keskeytyksettä on potkiminen eläin, kun se on jo alas. Kiitämme Yhdysvaltain hallitusta tunnustaa, että tämä ikoni laji on suuressa pulassa ja että kestämätön pokaali metsästys on osa tätä ongelmaa. "IFAW yhdessä Born Free USA, Humane Society International, Humane Society USA, ja muut ryhmät oli vetosi USFWS toimia. Eläinten kannattaa ryhmä site.com myös kierrätetään vetoomuksen kehottaa leijonat luetella uhanalaisiksi alla ESA.

Kaikki ryhmät ovat yksimielisiä, että Afrikkalainen leijonat tarvitsevat suojaa, koska:

  • Viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana, määrä Afrikkalainen leijonia luonnossa on laskenut yli 50 prosenttia;
  • Länsi-Afrikkalainen leijona väestöstä kriittisesti vaarantuu. Vain noin 400 leijonat kokonaispakokaasuvirran havaittiin neljällä suojelualueilla.
  • Tämänhetkisten arvioiden mukaan on hieman yli 2000 leijonat jäljellä Keski-Afrikassa; 18000 Itä-Afrikassa; ja 11000 eteläisessä Afrikassa.

Adam M. Roberts, toimitusjohtaja Born Free USA, sanoi, "Lion väestön ja elinympäristö heidän käytettävissään ovat vähentyneet dramaattisesti viime vuosina johtuen pokaalin metsästyksen, luu kauppa, lihan ja urut kulutuksen, sairaus, ja maatalouden laajennus."

"Vaikka olemme pettyneitä siihen, että Yhdysvaltain hallitus näyttää valmis jatkamaan mahdollistaa tuonnin joidenkin leijona pokaaleja, on tärkeää, että suojaava pokaali tuonti standardit käyttöön ... American metsästäjät tuoda noin 400 pokaalit luonnonvaraisten leijonia vuosittain, joten toivomme, että ESA suojaus merkittävästi rajoittaa tätä tuhoisaa toimintaa. "

Alku 29 lokakuu 2014, yleisön on 90 päivää aikaa kommentoida tätä USFWS ehdotetun ratkaisun. Kehottaa niitä suojelemaan Afrikkalainen Lion lisäämällä nimesi tämän vetoomuksen.

Jos on kysymys välität ja haluavat osoittaa julkista tukea, voit aloittaa oman vetoomuksen täällä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 8, 2017 | 17:26:40 | myöhemmin 8 kuukautta
Ville Sirola
  Like 4   Dislike 2

Ajattelin tässä on se on vain "ehdotus", ja siellä on edelleen runsaasti liikkumavaraa varten DIS-palvelu mahdollistaa tuonnin tai pokaalin metsästystä kaikki yhdessä. Älä luota heihin. He eivät tee, mikä on parasta luontoa.

Toukokuu 8, 2017 | 23:02:54 | myöhemmin 8 kuukautta
Kai Heino
  Like 4   Dislike 2

Fantastinen uutinen, toivottavasti he voivat tehdä sen tapahtua. Sopia Eläintä ei pitäisi metsästää

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha