9 Uusi komediat vuonna Works ABC

Jyri Leino Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Lisäyksen jälkeen joukko uusia näytelmiä niiden nopeasti kasvava liuskekivi lentäjien, ABC on nyt kääntämässä huomiota kevyempiä ruokia. Verkosto on tilannut yhdeksän komedia lentäjät mahdollisten pickup 2015-16 kausi, joista yksi pääosissa koomikko Johnny Knoxville ja toinen Tina Fey. Tässä katsaus kussakin hankkeiden kehittämisen.

1. Untitled Johnny Knoxville hanke

Tuleva Johnny Knoxville hanke kuvataan perheen komedia että ominaisuudet Jackass tähden kertomisen tarina perustuu oman lapsuutensa Tennesseessä. Sarja seuraa 12-vuotias Johnny, kun hän käsittää "lainsuojaton kulttuuri" Knoxville, mitkä kasvit siemeniä hänen tulevaisuudessa kuuluisa kujeilija. Per Hollywood Reporter, Victor Fresco on kirjoittaa pilotti, kun taas Knoxville ja 3 Artsin Michael Rotenberg ja Davy Becky on liitetty johtoon tuotteita.

2. Delores ja Jermaine

Omaelämäkerrallinen komediasarja, joka perustuu koomikko Jermaine Fowler tosielämän kokemuksia, seuraa kuin laiska tuhatvuotisen Jermaine liikkuu hänen tiukka, kerran vieraantunut isoäiti, Delores, joka myös sattuu olemaan entinen poliisi. Fowler yhteistyössä kirjoittaa pilotti Daniel Chun, joka toimii myös tuottaja rinnalla Rotenberg ja 3 Artsin Avi Gilbert.

3. Untitled NBA hanke

Puolen tunnin kaveri komedia seuraa NBA alokas, joka ei puhu Englanti ja kääntäjä, joka ei ymmärrä kieltä koripallo. Hanke kotoisin Dan Fogelman,. Show tehdään kanssa täydessä yhteistyössä NBA, joka tarkoittaa verkkoa voi käyttää nimiä todellinen pelaajia ja joukkueita, toisin kuin luomatta fictionalized versioita. Trophy Vaimo veteraanit Casey Johnson ja David Windsor tulee kynä lentäjä. Kolme tekevät yhteistyötä toimeenpaneva tuottaa rinnalla Aaronin Kaplan, ja Mandalay Sports Median Mike Tollin ja Peter Guber, joista jälkimmäinen on myös osaomistaja NBA joukkue, Golden State Warriors.

4. kuningas 7B

Kirjalliset ja executive tuotettu Howard Franklin, kuningas 7B seuraa agoraphobic Prentiss Porter, joka päättää ottaa ratkaiseva askel ja lopulta jättää asunto ensimmäistä kertaa 20 vuotta tiputtelua joku jonka hän uskoo olevan hänen sielunkumppani kadun. Dan Fogelman tekevät yhteistyötä johtoon tuottavat potentiaalin sarja.

5. 46 percenters

Kuvattu "anti-romanttinen" romanttinen komedia, tämä lentäjä kotoisin Warner Bros TV ja kirjailijoita / executive tuottajat Sherry Bilsing-Grahamin ja Ellen Kreamer, kohti Hollywood Reporter. Sarja kuulemma seuraa kolme pariskunnat, jotka ovat päättäneet pysyä naimisissa osuus omat suhdetta tarinoita.

6. Untitled Juudan Miller hanke

Miller on aluksella exec-tuottaa tämän sarjan noin Broadway tähtönen ja hänen riskejä kaihtava, fiksu mies, jotka molemmat ovat yllättäen työnnettiin urheilumaailman, kun he löytävät itsensä athletically lahjakas poika. 3Arts "Tom Lassally ja Jonathan Berry yhteisrahoittaa toimeenpaneva tuottaa potentiaalia komedia.

7. Brainy Bunch

Kip ja Mona Lisa Harding tuli kuuluisa nostaa 10 henkisen lapset, joista osa oli yliopistolla kuin varhaisnuorten. Perustuu vanhempien lasten kasvattamiseen kirja, pieni näyttö sopeutumista seuraa pari omia kokemuksia nostaa erittäin älykäs lapset läpi kotiopetusta. Wendy ja Lizzie Molyneux tuottaa 20th Century Fox TV.

8. Uncle Buck

Televisio mukauttaminen klassinen 1989 John Hughes komedia seuraa tarina lapsellinen mies, joka päätyy huolehtii hänen veljensä lapset. Per Määräaika, Steven Cragg ja Brian Bradley kirjoittaa pilotti, sekä Executive tuottaa Will Packer ja Universal TV.

9. Family Fortune

Fortune Feimster tähdet tässä komedia perustuu hänen perhe-elämäänsä. Sarja seuraa kuntosali opettaja Georgiassa, joka tulee ulos hänen perheensä ja ystävät yhtä hänen eronneet vanhemmat alkavat verestää niiden suhdetta. Feimster sävelsi pilotti Matt Hubbard. Molemmat executive tuottaa rinnalla Hubbard 30 Rock showrunners Tina Fey ja Robert Carlock.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha