Adobe Systems Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat ostavat osakkeita nyt

Helinä Ronkainen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 30 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Adobe Systems Inc. toimittaa voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, ja ehkä tulot odotuksia. Tulot syke on myönteinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 4,45%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Adobe Systems Inc. Tulos lunttilappu

Tulokset: oikaistu osakekohtainen tulos laski 40% to $ 0,36 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 0,60 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 10.09% to $ 1.01 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Adobe Systems Inc. raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 0,36 euroa osakkeelta. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 0.34. Se voittaa keskimääräinen tulo arvion $ 1.01 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Meidän Q2 tulokset kuvastavat johtoaseman Digital Media ja digitaalinen markkinointi," sanoi Shantanu Narayen, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja, Adobe. "Creative Cloud mullistaa luova prosessi, ja Adobe markkinointi Cloud on nopeasti tulossa alustan valinta maailman johtavia brändejä, mainostoimistoja ja mediayhtiöt."

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto kasvoi 0.31% from $ 1.01 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS kasvoi 2,86% from $ 0,35 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot on neutraali näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulos on voittoa $ 0,35 ei ole muuttunut. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt alas voittoa $ 1,46 voittoa $ 1.44 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha