AD & D Vakuutus: Ei hyvä, ei huono, vain Ugly

Aukusti Alanko Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tapaturmaisen kuoleman Ja Dismemberment vakuutus. Wow - Kuulostaako aivan ihana? Tarkoitan, ainakin Henkivakuutus on kaunisteleva nimi. Vammaisuus, Kriittinen sairaus, ja Long Term Care, vaikka tarkkoja nimellisesti, eivät ole aivan yhtä ruma kuvauksessa.

Mutta Accidental Death & Dismemberment on vain ruma, ja useammalla kuin yhdellä tavalla.

Perusteet

AD & D on usein tarjotaan ratsastaja nykyistä elämän tai vamma vakuutuksen. Työpaikka sairausvakuutus ohjelmia myös usein nakata tämäntyyppisen kattavuus joko vaihtoehto tai kokonaan rahoitettu osallisuutta. Jotkut luottokorttiyhtiöt tarjoavat myös AD & D kattamaan pois saldosi korvaustapauksissa.

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomaat AD & D on, että se on likaa halpaa. Tämä on automaattisesti houkutteleva vaihtoehto niille tunne alivakuutettu. .

Määritelmät

Tapaturmaisen kuoleman

Kuten olet ehkä ennustaa, saat hyötyä jos kuolet seurauksena onnettomuus. Määräykset ympärillä onnettomuus eroavat harjoittajan harjoittaja, mutta yleensä sinun on kuoltava kuin suoraa seurausta onnettomuudesta, ja kolmen kuukauden kuluessa sanotun tapaturman.

Leikkaus ei lasketa, eivätkä infektiot, henkistä tai fyysisiä sairauksia, tai huumeiden yliannostukseen.

Silpominen

Mitä "hajonneita" osa vakuutus, saat vaihtelevia etuusmaksujen jos paloitteli. Se edellyttää yleensä menetys raajan tai silmien. Jos häviät kaksi osaa ja / tai näkö molemmissa silmissä, hyöty kasvaa. Joten jos menettää kaksi sormea ​​oikealla kädellä, ja vasen jalka ylös sääreensä yhdessä saada pisti silmään, voit saada jopa viisi kertaa alkuperäisen hyötyä. Olen tietysti leikkiä, mutta määritelmät silpominen ovat lähes että arvoituksellinen tulkita.

Beefs Kanssa AD & D

Minulla on paljon beefs AD & D. Suurin huolenaiheeni on, että se tuntuu enemmän arpajaisten kuin vakuutuksen. Vakuutus on tarkoitus maksaa rahaa, jos jotain tapahtuu sinulle tai perheellesi, jotka voivat aiheuttaa taloudellisia pakkoa. Mutta jos et voi luottaa, että vakuutus maksaa, palkkioita voidaan yhtä hyvin huuhtoa alas WC.

Jos tarvitset henkivakuutus, saada henkivakuutus.

 

Jos kuolet sairauden, AD & D ei maksa pois. Mutta perhe ei tarvitse rahaa mitään vähemmän kuin jos kuolet onnettomuuden takia.

Jos tarvitset vamman tai vakavan sairauden tai pitkäaikaishoidon vakuutus, päästä se.

Jälleen, jos olet paloitteli, sillä ei ole väliä, jos menetät toisaalta tai molemmat, luultavasti poistetaan käytöstä. Ja sinun täytyy olla vakuutus kattaa tulonmenetysten ja ylimääräisiä sairauskulut. Tarvitsetko kaksinkertainen hyöty, koska olet menettänyt käsi ja jalka? Mielestäni ei. Puhumattakaan siitä, että on olemassa lukemattomia muita heikentäviä asioita, jotka voivat johtaa taloudellisesti lamauttava vamma, joka ei edes tule lähelle tutka AD & D vakuutus.

C'mon. Se on halpaa. Joten miksi ei?

Olen väittänyt monia asiakkaan vuosien varrella noin käytännöllisyyttä AD & D. Jotkut väittävät, että se on halpa ja helppo saada, joten miksi ei mennä ylimääräinen kattavuus? Kuka tietää - se voi päätyä maksamaan pois ton rahaa. Näille ihmisille Kehotan ostaa arvan jos he ovat valmiita luopumaan rahaa kauko mahdollisuudet saada nippu takaisin. Ainakin haaveillut mitä tehdä arpajaisvoittojen on hieman innostava ja myönteinen kuin haaveilee mitä tehdä AD & D maksu.

Jotkut talousarvio ajattelevien ihmiset haluavat AD & D, koska sen kustannustehokkuutta. Ja voin todella arvostaa ajatusta ottaa joitakin kattavuus pientä palkkaa mieluummin kuin ei mitään, koska kohtuuttomia kustannuksia muut vakuutukset. Jotta nämä ihmiset Kehotan syvään itsetutkiskeluun. On rahaa todella tarvitaan, jos kuolemaan perheen? Jos vastaus on kyllä, joilla AD & D voi tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Käytät mitä vähän rahaa sinulla on nyt ja menojen se jotain, että tilastollisesti ei maksaa penniäkään kun tarvitset sitä eniten. Joko käyttää että rahaa ruokaa ja mitä tarvitset eläessään, tai uudelleen järjestää budjetti löytää ylimääräistä rahaa koko henkivakuutus. Ole hyvä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha