Aeiral Drones Liity taisteluun tehotuotantoa vastaan

Virpi Hollo Elokuu 13, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli.

Taistelu tiedonvapautta maatalouden teollisuus on ottanut uuden käänteen toimittajana ja eläinten oikeuksien aktivisti Will Potterin Kickstarter kampanja meni viruksen ja saavutti tavoitteen vain viisi päivää.

Kun lukuisat peitetoimet järjestöjen kuten Mercy Eläimet paljastettiin hirvittävän totuuden vain mitä tapahtuu sisällä tehtaan maatiloilla, teollisuus iskeä takaisin ja tiettyjen Yhdysvaltain osavaltioissa on otettu käyttöön "AG-gag" lakeja, joten se rikos kaikille elokuva tai kaapata kuvia sisältä maatiloilta. Will Potter on tehtävä paljastaa totuuden ja aseistettu varat ja tuen hänen Kickstarter kampanja, hän aikoo käyttää antenni drone valokuvauksen laillisesti dokumentoida tehtaan tilojen täysin eri näkökulmasta.

Mitä Factory Farms yrittää peitellä?

Kanssa kasvavaa painetta ottaa käyttöön ja toteuttaa AG-gag lakeja, se on selvää, että tehdas tiloilla haluavat pitää kuluttajien pimeässä siitä, mitä todella tapahtuu suljettujen ovien takana.

Yhä useammat valtiot harkitsevat niitä, ja ne leviävät maailmanlaajuisesti. Sen sijaan, voitaisiin estää väärinkäytökset, jotka on tuotu esiin peitetoimet, teollisuus on mennyt hyökkäykseen luomalla uusia lakeja, joiden avulla laitonta osoittaa totuuden siitä, mitä tapahtuu eläinten kasvatetaan lihan, munien ja maitotuotteiden.

Joissakin tapauksissa rangaistus joutuneiden altistamalla eläinrääkkäystä on pahempi kuin itse syyllistynyt eläinrääkkäystä, joka osoittaa pituudet teollisuus on valmis menemään salatakseen toimintansa.

Kuluttajat ovat yhä enemmän tietoisia siitä, mistä heidän ruokansa on peräisin ja maataloudelle tietää liiankin hyvin, että kun kuvia eläinrääkkäystä vapautetaan, niiden voitot ovat todennäköisesti kärsivät.

Niin paljon rahaa vaakalaudalla, suuria toimijoita maataloudessa teollisuus ovat painostaa hallitusta suojelemaan imagoaan ja se on yhä vaikeampaa aktivistien paljastaa totuuden. Siksi Will Potterin uusi antenni drone aloite on todella mukaansatempaava käsite ja mahdollisuudet, mitä hän voisi paljastaa voisi osoittautua pelin vaihtaja, jossa eläimiä osalta.

Mitä Voiko Drone valokuva Auta meitä Paljasta?

Potter kiinnostui ajatuksesta käyttää ilmakuvia saada käsityksen tehomaataloudesta nähtyään satelliittivalokuvauksen toteuttama hanke Miska Henner joka dokumentoitu laajuus tehomaataloudesta saastumisen joukon silmiinpistävää otettujen kuvien avaruudesta. Kuuluisa kuvat osoitti laajuus veden saastuminen, veren kertymistä ja torjunta valumia ja noin valtava feedlots, ja tämä antoi meille upouusi näkökulman teollisuudelle.

Emme ole vielä varma, mitä antenni droonit voi paljastaa noin tehtaan maatiloilla, mutta Potter on toiveikas, että se karistanut uudessa valossa asiasta ja antaa meille uutta työkalua, jonka avulla voimme laillisesti esitellä totuuden julkinen. Hän toivoo, että Droonien antaa meille paljon lähempänä Ilmakuva tilojen kuin satelliittikuvia, ja jos toisen vaiheen Kickstarter kampanja on onnistunut niin he edes voi kaapata lämpö- ja hämäränäön kuvia sekä.

Kyse ei ole vain eläinten ystäville, jotka ovat saaneet takana Potterin drone aloitteesta. Ympäristönsuojelijat ja kansalaiset, jotka eivät pidä ajatus valehdellaan ovat myös mukana tämän jännittävän uuden tutkivan journalismin ja se ei ole vaikea ymmärtää miksi.

Nyt meidän täytyy vain odottaa ja katsoa mitä Droonien paljastaa ...

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Marraskuu 12, 2017 | 19:04:01 | myöhemmin 1 vuosi
Sointu Seppänen
  Like 4   Dislike 2

Hienoa! Mitään parempaa surveil vääryydellä hankittu omaisuus yritysten maatalouden!

Marraskuu 13, 2017 | 00:43:37 | myöhemmin 1 vuosi
Toivo Siirala
  Like 5   Dislike 0

Pitää nuo drones tulossa. Muista myös, ei valita ketään, joka ei aseta standardi, mikä on hyvä ja oikein .. Kun kaikki luottamushenkilöt mennä yhdessä gag lakien, sinun on parasta uskoa niitä korvauksia. Luottamushenkilöt ovat velvollinen asettamaan esimerkkejä etiikka. Jokainen, joka voi kestä korokkeella ja kertoa minulle minulla ole oikeutta puhua vastaan ​​lukemattomia julmuuksista ihmiskunnan, on lisättävä sivuun. Emme tarvitse tuollaisia ​​edustajien

Marraskuu 13, 2017 | 07:30:48 | myöhemmin 1 vuosi
Pirkko Isotalo
  Like 1   Dislike 1

Mielestäni tämä on ainoa käyttö tiedustelulennokeille että olisin samaa mieltä. Useimmat muihin käyttötarkoituksiin näyttävät olevan väärinkäytöksiä. Tämä on tarpeen.

Marraskuu 13, 2017 | 14:43:47 | myöhemmin 1 vuosi
Sisko Hietala
  Like 3   Dislike 1

Tämä on mahtavaa! Mitä se auttaa lopettamaan kamala, barbaarinen tehdas tiloilla!

Marraskuu 14, 2017 | 18:05:20 | myöhemmin 1 vuosi
Olavi Aarnio
  Like 0   Dislike 2

Luojan kiitos "Will" tästä maailmasta. Kannatan joku on suurempi hyvä .. Se on niin vaikea uskoa, että väärin on oikea ja oikea on väärä nykypäivän oikeusjärjestelmässä. Suuri teurastamon yritykset ovat velvoitteita osalta eläinten hyvinvointia. He luulevat voivansa kohdella näitä eläimiä, jotka tuntevat kipua kuin ihmiset tuntevat kipua ... millään tavalla he niin haluavat. Kuka tukisi mitään luottamushenkilö vetoomusta näiden gag lakeja panna täytäntöön. ?? Se on meidän Jumalamme annetaan oikeus amerikkalaiset ilmoittaa julmuuden kaikki luonnon. Pidä tarinoita ja drones tulossa. Tämä on yksi meidän oikeuksien ja suuryritysten, kaikki rahansa, ei saisi tuhota sen.

Marraskuu 14, 2017 | 22:41:54 | myöhemmin 1 vuosi
Jaakkima Tiihonen
  Like 4   Dislike 2

No drones ottaa maatalouden tulevaisuuden taivasta kohti. Teknologia on mahdollista mullistaa viljelykäytäntöjä ... esim. anturi voi antaa tuottaja tietää missä on ollut vahinkoa sadon luonnonvaraiset eläimet tai muut tekijät, jotka muuten eivät olisi nähtävissä maanpinnan tasolla. Olen todella innolla käyttää drones kerääminen ja maatalous laskemiseksi sopivin lannoitteiden määrä ennen niiden soveltamista kuin he kirjoittivat täällä Se on uusi tapa maatalouden ... lisää silkkaa.

Marraskuu 15, 2017 | 02:18:05 | myöhemmin 1 vuosi
Lumikki Halvari
  Like 4   Dislike 1

No drones ottaa maatalouden tulevaisuuden taivasta kohti. Teknologia on mahdollista mullistaa viljelykäytäntöjä ... esim. anturi voi antaa tuottaja tietää missä on ollut vahinkoa sadon luonnonvaraiset eläimet tai muut tekijät, jotka muuten eivät olisi nähtävissä maanpinnan tasolla. Olen todella innolla käyttää drones kerääminen ja maatalous laskemiseksi sopivin lannoitteiden määrä ennen niiden soveltamista kuin he kirjoittivat täällä Se on uusi tapa maatalouden ... lisää silkkaa.

Marraskuu 15, 2017 | 04:27:21 | myöhemmin 1 vuosi
Henrikki Huuskonen
  Like 2   Dislike 2

Hei maa ja eläinten ystäville, Annetaan onnellinen loppu tarina orjuutettu hevosten ja vuohien Petropolis, Brasilia 1) Hoito 2 2) PeticaoPublica.com Jos haluat tietää enemmän köyhien hevosten Petropolis: 3) Petropolis vergonha

Marraskuu 15, 2017 | 09:29:17 | myöhemmin 1 vuosi
Viljami Juutilainen
  Like 5   Dislike 0

Voiko kukaan uskoa, että nämä AG-gag lait ovat läpäisseet joissakin valtioissa? Yleisö on hyvin tietoinen siitä, että nämä lait on tarkoitus piilottaa useita väärinkäytöksiä eläinten !! Poliitikot, jotka läpäisseet nämä laskut olisi lähettämisestä kaupunki rautatie, koskaan kuulla uudelleen! Toki näyttää kuten takaisinmaksuaika, ja mitä tragedia nähdä tämän ahneuden ja kattavat-up tapahtuu maassamme! Niin vastenmielinen ja surullinen !!!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha