9 valtioiden Sporting rudest Drivers Amerikassa

Aukusti Alanko Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kukaan ei tykkää töykeä kuljettajia, mutta he varmasti ovat olemassa vain noin joka kaupunkialueella - niiden ulkopuolella, myös - Yhdysvalloissa. Yleensä aggressiivinen ajaminen voi olla osa kasvatusta tietyllä alueella: Jos alue vaatii enemmän in-your-face lähestymistapa ajo, niin mahdollisuudet ovat se tulee tarkasteltava negatiivisesti muita, jotka on käsiteltävä kuljettajia kuin alueilla. Insure.com halusi selvittää, miten valtiot rankattu muut näkevät, ja sivusto tutkituista noin 2000 kuljettajia eri puolilla maata selvittää.

"Soita se tyly, moukkamainen tai suorastaan ​​barbaarista" sivusto kertoo. "Mitä te kutsutte sitä, kudonta ja pois liikenteestä, makaa sarvi ja tervehti kanssa pystyssä numero on yleisesti pidetään töykeä. Huomasimme, että ajorata epäkohteliasta saavuttaa lakipisteensä seuraavissa 10 todetaan. "

Tutkimus kattoi myös mitä tekee kuljettajat eniten hulluna muita kuljettajia. Monet sanoi matkapuhelin käyttöä, mutta ei käyttäen silmälaput, perässä, ja kudonta olivat kuumia aiheita, samoin. Lue, top 10 rudest kuljettajien valtion, sitten hypätä yli Insure.com miten loput 40 pinottu.

10. Utah

Erään Utah asuva, jokainen valtio näyttää olevan kilpailussa. "Mutta kukaan ei tiedä mihin se loppuu tai miten päästä maaliin", hän sanoi. "Joten kaikki ajaa 5, 10 tai 15 mailia tunnissa yli nopeusrajoituksen. He eivät yleensä signaalin, koska he eivät halua kenenkään tietävän seuraavaa siirtoaan. He eivät anna ihmisten sulautua. Ne vain pitää suoraan eteenpäin ja teeskentelee ettei huomaa, että auto yrittää puristaa ensi. "Mukaan Insure.com, Utah kuljettajat saavat hermoja kalifornialaiset eniten.

9. Nevada

"Kun ensimmäinen muutti tänne, sanoin miehelleni," Se ei ole kysymys, jos saamme onnettomuuteen täällä. Se on asia uusista onnettomuudessa täällä, '"asukas Las Vegas sanoi kun ensimmäinen siirtymässä Nevada. Se ei ole vain satunnainen irtisanomiseen muiden kuljettajien tai yleisesti häpeällistä - se on oikeutetusti pelottava, hän sanoi. "Se on enemmän kuin töykeä, se on todella vaarallista. Sinun täytyy olla täysin puolustuskannalle ajo täällä. Näet onnettomuudet lähes aina mennä ulos. "

8. New Jersey

"Ihmiset meidän valtio rakastavat yrittää vetää päälle tien paljon vähemmän tilaa kuin niiden pitäisi, ei koskaan pidä antaa toiselle auto yhdistyvät, ja eivät näytä ymmärtävän, että keltainen tarkoittaa" hidasta "," New Jersey asukas valitti. Itse asiassa, ajo valtion katsotaan siten yleensä ajattelematon, että siellä on liikkumavaraa tunnetaan Jersey Slide: sivuutan yli enemmän kuin yksi kaista samoilla hätävilkut. "Suosikki lause eräs nainen tuttavat on," oppia ajamaan! "Jossa hän oppinut täti, joka rakastaa tekstiviestin, sähköpostin ja Facebookin tien päällä." Mielenkiintoista, ja ehkä ei sattumalta, New Jersey on joitakin korkein auton vakuutusmaksut maassa.

7. Vermont

Tämä tuli hieman yllätyksenä - tunnetaan pitkälti sen paimen asetukset ja rauhallinen elämäntapa, Vermont on todella sidottu kuudes ottaa joitakin rudest kuljettajia. Kuitenkin valtion pitkä, mutkainen, ja usein pitkälti tyhjä Backroads esittää joitakin vakavasti houkuttelevia mahdollisuuksia kuljettajien saada hieman kokeellinen. Tutkimuksessa todettiin, että Vermont ensimmäistä sijaa lisääntynyt eniten kuolemantapauksia kohti ajetusta minkään valtion samana aikana, Insure.com sanoi.

7. Delaware

Sidottu Vermont on Delaware, jossa, kuten Vermont, nopeus on kuulemma suuri ongelma - kuten perässä, ainakin yhden Delaware asukas. "Kun teet nopeusrajoitus, minun ei olisi pitänyt ihmetellä tehdä ajoneuvon takanani, koska auto on perässä minua niin horrifically en voi edes nähdä sen huppu!" Hän lisäsi, että vaikka 25-mile per-tunti nopeusrajoitus ja läsnäolo lapset, asukkaiden matkustaa 45-50 mailia tunnissa alas pääkatu, usein heidän matkapuhelimissa. "Ja he repäise asukkaat viestittää ne hidastaa", hän lisäsi.

5. Massachusetts

On joitakin kaupunkeja, kuten New Yorkissa, että on aseteltu ruudukko, joka on intuitiivinen ja suhteellisen helppo navigoida. Sitten on kaupungeissa kuten Boston, joka on niin pursuavat yksi tavoista, umpikujia, ja outo kierrosta että tarvitset rallia navigaattori kohta sinua minne mennä. Sanomattakin on selvää, kuljettajat siellä on muutettava: "Vaikka muut valtiot voivat yrittää kieltää tai vähätellä niiden epäkohteliasta, Massachusetts kuljettajat omaksua sitä, mistä on osoituksena niiden" Masshole "tarroja" Insure.com kertoo.

"He tuutata jos et ole tarpeeksi nopea tehdä vuorollaan. He takaluukku, jopa erittäin raskasta liikennettä, koska jos he voivat tehdä mennä nopeammin puskurin-to-puskurin liikenne, "usein nähty vieras sanoi.

4. Wyoming

Ilmeisesti, Wyoming toisella sijalla ajorata kuolemaan liittyy pickup kuorma-ja maastoautojen, 45 prosenttia, takana vain North Dakota. Cowboy valtio ottaa näennäisesti samanlainen huoleton lähestymistapaa sen ajo. Huolimatta yksi pienimmistä ihmispopulaatioita kaikissa 50 osavaltiossa, Wyoming oli vielä toiseksi korkein ajorata kuolleisuus per 100000 ihmistä vuonna 2012 - jälleen, seuraavat North Dakota. Kuitenkin, se ei ole vain liikennettä kuolema kysymys: Mens Health antoi kuljettajat Cheyenne "F" laadun ajo, Insure.com sanoi ja huomautti, että "käynnissä punaisia ​​valoja, piittaamatta pysäkki merkkejä, yhdistämällä ilman signalointi ja ylinopeudesta ovat joitakin yhteisiä liikenne ongelmia, jotka johtavat auto onnettomuuksia. "

3. New York

Sen kadut voitaisiin helpommin suunnistaa kuin Bostonin, mutta kuljettajat eivät ole yhtään miellyttävämpi kuin Beantown: "Yritän selvittää, jos nainen puhuu hänen solu ja tupakointi savuketta aikoo ajaa stop-merkin , "paikallinen raportteja ajon. "Hyvä asia, hän teki 75 mailia tunnissa jopa stop-merkin ja sitten selattava minua pois ei kerroit hänen mennä."

"Se ei ole usein, että näet kuljettaja New Yorkissa nostaa kätensä tai tehdä joitakin muita ele kiittämällä toinen kuljettaja kerroit heille kautta", toinen paikallinen sanoi. "Mitä enemmän, aika paljon mitään kuljettaja New Yorkissa häiritsee ilmoittamaan ennen kääntämällä."

2. Washington, DC

Washington, DC, on tunnettu umpikujaan, eikä vain poliittista laatuaan. Liikenne Capitol on tunnettu kyvyttömyys pysyä liikkeessä, ja luonnollisesti, että voi olla vaikutusta sen kansalaisiin. "Ajaminen DC voidaan verrata piittaamattomuudesta meidän politiikka: itsekästä, hioma ja vaarallinen," Los Angeles elinsiirtoa sanoi. DC on nro 1 ylinopeussakot asukasta kohti ja oli mitoitettu 198. ulos 200 Allstates "Best Drivers tutkimus.

1. Idaho

"Tiet Idaho esittää kahtiajako kuljettajien: Ne, jotka liikkuvat niin hitaasti, että ne arvioidaan olla töykeä ja aggressiivinen kuljettajille, jotka nopeuttavat heidän ympärillään ja kääntää ne pois", Insure.com sanoi. "Yhdessä heidän vastapäätä vielä yhtä Kiusallinen tyylejä ajo, ne työntävät Idaho alkuun rankingissa."

Paikallinen chimed: "Jos olet ajanut että satoja kertoja, tiedät ja noutaa nopeus. Joten ne ajaa heidät ensimmäistä kertaa voi olla kokeneet kuljettajat honking niiden sarvia ja käännetään ne lintu ", hän sanoi. Mielenkiintoista, Idaho on joitakin alin vakuutusmaksut maassa, mukaan Insure.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha