Aamu Mix: GOP haluaa Get Over Limbaugh

Elvi Jääskeläinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Jos luet sitten ole hyvä ja kirjaudu Kiitos

Konservatiivinen talk show shokki Juva Rush Limbaugh on menettämässä mainostajien soittamalla Sandra Fluke, ja jokainen nainen, joka käyttää syntyvyyden, lutka. Mutta se ei tarkoita, hän menettää republikaanien tukea. Itse asiassa jotkut GOP mielestäni tämä on kaikki vain liberaali salaliitto.
Entinen puhemies House Newt Gingrich on leimata huomiota tiedotusvälineissä, jossa "Olen hämmästynyt epätoivo eliitin media välttää nousu kaasun hinnat, jotta presidentin anteeksipyynnön uskonnollisten fanaatikkojen Afganistanissa, jotta biljoonan dollarin alijäämä , jotta pisimmän työttömyys sitten Suuren Laman, ja yhtäkkiä päättää, että Rush Limbaugh on suuri kansallinen kriisi viikolla. "

Mutta ei joka republikaanien on Limbaughin puolella. Texas kongressiedustaja Ron Paul ajattelee oikea kuvake olisi yrittänyt hieman vaikeampi kuulostaa vilpitön anteeksipyyntö. "En usko, että hän on hyvin pahoillaan. Hän tekee sen, koska jotkut olivat ottaen mainoksia pois hänen ohjelmansa. Se oli rivi että hän oli huolissaan. "

Samalla konservatiivinen kolumnisti George sanoi GOP puute mielekkään tuomitsemista Limbaughin huomautukset osoittaa, kuinka pelätä puolue on hänestä. "Herra. Boehner sanoi, että Rush kieli oli sopimaton. Käyttämällä salaatti haarukka oman pääruoka - että on sopimatonta. Rick Santorum sanoo, "No, mitä hän sanoi oli järjetön ja viihdyttäjä saa absurdia." No, se on vastuuta konservatiivien poliisin oikealle ylilyöntejä puolellaan aivan kuten liberaalit vääjäämättä epäonnistua omalla puolella ... republikaanien johtajat pelkäävät Rush Limbaugh..They haluavat pommi Iranissa, mutta he pelkäävät Rush Limbaugh. '"

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Huhtikuu 28, 2017 | 05:50:23 | myöhemmin 8 kuukautta
Tellervo Tuomela
  Like 0   Dislike 2

Luulen, että hän rakastaa kuulla meitä kaikkia Downing häntä, jotkut ihmiset voivat vain saada sinne potkuja näin, ja ne ovat todella kääntyvät häntä !!

Huhtikuu 28, 2017 | 08:37:45 | myöhemmin 8 kuukautta
Hulda Huovinen
  Like 2   Dislike 1

Mieleeni videon olen nähnyt vuotta sitten kun Limbaughin korvataan Pat Sajek Pat n lyhytikäisiä TV talk show. Sitä kutsutaan jotain Bully kiusattu. Heillä oli selvittää studioyleisö koska hän ei voinut kohdata vastustusta hänen näkemyksensä kanssa mitään logiikkaa. Ei ihme, että hän on radiossa ja kestää vain valitut puhelintiedustelut jotka ovat hyvin huolellisesti turvatarkastus hänen yhteistyössä juonittelija Snerdley varmistaa näkemyksensä ovat samat kuin Limbaughin tai jos heidän näkemyksensä eivät ole samoja ne pysty seisomaan Limbaugh. Mielestäni on häpeällistä, että hänen näytä lähetetään läpi armeijan radio ja aion kertoa heille olen ofject tätä lähetystä. Georgetown ja United HealthCare pitäisi todellakin olla ylpeitä siitä, että niiden politiikka aiheutti Ms Fluken ystävä menetys munasarja läpi leikkauksen sijasta säätää lääkitys, joka olisi ratkaistu hänen ongelmansa. Täydellinen esimerkki Uskonto työssä Georgetown ja rivi töissä United. Häpeää molemmat.

Huhtikuu 28, 2017 | 17:09:57 | myöhemmin 8 kuukautta
Toini Ikävalko
  Like 4   Dislike 0

Mary L. En vain aloittanut tämän vetoomuksen 27. helmikuuta

Huhtikuu 28, 2017 | 21:52:34 | myöhemmin 8 kuukautta
Ensio Pietilä
  Like 4   Dislike 1

Jo allekirjoittanut vetoomuksen muutama kuukausi sitten, Patrick. Kiitos lähettämistä vetoomuksen sivuston niin, että muut tietävät mitä näiden huono rekikoirien!

Huhtikuu 29, 2017 | 00:43:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Seet Kauppinen
  Like 0   Dislike 1

"Paljon, paljon halvempaa maksaa syntyvyyden kuin tukea toivottuja lapsia." Joo, ei-toivottujen lasten kuten Rush Limbaugh, joka kasvaa jopa olla katkera, vihamielistä, tietämätön vanha windbags.

Huhtikuu 29, 2017 | 05:50:20 | myöhemmin 8 kuukautta
Luukas Kivinen
  Like 5   Dislike 0

Ainoa tapa "päästä yli Rush Limbaugh" on erottaa hänet ja haastaa hänet kunnianloukkauksesta!

Huhtikuu 29, 2017 | 10:55:50 | myöhemmin 8 kuukautta
Lumi Jokinen
  Like 1   Dislike 2

IS RFK tehokkain shokki Juva radiossa ?? Onko kukaan edes välitä RFK ja mitä hän ajattelee ?? Olen varma lehdistö saa puhumaan hänelle, jos he voivat selvittää, miksi hän on tärkeä.

Huhtikuu 29, 2017 | 13:36:22 | myöhemmin 8 kuukautta
Jouni Suominen
  Like 1   Dislike 2

Television katselu, et koskaan tiedä, että eilen RFK Jr. verrattuna Yhdysvaltain senaattori Inhofe ja "prostituoitu" ja kutsui häntä "Call Girl." Missä median skandaali? Missä ovat kaikki tarinat vaativat päätään? Kuten jos olet väsynyt liberaali kaksinaismoraalia!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha