Afganistanin tyttäret ja heidän äitinsä häirinneet Acid Attack

Sanni Alanko Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kauhistuttava ... Che tristezza !! Che tristezza !! Che tristezza !!

Se todella puhaltaa mielessäni, kun ajattelen lukemattomia tapoja ihmiskunta on todettu aiheuttaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ympäri maailmaa.

Acid hyökkäykset ovat yksi väkivaltaisiin pahoinpitely joka on yleisin maissa, kuten Kambodžassa, Afganistan, Intia, Bangladesh ja Pakistan. Viime tarina Afganistanista jäljellä neljä naista - 3 tytärtä ja heidän äitinsä - häirinneet haposta hyökkäys.

Tekijät olivat jälkeen perheen vanhin tytär, koska hänen isänsä oli kieltänyt yksi miesten pyynnöt hänen vaimokseen. Tytön isä sanoi hän hylkäsi miehen tarjous avioliiton aikaan, koska hänen tyttärensä oli liian nuori. Pakkoavioliitot nuorten Afganistanin tyttöjen ei ole harvinaista tänään tekee isän suojan huomattava.

Hylätty, mies ja hänen veljensä, joiden epäillään kuulumisen paikallinen miliisi, murtautui taloon hyökätä tyttöjen ja heidän äitinsä kostoksi. Miehet mukana hyökkäys on sittemmin tuotu pääomaa sisäministeriön tutkintaa ja mahdollisten syytteeseen.

"Hyökkääjät parjataan Afganistanin maailman silmissä", sanoi ministeriön tiedottaja, Sediq Sediqui. "Se oli ankarimmat väkivalta ne voisi koskaan tehdä."

Hän sanoi, että Afganistanin poliisi varoittaa "syyllistyvien niin julma tekoja, että ne tuodaan oikeuden eteen hinnalla millä hyvänsä."

Poistamista naisiin kohdistuvan väkivallan lain, joka hyväksyttiin viime vuonna, erityisesti kieltää kemiallisten hyökkäysten naisiin. Tällaiset rikokset kuljettaa rangaistus vähintään 10 vuotta vankeutta ja enintään elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

Koska laki ja ministeriön nopean pidätys, voisi toivoa, että miehet ovat riittävästi rangaista, mutta historia on osoittanut toisin. Koska Afganistan sääti kieltävä laki naisiin kohdistuvan väkivallan on ollut 2299 valituksia sukupuoleen motivoituneita väärinkäytöstä rekisteröity Afganistanin riippumattoman ihmisoikeuskomission maaliskuusta 2010 maaliskuuhun 2011 ainoastaan ​​7% näistä rikoksista on asetettu syytteeseen.

Tämä on hyvin hämmentävä. Acid hyökkäykset ovat väkivaltaisia ​​ja epäinhimillinen muodossa naisiin kohdistuvan väkivallan että olisi kiellettävä ja rangaista lain tiukasti. Meillä on tällaiset lait syystä; varmistetaan että ne pannaan täytäntöön niin vähemmän naiset joutuvat kärsimään.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Huhtikuu 21, 2017 | 18:25:56 | myöhemmin 8 kuukautta
Meri Helminen
  Like 2   Dislike 2

Olen pois sanoja täysin selittää inho ... Tämä maa tarvitsee käynnistyäkseen kouluttaa nämä pojat hyvin nuorena kunnioittaa ja arvostaa naisia. Ehkä sitten, naiset seistä mahdollisuus. Tällä välin lukita nämä tietämätön säälittävä toukat.

Huhtikuu 22, 2017 | 00:48:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Raisa Aakula
  Like 0   Dislike 2

Miehet, jotka tekevät tätä Naisia ​​tulee laskettiin alv happoa. He tarvitsevat SAMA heille tapahtuu mutta se olisi koko kehon ja pään.

Huhtikuu 22, 2017 | 06:04:46 | myöhemmin 8 kuukautta
Justiina Härkönen
  Like 3   Dislike 1

Tämä on villi, tämä miksi kyseiset maat ovat niin takana, ei ole kehitystä väkivaltainen paikka kuin tämä, koska naiset ovat puolet tarvittava voima kasvaa maassa tänä rikoksia pidetään että paikkoja pimeässä reikä

Huhtikuu 22, 2017 | 06:50:46 | myöhemmin 8 kuukautta
Anitta Jaatinen
  Like 2   Dislike 2

DIRTY, ROTTEN pelkureita. Miehelle olla vapaa tekemään tämän JOKAPUOLELLE Lähi-idässä on sanoinkuvaamattoman. He tarvitsevat samaa heille tapahtuu. Ne olisi lukittu elämän.

Huhtikuu 22, 2017 | 11:26:59 | myöhemmin 8 kuukautta
Herman Honkanen
  Like 2   Dislike 0

DIRTY, ROTTEN pelkureita. Miehelle olla vapaa tekemään tämän JOKAPUOLELLE Lähi-idässä on sanoinkuvaamattoman. He tarvitsevat samaa heille tapahtuu. Ne olisi lukittu elämän.

Huhtikuu 22, 2017 | 18:20:02 | myöhemmin 8 kuukautta
Einari Rantanen
  Like 0   Dislike 2

Olin kerran naimisissa psykoottinen muslimi mies. Iso iso virhe. Hän melkein tappoi minut, piti minut panttivangiksi maansa pitämällä kiinni passini, kieltäytyi erota minulle vaikka pidin ajaa avioeroa, ja stalked minua - hänen koko perheelle - monta kuukautta, kun olen onnistunut saada avioeron . Ei yksi ulkomainen nainen tiedän kuka on naimisissa muslimi mies on paennut kammottavaa väärinkäyttöä. Missään ei nainen mennä tilanteessa näin. Poliisi ei auta, eikä kenkään tuomioistuimet, eikä kenkään kaverit ja naapureita. Kun olet naimisissa muslimi mies, olet hänen omaisuutta. Ei ole väliä, jos hän lyö sinua, taukoja luut, tai raiskaa sinä sanot se on teidän "velvollisuus" alistua seksiä hänen kanssaan. Tämä mies yritti suojella hänen tyttärensä olisi pidetty "heikko", "petturi", "ylimielinen" ja kun menee vastaan ​​heidän kulttuuriaan. Olisi ollut hyvin vaikea häntä seisomaan tähän perheeseen näissä yhteiskunnallisia olosuhteissa. Valitettavasti hänen vaimonsa ja tyttärensä maksanut hinnan tästä. Epäilen kovasti, että nämä miehet viettää 10 vuotta vankilassa, jos mitään aikaa lainkaan. Hallitukset kuten tämä sanoa, mitä he ajattelevat ulkomaisten hallitusten halua niitä kuulla. Sen jälkeen he tee mitään. Olen nähnyt sen tapahtua satoja kertoja.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha