Addicted to Kestävyysharjoittelu? Your Heart voi olla vaarassa

Asser Kankkunen Tammikuu 26, 2017 Elämäntapa 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Addicted to Kestävyysharjoittelu? Your Heart voi olla vaarassa

Krooninen Kestävyysharjoittelu voivat luoda pitkäaikaisia ​​terveysriskejä urheilijoille.

Kesäisin on meille, ja siksi, on aika kouluttaa niille pitkän matkan maratoneja, polkupyörän rotuja, biathlons, ja triathlons.

Mutta ennen kuin kadottaa kuinka kovaa olet koulutusta, sinun kannattaa harkita tutkii uusia tietojen kesäkuun numerossa Mayo Clinic Proceedings, mikä viittaa liiallinen Kestävyysharjoittelu voi olla kielteisiä pitkän aikavälin terveysvaikutuksia.

Mitä riskejä?

Tutkimuksessa ei ole ristiriidassa se, että säännöllinen liikunta on edelleen erittäin tehokas ehkäisy ja hoito monia yhteisiä kroonisia sairauksia-ja hyödyllistä yleistä sydän- ja pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia.

Jos liikunta tulee riski on pitkäaikaisen koulutusta äärimmäisen kestävyyttä liikuntaa, joka voi luoda väliaikaisia ​​rakenteellisia muutoksia verenkiertoon ja nostaa merkkiaineita vahinkoa. Nämä merkit riskin tyypillisesti häviävät viikon harjoittelun jälkeen, mutta yli kuukauden ja vuoden toistuvia vammoja, urheilijat saattavat kehittyä olosuhteet kuten hajanaista arpia lihaskudoksen sydämessä ja lisääntynyt alttius sydämen rytmihäiriöihin.

Selvityksessä mainitaan tapaus, jossa 12 prosenttia näennäisesti terveiden maratoonarit osoitti merkkejä hajanainen sydänlihaksen arpia. Nopeus sepelvaltimotaudin oli myös yleisempää maratoonarit tutkimuksessa kahden vuoden seuranta.

Sepelvaltimon kalkkeutumisen, diastolinen toimintahäiriö, ja iso-valtimon seinämän jäykistyminen voidaan myös tiloja, jotka liittyvät krooniseen liiallinen liikunta.

"Liikunta, vaikka ei ole huume, hallussaan monia piirteitä voimakas farmakologisen aineen", sanoo johtaa kirjailija James H. O'Keefe, MD, Saint Luke sairaalan Kansas City, MO. "Kuitenkin, kuten minkä tahansa farmakologisen aineen, turvallinen ylempi annosrajasta mahdollisesti olemassa, jonka jälkeen haittavaikutuksia liikunnan, kuten liikuntaelinten trauma ja sydän stressi, voi ylittää sen hyödyt."

Asetettujen rajojen itse

Tutkijat tunnistivat että elinikäinen liikkujille ovat yleensä terveempiä kuin ihmiset, jotka eivät käytä säännöllisesti. Säännöllinen liikkujille yleensä alhainen kuolleisuus ja vammaisuus hinnat ja erinomainen toimintakykyä. Lisätutkimuksia tarvitaan tunnistamiseksi, jotka saattavat olla vaarassa haitallisten sydänsairauksien liittyvät liiallinen liikunta.

Ei ole väittää, että liikunta on huono sinulle, mutta varmista tietää rajoja. Tussit terveyttä sisällä tutkimuksen tyypillisesti hävisivät vain viikon lepoa jälkeen intensiivistä harjoittelua.

Vaikka kaikki eivät saa koulutusta erittäin maraton tänä kesänä, on tärkeää vähentää loukkaantumisriskiä käyttäessään.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha