9 Tapoja tiiviste vuotaa ja Vähennä talvella lämmitys Bill

Nea Arvonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
9 Tapoja tiiviste vuotaa ja Vähennä talvella lämmitys Bill

Saatat tietää kaikki tavanomaiset keinoja vähentää talvella lämmityskustannuksia - laittaa villapaita, lisäämällä eristys ullakolle, sulkemalla pois käyttämättömät huonetta. Mutta kuumaa ilmaa voi vuotaa kotoa paikoissa ette ole ottanut huomioon, ja monet pienet halkeamia voidaan lisätä enintään vastaa avoimen oven tai ikkunan.

Lisäksi ikkunat ja ovet, lämmin ilma saattaa vuotaa ulos pistorasiat, sähkö ja kaasu palvelun sisäänkäynnit, ullakko luukkuja, seinä- tai ikkuna asennettu ilmastointilaitteet, kaapelitelevisio ja puhelinlinjoja, tuuletusaukot ja tuulettimet, ja kuivausrumpu tuuletusaukot.

Etsi Nämä ilmavuodot

Jos olet tosissaan löytää vuotoja, kannattaa harkita ottaa energiakatselmus tehty. Tarkastuksessa voisi paljastaa vähemmän ilmeinen tapoja vähentää lämmityslaskusta. Energia tilintarkastaja voi käyttää puhaltimen oven, tehokas tuuletin asennetaan runkoon ulko-ovi, tai infrapuna lämpötila-anturi löytää ilmavuodot.

Yritä olla viimeisten 12 kuukauden sähkölaskua käsillä näyttää tilintarkastajan, ja varoa urakoitsijoiden ensisijaisesti kiinnostuneita myymään tuotteita. Ennen harkitsee maksaa urakoitsijan, tarkista, paikallinen apuohjelma tai valtion ilmainen energiakatselmuksia.

Voit myös käyttää joitakin temppuja löytää vuodot oman, mukaan US Department of Energy:

 • Pidä palavia kynttilöitä lähellä ikkunat, ovet, ja valaisimia. Tupakointi siirtyminen vaakasuunnassa tarkoittaa, että on vuoto.
    
 • Yksi tapa löytää suuri ilmavuodot on loistaa taskulamppu ovenpieli tai ikkunalaudalle jos epäilet vuoto kun joku talon etsii valoa tulossa.
    
 • Voit myös sulkea ovi tai ikkuna paperille. Jos voit vetää paperin ulos repimättä sitä, olet menettää energiaa.

Toinen vaihtoehto on rakennus paineistus testi. Näin energiaministeriön kuvaa prosessia:

 
 • Sulje kaikki ulko-ovet, ikkunat ja takka hormit.
    
 • Sammuta kaikki palaminen laitteet, kuten kaasu poltto uunit ja vedenlämmittimet. Huomautus: Jos et halua sammuttaa uunin, voit jättää vaiheen 2 ja siirry vaiheeseen 3.
    
 • Kytke kaikki poistoilmatuulettimien että puhaltaa ilmaa ulkopuolella, kuten kylpyhuone fanit tai liesi tuuletusaukkoja.
    
 • Light savu kynttilän tai suitsukkeita kiinni ja siirtää se reunoilla yhteisten vuoto alueilla. Jos savua vedetään tai ulos huoneesta, niin on ilmavuoto.
 • Plug Nämä Raha Vuodot

  Kun löydät vuotoja, voit ryhtyä toimiin lopettamaan lämmintä ilmaa - ja rahaa - kaatamalla ulos. Tässä on yhdeksän tapoja sulkea nämä vetoinen aukkoja.

  1. Asenna Ovi Sweeps

  Nämä ovat käytettävissä milloin tahansa rautakaupasta. Lisää ne kaikkiin ulko-ovet.

  2. Asenna Outlet tiivisteitä pistorasioihin

  Et tarvitse näitä kaikkiin myyntipisteistä, vain ne kodin ulkoseinien, jossa lämmin ilma usein pakenee.

  3. Lisää Caulk ja ikkunanpuitteet

  Köysi saumausaineet voisi olla helpompaa kuin liimauslaitteella. Laita sää-strippaus siirrettäviin nivelet.

  4. Raja käyttö Takka

  Vaikka näyttää siltä counterintuitive, takat todella vedä lämpöä ulos, varsinkin kun pelti on avoinna, kun tuli on sammunut, mutta hiilet edelleen kytee. Sulje pelti, kun takka ei ole käytössä.

  5. Avaa sävyjä ja verhot päivällä

  Tämä pätee erityisesti ikkunat etelään päin puolin talon, niin aurinko voi lämmittää talon. Sulje ne yöllä auttaa ansaan lämmön sisällä.

  6. Pidä Lämmitys Vents Tyhjennä

  Varo aluelämmitys- tuuletusaukoista huonekaluja tai mattoja. Imuroi niitä silloin tällöin niiden puhtaanapitoa.

  7. Peitä keittiösi poistopuhallin

  Jos liesituuletin vents ulkopuolella, peitä se kun et käytä sitä lopettamaan ilmavuodot.

  8. Avaa kylpyhuoneen oven

  Jätä ovi auki kun suihkussa antaa höyryn leviäminen muihin huoneisiin, ja jätä puhallin pois.

  9. remontti säästääksesi

  Jos sinulla on vanhempi yhden ruudussa ikkunat tai vanhempi uunissa, voit saada suuria säästöjä asentamalla uusia energiatehokkaita ikkunoita ja uusi uunissa. Vanhemmat Uunien ja kattiloiden oli tehokkuuden arvioinnista tahansa 56-70%, kun taas moderni korkean hyötysuhteen lämmitysjärjestelmä voi olla tehokkuusetuja välillä 90 ja 98,5%. Voit valita jälkiasentaa vanhaan uunin tai kattilan leikata kustannuksia, jos et voi perustella kustannuksella uuteen.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha