Adam Sandler "Pikselit" epäonnistuu: 5 Elokuvat Hän voit oppia

Sanni Kuusela Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Viime viikonloppuna, Adam Sandler uusi elokuva pikseliä hit teattereissa - mutta se ei tehdä iso splash. Vaikka Sony Pictures on todennäköisesti pankkitoiminnan aikuiset tuo lapsille nähdä tämä perheystävällinen elokuva, se tuntuu arcade peli nostalgia se edistää ei riittänyt voittaa lähes yleismaailmallisesti huono arvioita kriitikoilta. Ja totta puhuen, elokuvia videopelit eivät ole niin helppo Hollywood saada oikeutta.

Se ei ole kuin elokuvissa muokattu videopelien - ne on tarina ja rakastettuja hahmoja vetää maasta. Videopeli elokuvia täytyy hyödyntää miltä tuntuu pelata ilman interaktiivisia. Ja jonnekin erikoistehosteet, hullu puvut ja suurempi-kuin-elämän asetetaan, elokuvantekijät takana siirtyy täytyy kertoa mielenkiintoinen tarina. Se ei ole helppoa. Mutta on olemassa joitakin elokuvantekijät jotka ovat nousseet näkyvyyden. Täällä on 5 elokuvia videopelejä, joka pitää sinut vakavasti viihdyttivät.

1. Tron

Onko parempi elokuvan taikaa ja sekasortoa videopelien kuin Tron? On vaikea ajatella yhden. Tämä 80-luvun klassinen tarjoaa jopa jännitystä ja seikkailu joka käänteessä. Jeff Bridges tähteä kuin Kevin Flynn, joka peput pään muiden insinööri Ed ja tämän jälkeen lähetetään hänen tietokoneen mainframe. Siellä hän päätyy taistelevat olemassaolostaan ​​sisällä pelinomaisia ​​digitaalinen Grid. Vaikka elokuva on yli 30 vuotta vanha, erikoistehosteet ovat edelleen ikimuistoisesti tehokkaita. Toimintakohtaukset tiiviisti matkivat jotain haluat nähdä futuristinen videopeli - mutta elokuva vetoaa jännittävä tarina todella pitämään vauhtia. Tron on rakentanut uskollinen jälkeen vuosien mittaan elokuva, että sekä emuloi ja juhlii paras seikkailu, että videopelit on tarjota.

2. Viitta & Dagger

Videopelit tarjoavat joitakin parhaista muotoja escapism - kun me pelata niitä, voimme kadota toiseen maailmaan niin kauan kuin päätämme. Vuonna Viitta & Dagger, pikku Davey tekee juuri, että pyritään käsittelemään ennenaikaisen menetys hänen vanhempansa. Mutta hänen rakkautensa Atari peli, joka on kiinni hänen huomionsa vie vaarallinen käänteen, kun hän tulee tietämättään sotkettu vaarallinen kissa-ja-hiiri-leikkiä välillä FBI ja vakoojia he seuranta. Todellisuus ja videopeli näyttävät sekoittua Davey tässä tehokas trilleri, joka pelaa sekaannusta tuntuvat sekä Davey ja hänen aikuinen kollegansa takia peli, joka oli tarkoitus olla osa salaista koodia. Aivan kuten videopeli, lähempänä Davey saa siihen tulokseen, korkeampi panokset - mikä tekee tästä arvaamaton, ja täysin nautittava seikkailu.

3. Viimeinen Starfighter

Kuvittele lähestytään luoja suosikki videopeli, joka sitten kutsuu sinut maailmaan hän on rakennettu. Se lähtökohta Last Starfighter. Vaikka täysin epätodennäköisenä, tämä Avaruusseikkailu on sykähdyttävä, viihdyttävä fantasia joka pyyhkäisee sinut ylös sen maailmaan, aivan kuten videopeli olisi. Se tähteä Lance Guest Alex, nuori mies, joka hallitsee videopeli ja sitten löytää itsensä ratsastus avaruusalus ja yrittää pelastaa tähtienvälinen yhteiskunnassa. Toki, CGI ja meikki ovat hieman cheesy. Mutta niiden aika, he vaikuttava - ja nyt, out-of-date vaikutusten antaa elokuva erittäin mielikuvituksellisia kerros. Last Starfighter on elokuva videopeli fanit iso mielikuvituksen ja kaipuu hieman nostalgiaa.

4. Ohjattu

Tämä tulossa-of-ikä draama hyödyntämisen syvälle pelaamista kulttuuria tavalla muutamia elokuvia ennen kuin se onnistui tekemään. Wizard seuraa pieni joukko nuoria lapsia, jotka juoksevat pois Kaliforniaan ja touhu rahaa pelaamalla videopelejä. Kuten Viitta & Dagger, se esittelee miten lapset voivat käyttää videopelejä paeta ankara elämän realiteetit - on Jimmy tapauksessa, se on trauma johtuvat hänen sisarensa kuolemasta. Ja se osoittaa, että videopelien pelaaminen ei ole vain tapa lapsille kuluttaa aikaa - se on elämäntapa, joka takoo ystävyyssuhteita ja voi jopa rakentaa elämän taitoja. Vaikka se ei ole täydellinen elokuva, ja siinä on kovaotteinen viestin useammin kuin kerran, Wizard on täynnä nostalginen pelejä ja teknologia lopusta 20-luvulla, ja täydellinen elokuva kaikille valmis uudelleen yksinkertaisempaa aikaa video peli historia.

5. eXistenZ

Vaikka suurin osa elokuvista tässä luettelossa juhlia taika videopelien, tämä David Cronenberg trilleri näyttää haittapuoli elää elämääsi kytkettyinä pelaamista tekniikkaa. eXistenZ kuvittelee futuristinen maailmassa, jossa virtuaalitodellisuus on tullut elämäntapa - niin paljon, että pelikonsolit nyt liittää suoraan ihmisen elimeen. Kuten arvata saattaa, tämä teknologian kehitys on joitakin vaarallisia seurauksia. Allegra ja Ted yrittää leikata sointu hyvää, mutta löytää itsensä kahlaa läpi maailman, jossa todellisuudesta tulee yhä vääristynyt. Jokainen runko eXistenZ on täynnä eery, noir mieliala että ei ole niin paljon muistuttaa videopelejä, mutta kauhuelokuva. Ja se on tervetullut muistutus siitä, että meidän teknologinen pakkomielle voisi helposti käsistä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha