Ad War: Applen Vastaa Samsungin Hype

Gideon Ruuth Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kaksi päivää sen jälkeen Samsung esitteli uuden Galaxy S4 lippulaiva puhelin paljon aggressiivisesti mediatapahtuma Radio City Music Hallissa New Yorkissa, Apple on käynnistänyt uuden edistäminen iPhone verkkosivuillaan. Uusi web edistäminen kuuluu "Miksi iPhone" aloitussivun suuri banneri, joka julistaa: "Ei iPhone. Ja sitten on kaikki muu. "

On Apple nyt once-in-a-vuosikymmenen ostaa mahdollisuus? Klikkaa tästä saat 24-sivun Ultimate lunttilappu Applen Stock nyt!

Kun heittää alas metaforinen gauntlet kaikkiin muihin älypuhelin päättäjille, teksti jatkuu teema mikä erottaa Apple sen kilpailijoista: "Mikä tekee iPhone toisin kuin mitään muuta? Ehkä se on se, että voit tehdä niin monia asioita. Tai se, että voit tehdä niin monia asioita niin helposti. Ne ovat kaksi syytä iPhonen omistajat sanovat he rakastavat iPhone. Mutta on monia muitakin. "

Apple sitten vastaa sen retorinen kysely kaksitoista otsikot jotka edistävät iPhonen paremmuudesta kaikkiin muihin älypuhelimet alkaen, "iPhone on saanut kahdeksan suoraan JD Power and Associates palkintoja asiakastyytyväisyys." Tunnustaminen erinomaisesta asiakastyytyväisyyttä arvostetun globaali markkinointi tietopalvelut Yhtiö on varmasti vahva peruste paremmuuden iPhone.

Seuraava otsikko lukee "Jokainen yksityiskohta on otettu huomioon." Tämän otsikon, Apple touts laatu ja estetiikka sen suunnitteluun. Tämän jälkeen, "Vain iPhone on Retina-näyttö." Vaikka tämä väite pitää paikkansa, se ei välttämättä ole yksi vahvimmista myyntivaltteja Apple koska Galaxy S4 on 441 ppi näyttö, LG on 400 ppi näyttö, ja Sharp pian käyttöön älypuhelin IGZO teknologiaa, joka on 498 ppi näytön. IPhone 5 on 326 ppi näytön, vaikka suurempi pikselimäärä voi olla osa S-mallin päivitys.

Seuraava otsikko julistaa, "Great akku. Ilman iso akku. "Apple ylpeilee sen ohut, kevyt, mutta tehokas akku. IPhone 5 on 18 prosenttia ohuempi ja 20 prosenttia kevyempi kuin edellinen 4S malli.

Seuraavan useita otsikot kertoa iPhonen vaikuttava laitteiston tekniset tiedot. "A6 siru on tehokas mutta ei valtaa nälkäinen." "IPhone antaa sinulle ultranopeat langaton ja LTE." "Maailman suosituin kamera." Vaikka iPhonen 8MP kamera on vähemmän tehokas kuin Galaxy S4 13mp kamera, useimmat kuluttajat luultavasti ei huomaa pinnallinen laatuerot. Apple sanoo, "kuvaamiseen on noin niin paljon enemmän."

Seuraavat neljä otsikot käsitellä kenties iPhonen suurin voimavara, tuhansia sovelluksia, iOS käyttöjärjestelmä, Siri, ja monia muita ainutlaatuisia Apple-ohjelmistot oheislaitteet että saumattomasti luoda fantastinen käyttökokemuksen.

Olet vain onnekas! Meidän osakevalintoihin Uutiskirje on puolet pois kautta St. Pat päivä! Klikkaa tästä Hyödynnä nyt!

Lopullinen otsikko koskettaa Applen post-sale asiakastukea, jossa "iPhone tulee jotain ainutlaatuista: tukea oikeita ihmisiä." Vaikka "tuki oikeita ihmisiä" oletettavasti viittaa todellinen ihmisen asiakastuen, voisi myös lukea tätä huitaista Samsungin Viral Video mainoskampanjan että ominaisuudet Hollywoodin. Tämän uuden iPhone mainonta edistäminen, Apple näyttää kysyä, "Kuka tarvitsee Seth Rogen kun on Siri?"

HEX suljettu $ 443.66 perjantaina lisäämisen jälkeen $ 11.16, eli 2,58 prosenttia, sen osakekurssi avajaisissa kelloa.

Älä Miss: Voiko Galaxy S 4 Ota Bite Out of Apple?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha