Aamu Mix: Kuka House? Romney House. Joka House? Big House!

August Mäki Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyvästi Romney.  oikeus otsikossa liian.

Libyan myllerryksessä, työttömyys rehottaa, republikaanit ja demokraatit taistelevat kuin kissat ja koirat, mutta mies, me vain voi lakata puhumasta Mitt Romney uuden talon.

Romney puolustajat sanovat, että tietenkin valtava koti on tarpeen. Jennifer Rubin on Washington Post kirjoittaa "kai se ei ole helppoa löytää lomapaikka heille kaikille, varsinkin jos et fancy tyylikäs paikat kuten Martan Vineyard." Ehkä Romney vain tykkää Martan Vineyard varainkeräyksiä?

Ja Hill josko, hänen huono ajoitus ja ilmeinen tina korva, Romney jopa haluaa olla presidentti tässä vaiheessa. "Rakastan lähisukulaisia, ja jotka eivät halua olla paikka meressä suuriin perhejuhliin? Mutta tämä on mies arvoltaan yli $ 200 miljoonaa ihmistä, jotka haluaa olla presidentti vuonna 2012 hirvittävä taloudessa lähes 20 prosenttia maan alityöllistettyjä ja voi saada rahat riittämään. Onko tämä vitsi? "

Toiset ovat vieläkin tylppä noin liikkua. "Miksi helvetissä hän ilmoittaa nämä suunnitelmat yleisölle, jos hän ei aio aloittaa rakentamisen talon kunnes vaalien jälkeen? Onko mahdollista, että hän osoittaa mitään vähemmän empatiaa maa, että hän toivoi jonain päivänä johtaa?

Silti Romney todella yrittää saada valokeilaan kääntyi pois hänen mahdollisia uusia takapihallaan. Hän vain ilmoitti hän tulee paljastus työpaikkoja suunnitelma syyskuun 6., kuten Obama. Jos hän voi hallita ei ostaa mitään muuta todella suuria tai kalliita välillä nyt ja sitten, hän vain voisi vetää pois kääntämällä sivu hänen uusi kartano.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Maaliskuu 31, 2017 | 22:46:29 | myöhemmin 7 kuukautta
Lassi Jalkanen
  Like 0   Dislike 1

Penny C ....... teillä edes ole mitään käsitystä siitä, miten teidän kommentteja kuulostaa?

Huhtikuu 1, 2017 | 06:25:24 | myöhemmin 7 kuukautta
Herman Koivu
  Like 0   Dislike 2

Penny, sinä, kuten monet muutkin, pitävät puuttuu poliittinen asia. Hän tekee vitsejä työttömiksi niin ymmärtää, mitä muut ovat menossa throu Hän on liian kaukana älyllisesti tietää todelliset ongelmat tässä maassa, joten siksi epäpäteviä korjata niitä.

Huhtikuu 1, 2017 | 09:52:33 | myöhemmin 7 kuukautta
Tiitus Auvinen
  Like 3   Dislike 1

Romney ei ole vastaus. Hän on vain yksi republikaani, joka on hyvin paljon pois kosketusta todellisuuteen ja vain ammunta pois suunsa kuulla itse puhua.

Huhtikuu 1, 2017 | 16:58:34 | myöhemmin 7 kuukautta
Mikael Niemi
  Like 2   Dislike 0

Toinen artikkeli Romney talo? Tykkään pilaa hänen gaffes olevan niin paljon kuin seuraavaksi liberaali, mutta eikö meidän pitäisi ainakin keskustella hänen politiikkaansa ja -historia? Rikkaat ihmiset ovat todennäköisemmin kalliita asuntoja, mutta se ei ole kuin vain rikkaat republikaanit tehdä sen, ja koristeelliset koteja ainakin tarjota joitakin tilapäistä työtä ihmisille. Hän ei tunnu uskonnollinen ääriliikkeen kuten Perry ja Bachmann. Haluaisin ainakin nähdä kuinka hänen työpaikkoja suunnitelma verrattuna Obaman. Hänen valtion maine ei näytä kovin suuri, mutta ehkä hän oppinut jotain. Ehkä hän on jotain parempaa kuin korotus verot köyhille ja alentaa niitä rikkaiden ajatusta, että muut republikaanit näyttävät niin ihastunut.

Huhtikuu 3, 2017 | 00:16:49 | myöhemmin 7 kuukautta
Touko Nousiainen
  Like 0   Dislike 2

Joten hänellä on rahaa ja haluaa rakentaa kiva talo kanssa. Mikä on iso juttu? Ketä kiinnostaa lol. Se ei ole kuin sinun vaikuttaneita hänen kulut.

Huhtikuu 3, 2017 | 04:52:20 | myöhemmin 7 kuukautta
Hermanni Kemppainen
  Like 1   Dislike 1

Robin - stressi on tulossa teille - ehkä sinun loma? Se on "Kenen talo" rakas - ei "Kuka House". Ketkä olivat bändi. "Kuka" on lyhyt muoto "Kuka on". Ja Romneys talo on todella, todella häiritsee sinua, ei se?

Huhtikuu 3, 2017 | 11:38:59 | myöhemmin 7 kuukautta
Katriina Laukkanen
  Like 2   Dislike 2

Kuten sanotaan - jos sinulla on se, pöyhistellä sitä - ja Romney varmasti on flaunting hänen.

Huhtikuu 3, 2017 | 12:03:49 | myöhemmin 7 kuukautta
Jeremias Mäkilä
  Like 0   Dislike 2

Hän vain odottava on La Jolla Valkoinen talo, jossa hän ei tarvitse maksaa Washington, kun hän kutsuu hänen jälkikasvu tulemaan viettää viikonloppu. Ja sitä paitsi, Valkoinen talo ei ole ranta ja leuto ilmasto. Jos hän saa valituksi, hän luultavasti viettää enemmän aikaa länsirannikolla kuin hän viettää Capitol, murehtimatta tovereilleen amerikkalaiset. En usko, että hän tulee hakkaa puita, vaikka, kuten "W" tuntui aina tehdä, kun hän oli Crawford, TX, ja kolmasosa hänen 8 vuotta Office.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha