99 Prosenttia Aktivistit Juhli Ystävänpäivä rikkomalla Bank Of America

Justiina Hiltunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyviä uutisia! Hyvä heille! Kannatan heitä!
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 8, 2017 | 13:00:58 | myöhemmin 8 kuukautta
Jimi Taipale
  Like 5   Dislike 0

Globalisaatio on ongelma .... suurempi yritys crappier käsitelty ovat ne lopussa vaahdossa .... Ei iso toimitusjohtaja välitä tietylle asiakkaalle, koska hän ei tarvitse! 1 henkilö ei tee eroa hänen ja hänen yrityksensä tulos. Pienemmät yritykset ovat niin paljon parempia, he välittävät asiakkailleen jos vain koska heillä ei ole varaa menettää niitä.

Toukokuu 8, 2017 | 16:45:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Antti Seppänen
  Like 1   Dislike 0

$ 42 miljardia euroa. Että pitäisi laittaa vähän loven heidän lompakko. Oikein. Pidä antaa nämä toimitusjohtajista isoja bonuksia. Mitä BoA tehdä, kun pankki antaa lisää toimitusjohtaja maksaa kuin mitä se ottaa sisään talletuksista? Asiat saavat mielenkiintoisia sitten.

Toukokuu 8, 2017 | 22:00:59 | myöhemmin 8 kuukautta
Veijo Isotalo
  Like 2   Dislike 2

Olen boikotoineet BoA lähtien nämä petollinen apupaketista. BoA pitäisi säiliö, en koskaan tehdä kauppaa heidän kanssaan.

Toukokuu 10, 2017 | 05:53:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Elisabet Alatalo
  Like 3   Dislike 1

muistaa pankki kohtaus Maija Poppanen - aika pelottavaa kamaa, kun olin pissata yksi

Toukokuu 10, 2017 | 10:35:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuula Ranta
  Like 2   Dislike 2

Ainoa kieli nämä suuret pankit ymmärrä, muiden kansojen rahaa. Ota se pois ja ne katoavat. Kaikki niiden teho tulee heittää muiden kansojen rahaa ympäri ja rahapelit kanssa. Jos me kaikki otamme rahat heiltä pois, he ovat voimattomia.

Toukokuu 10, 2017 | 10:44:18 | myöhemmin 9 kuukautta
Eine Mäki
  Like 4   Dislike 2

Meidän Occupy protestina suuret pankit täällä Tucson menee hyvin, erityisesti osallistumisen asteen keskuudessa keskimäärin porvarit. Ne, jotka ovat päättäneet liittyä niiden varsin julkista tukea. Nyt, jos vain tiedotusvälineiden voisi vapauttaa itsensä kahleista, jotka edelleen sitoa ne, Occupy taistelu voitaisiin toteuttaa jo paljon nopeammin. Niille teistä, jotka että olisi loput luoda tunne epäilystä, tiedät kenelle puhun, minä sanon teille ... kuinka kauan tämä voi tasavalta jatkaa alas tie, joka on itse kukistamiseksi, niin toivoton.

Toukokuu 10, 2017 | 16:59:58 | myöhemmin 9 kuukautta
Taina Halonen
  Like 4   Dislike 0

Rakastan sitä, kun ihmiset viittaavat "perustajien" Poiketen tukemalla heidän perustelunsa. "Perustajat" olivat melko paljon yhdisti vapaussota - mutta vähän muuta. Kuten jokainen, joka on opiskellut historiaa tietää, Jefferson, Adams, Paine, Franklin, Washington, Madison, Hamilton - usein eri mieltä - ja eri mieltä kiivaasti - roolista hallituksen ja miten se pitäisi järjestää. Joten kun ihmiset alkavat lainaan huolinta sähköpostit, mitä meidän "perustajat" ajatus - ne luistelu heikoilla jäillä, koska varmasti kuin helvetti, lainaus toisesta perustaja löytyy että kiistää ensimmäinen. Kinda kuten lainaten Raamattua.

Toukokuu 10, 2017 | 21:23:20 | myöhemmin 9 kuukautta
Kaino Manner
  Like 1   Dislike 2

Jo H., sinun täytyy elää hyvin kaunis pikku maailmassa. Pankit eivät halua työskennellä kenellekään. He näkevät mitään henkilökohtaisella tasolla ja joko maksat tai et Oletko kuullut Irakin eläinlääkäri joka on menettämässä kotinsa? Uskon Occupy liike auttaa häntä! Lisäksi .... voi luulevat kaikki hallinnassa ja voi olla yläpäässä keskiluokan ja sairaus voi iskeä. Nyt jos olet Kanadassa, tai Ranskassa, tai Ruotsi, tämä ei ole väliä, mutta jos olet Yhdysvalloissa, menetät kaiken. Tiedän, että tämä osa hyvin. Sinun olisi parempi muuttaa ajattelua, koska useimmat ihmiset, jotka menettävät kotinsa on hyvin surullinen tarinoita, ja kaikki se kestää on yksi lipsahdus ja se voi olla mikä tahansa meistä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha